Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Πιτσιρικάδες είχαν πετάξει αβγά στην Καρυοφυλλιά Καραμπέτη!

Ποιος να το περίμενε ότι η καλύτερη Ελληνίδα ηθοποιός...

Τα σχέδια Κάβουρα και Τζαβέλλα για το Πάσχα

Μια σύντομη απόδραση για τις ημέρες του Πάσχα έχουν...

Στον χώρο του παλιού αεροδρομίου εντοπίστηκαν 314 βόμβες Αεροπορίας από τον Β’...

Οχι μία ούτε δύο, αλλά… 314 βόμβες Αεροπορίας από...

Ελεύθερος μετά την απολογία του ο πρώην βουλευτής των «Σπαρτιατών» Κωνσταντίνος Φλώρος

Για ένα «ατυχές περιστατικό», το οποίο, όπως είπε, αν...

Ποιος ευθύνεται για τον θάνατο του Παντελίδη!

Μέσα στα επόμενα 24ωρα θα παραδοθούν στον δικηγόρο της οικογένειας τα στοιχεία για το τροχαίο

Μέσα στα επόμενα 24ωρα θα παραδοθούν στον δικηγόρο της οικογένειας τα στοιχεία για το τροχαίο

Επιτόπια έρευνα στο σημείο όπου σκοτώθηκε ο Παντελής Παντελίδης έκανε χθες ο τεχνικός σύμβουλος που όρισαν οι γονείς του αδικοχαμένου τραγουδιστή, ενώ μέσα στα επόμενα 24ωρα όσα στοιχεία έχουν συγκεντρωθεί ως τώρα για το τραγικό δυστύχημα θα παραδοθούν στον δικηγόρο της οικογένειας, ο οποίος θα αποφασίσει τις επόμενες κινήσεις.

ΑΠΟ ΤΗ ΜΑΡΙΑ ΜΕΪΜΑΡΗ

Πραγματογνώμονες και δικηγόρος αναζητούν με στοιχεία όποιον ευθύνεται για το θανατηφόρο τροχαίο. Οπως ανέφερε στην «Espresso» ο Αναστάσιος Δέδες, ο ιδιωτικός πραγματογνώμονας που έχει αναλάβει να ρίξει φως στα αίτια του δυστυχήματος, θα χρειαστεί αρκετός καιρός www 5μέχρι να ολοκληρωθεί η έρευνά του και να συνταχθεί πόρισμα.

Εκοψε το νήμα της ζωής της

Και αυτό γιατί προς το παρόν έχει επικεντρωθεί στη μελέτη του σημείου όπου συνέβη το τροχαίο που έκοψε πρόωρα το νήμα της ζωής του δημοφιλούς τραγουδιστή. Ηδη ερεύνησε τον περιβάλλοντα χώρο, ο οποίος περιλαμβάνει και τις μπάρες πάνω στις οποίες προσέκρουσε το μαύρο τζιπ Mercedes, αλλά ακόμα δεν έχει εξετάσει το αυτοκίνητο του τραγουδιστή, το οποίο ερευνά η Τροχαία Ελληνικού.

«Αυτό που κάνουμε αυτή τη στιγμή είναι να ερευνήσουμε τον τόπο του δυστυχήματος. Οταν θα βγάλουμε και τα υπόλοιπα στοιχεία, τα οποία θα αφορούν το αυτοκίνητο, θα μπορούμε να μιλάμε για ολοκληρωμένη μελέτη» τόνισε ο κ. Δέδες, συμπληρώνοντας ωστόσο ότι τις επόμενες ημέρες θα προσκομίσει τα πρώτα στοιχεία στον δικηγόρο της οικογένειας.

sdasfsdfsdfsd

Παράλληλα, χαρακτηρίζει ψευδή και ατεκμηρίωτα όσα αναφέρονται σχετικά με το αν ο άτυχος τραγουδιστής πάτησε φρένο ή όχι: «Ενα αυτοκίνητο που διαθέτει σύστημα ABS δεν αφήνει ίχνη τροχοπέδησης. Οπότε δεν μπορείς να ξέρεις αν φρέναρε ή όχι, γιατί με το σύστημα ABS δεν μπλοκάρουν οι τροχοί. Ο,τι λέγεται είναι ψευδές και ατεκμηρίωτο».

sss 10Στο πόρισμα του τεχνικού συμβούλου δίνει μεγάλο βάρος ο δικηγόρος της οικογένειας Πέτρος Καϊμακάκης, καθώς περιμένει να βγουν πολύτιμα συμπεράσματα από αυτό. «Η επόμενη κίνησή μας, όταν πάρουμε το πόρισμα του τεχνικού συμβούλου, θα είναι να το διαβάσουμε, να δούμε αν προσδιορίζονται τα αίτια θανάτου και να στραφούμε δικαστικά ενάντια σε οποιονδήποτε κι αν ευθύνεται» υπογράμμισε ο κ. Καϊμακάκης, συμπληρώνοντας ότι η οικογένεια Παντελίδη έχει καταθέσει αίτηση στην Τροχαία Ελληνικού, με την οποία ζητά να απαντήσουν οι πραγματογνώμονές της σε δύο κρίσιμα ερωτήματα:

«Το ένα είναι οι συνθήκες δυνάμει των οποίων επήλθε ο θάνατος. Το δεύτερο είναι να γίνει ανάκληση των δεδομένων από τον εγκέφαλο του αυτοκινήτου».

Να σημειωθεί ότι η οικογένεια του αδικοχαμένου 32χρονου έχει ήδη στραφεί νομικά σε βάρος όσων «χάκαραν» τους λογαριασμούς του στα social media, ενώ έχει απευθυνθεί και στη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος προκειμένου να αποκαλυφθεί η ταυτότητά τους.

Διαβάστε επίσης:

Η συναυλία του Ρέμου στη Μελβούρνη χωρίς τον κολλητό του
 

{{-PCOUNT-}}17{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Υπάλληλοι του δημάρχου Γιάννη Μώραλη τα στελέχη της «Θύρας 7» που συμμετείχαν στη δολοφονία του Λυγγερίδη!

«Μεροκάματα» στον Δήμο Πειραιά επί ημερών Γιάννη Μώραλη έκαναν...

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου, παρουσία και του...

Κεραυνοβόλος έρωτας για τον Κασσελάκη

Εχασε τα πρωτεία στην αγάπη του συζύγου του ο...