Ποιος ευθύνεται για τον θάνατο του Παντελίδη!

Μέσα στα επόμενα 24ωρα θα παραδοθούν στον δικηγόρο της οικογένειας τα στοιχεία για το τροχαίο

Μέσα στα επόμενα 24ωρα θα παραδοθούν στον δικηγόρο της οικογένειας τα στοιχεία για το τροχαίο

Επιτόπια έρευνα στο σημείο όπου σκοτώθηκε ο Παντελής Παντελίδης έκανε χθες ο τεχνικός σύμβουλος που όρισαν οι γονείς του αδικοχαμένου τραγουδιστή, ενώ μέσα στα επόμενα 24ωρα όσα στοιχεία έχουν συγκεντρωθεί ως τώρα για το τραγικό δυστύχημα θα παραδοθούν στον δικηγόρο της οικογένειας, ο οποίος θα αποφασίσει τις επόμενες κινήσεις.

ΑΠΟ ΤΗ ΜΑΡΙΑ ΜΕΪΜΑΡΗ

Πραγματογνώμονες και δικηγόρος αναζητούν με στοιχεία όποιον ευθύνεται για το θανατηφόρο τροχαίο. Οπως ανέφερε στην «Espresso» ο Αναστάσιος Δέδες, ο ιδιωτικός πραγματογνώμονας που έχει αναλάβει να ρίξει φως στα αίτια του δυστυχήματος, θα χρειαστεί αρκετός καιρός μέχρι να ολοκληρωθεί η έρευνά του και να συνταχθεί πόρισμα.

Εκοψε το νήμα της ζωής της

Και αυτό γιατί προς το παρόν έχει επικεντρωθεί στη μελέτη του σημείου όπου συνέβη το τροχαίο που έκοψε πρόωρα το νήμα της ζωής του δημοφιλούς τραγουδιστή. Ηδη ερεύνησε τον περιβάλλοντα χώρο, ο οποίος περιλαμβάνει και τις μπάρες πάνω στις οποίες προσέκρουσε το μαύρο τζιπ Mercedes, αλλά ακόμα δεν έχει εξετάσει το αυτοκίνητο του τραγουδιστή, το οποίο ερευνά η Τροχαία Ελληνικού.

«Αυτό που κάνουμε αυτή τη στιγμή είναι να ερευνήσουμε τον τόπο του δυστυχήματος. Οταν θα βγάλουμε και τα υπόλοιπα στοιχεία, τα οποία θα αφορούν το αυτοκίνητο, θα μπορούμε να μιλάμε για ολοκληρωμένη μελέτη» τόνισε ο κ. Δέδες, συμπληρώνοντας ωστόσο ότι τις επόμενες ημέρες θα προσκομίσει τα πρώτα στοιχεία στον δικηγόρο της οικογένειας.

Παράλληλα, χαρακτηρίζει ψευδή και ατεκμηρίωτα όσα αναφέρονται σχετικά με το αν ο άτυχος τραγουδιστής πάτησε φρένο ή όχι: «Ενα αυτοκίνητο που διαθέτει σύστημα ABS δεν αφήνει ίχνη τροχοπέδησης. Οπότε δεν μπορείς να ξέρεις αν φρέναρε ή όχι, γιατί με το σύστημα ABS δεν μπλοκάρουν οι τροχοί. Ο,τι λέγεται είναι ψευδές και ατεκμηρίωτο».

Στο πόρισμα του τεχνικού συμβούλου δίνει μεγάλο βάρος ο δικηγόρος της οικογένειας Πέτρος Καϊμακάκης, καθώς περιμένει να βγουν πολύτιμα συμπεράσματα από αυτό. «Η επόμενη κίνησή μας, όταν πάρουμε το πόρισμα του τεχνικού συμβούλου, θα είναι να το διαβάσουμε, να δούμε αν προσδιορίζονται τα αίτια θανάτου και να στραφούμε δικαστικά ενάντια σε οποιονδήποτε κι αν ευθύνεται» υπογράμμισε ο κ. Καϊμακάκης, συμπληρώνοντας ότι η οικογένεια Παντελίδη έχει καταθέσει αίτηση στην Τροχαία Ελληνικού, με την οποία ζητά να απαντήσουν οι πραγματογνώμονές της σε δύο κρίσιμα ερωτήματα:

«Το ένα είναι οι συνθήκες δυνάμει των οποίων επήλθε ο θάνατος. Το δεύτερο είναι να γίνει ανάκληση των δεδομένων από τον εγκέφαλο του αυτοκινήτου».

Να σημειωθεί ότι η οικογένεια του αδικοχαμένου 32χρονου έχει ήδη στραφεί νομικά σε βάρος όσων «χάκαραν» τους λογαριασμούς του στα social media, ενώ έχει απευθυνθεί και στη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος προκειμένου να αποκαλυφθεί η ταυτότητά τους.

Διαβάστε επίσης:

Η συναυλία του Ρέμου στη Μελβούρνη χωρίς τον κολλητό του
 

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πασίγνωστος τραγουδιστής αρραβωνιάστηκε με τον σύντροφό του!

Μετά από τρία χρόνια σχέσης ήρθε και ο αρραβώνας!

Ζευγάρι ηθοποιών παντρεύτηκε στα κρυφά – Ερωτεύτηκε στα γυρίσματα πετυχημένης σειράς

Εδώ υπάρχει ένας έρωτας μεγάλος που οδήγησε σε γάμο!

Αποκλειστικό! Η προαγγελία γάμου των Οικονομάκου – Τσερέλα: Δεν παντρεύονται στην Πάρο

Η Αθηνά Οικονομάκου και ο Μπρούνο Τσερέλα σε λίγες ημέρες θα είναι παντρεμένοι.

Σία Κοσιώνη: Η νέα «σιδηρά κυρία» της Αγίας Παρασκευής

Η Κοσιώνη θα παρουσιάζει το κεντρικό δελτίο ειδήσεων της...

Δεν γνωρίζαμε καν τη σχέση τους κι όμως είναι παντρεμένοι με παιδιά

Αυτό το ζευγάρι είναι χαμηλών τόνων και πολλοί δεν γνώριζαν πως είναι μαζί και μάλιστα παντρεμένο με δύο παιδιά!

Πρωταγωνίστρια που πήρε πρόσφατα διαζύγιο μετά από 17 χρόνια έκανε έξοδο με τον νεαρό σύντροφό της

Η ηθοποιός ερωτεύτηκε ξανά και μάλιστα έναν άντρα αρκετά νεότερό της και συνάδελφό της, τον

Εκτός εκπομπής ο Άκης Παυλόπουλος – «Ούτε πρόκειται να τον δείτε. Μέχρι νεωτέρας, θα δούμε πότε θα ‘ρθει»

Ο Άκης Παυλόπουλος δεν βρισκόταν στην εκπομπή «Καλημέρα ΣΚΑΙ» με τον Δημήτρη Οικονόμου να καλημερίζει τους τηλεθεατές και να κάνει αναφορά στην απουσία του συναδέλφου του.

Κεφαλονιά: Η μητέρα της 19χρονης Μυρτώς «σπάει» τη σιωπή της – Δείτε όσα κατέθεσε

Την περασμένη Πέμπτη η μητέρα της 19χρονης Μυρτώς που πέθανε στην Κεφαλονιά μετά από υπερβολική δόση ναρκωτικών κατέθεσε όσα γνώριζε.