Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Φίλος «οχιά» και δολοφόνος του άτυχου καρκινοπαθούς Γερμανού στην Κρήτη

Τον δρόμο για τη φυλακή πήρε χθες, μετά την...

Τρεις για ένα τηλεπαιχνίδι

Χαμός για ένα τηλεπαιχνίδι! Συνεχίζονται τα δοκιμαστικά στο Mega...

To άγχος του ταξιδιάρη Αρναούτογλου για το «Travel Show» στον ΑΝΤ1!

«Travel Show»! Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου επιστρέφει με νέα εκπομπή...

«Σφήνα» ΑΝΤ1 για Νίκο Μουτσινά

Σε σύγχυση βρίσκεται ο Νίκος Μουτσινάς σχετικά με το...

Κοντονής: «Πρόεδροι εκβιάζουν την κυβέρνηση με στρατούς οπαδών»

Βόμβα (ακόμα μία) έριξε ο υφυπουργός Αθλητισμού Σταύρος Κοντονής, αποκαλύπτοντας ότι πρόεδροι ΠΑΕ εκβιάζουν για προσωπικό τους όφελος. Αναλυτικά τόνισε: «Κάποιοι πρόεδροι έχουν παράλληλες δραστηριότητες με το ποδόσφαιρο, όπου κερδίζουν πολύ περισσότερα χρήματα απ’ ό,τι από τα εισιτήρια. Εκβιάζουν την κυβέρνηση με στρατούς. Η κυβέρνησή μας δεν φοβάται, δεν εκβιάζεται και δεν συναλλάσσεται. Να το καταλάβουν. Μέσα στον χώρο των φανατικών οπαδών υπάρχουν πυρήνες που προκαλούν επεισόδια και υποθάλπονται. Γι’ αυτό και είναι σημαντικά το ηλεκτρονικό εισιτήριο και η κάρτα φιλάθλου στα γήπεδα».

Ο υφυπουργός στη συνέχεια αναφέρθηκε στις παθογένειες που υπάρχουν, στα ζητήματα ανομίας και βίας. «Βρεθήκαμε μπροστά σε ένα τσουνάμι βίας. Πήγαμε πίσω τον αθλητικό νόμο και ασχοληθήκαμε με τον νόμο για την αθλητική βία που ισχύει τώρα και σύμφωνα με τον οποίο υπάρχουν τακτικοί δικαστές και επιβάλλονται πρόστιμα. Θα ψηφιστεί άμεσα το δεύτερο νομοσχέδιο».

Ερευνα για τα επεισόδια

Οσο για την κόντρα με την ΕΠΟ και το καθεστώς της αυτονομίας της, είπε: «Ασχολείται συνεχώς η Δικαιοσύνη με ζητήματα ακόμα και κακουργήματα με επίκεντρο τον χώρο του ποδοσφαίρου. Τη συντηρούσαν την παθογένεια και οι διοικήσεις των ομάδων. Εμείς τους έχουμε καλέσει να βάλουν ένα τέλος στο καθεστώς βίας και ανομίας». Τον φάκελο με τα γεγονότα που συνέβησαν πριν και μετά την αναμέτρηση Ολυμπιακού – Αντερλεχτ ζήτησε από τη ΓΑΔΑ ο υφυπουργός Αθλητισμού Σταύρος Κοντονής, σύμφωνα με το δικαίωμα που του δίνει ο νέος νομός. Οπως είναι γνωστό, η αρχή είχε γίνει από τη στιγμή που ξεκίνησε η αποστολή των Βέλγων να πάει στο γήπεδο.

Στη διαδρομή 200 οπαδοί του Ολυμπιακού με μηχανάκια προσπάθησαν να ανακόψουν την πορεία του πούλμαν και το κατόρθωσαν αρκετές φορές, αν και σταδιακά είχαν φτάσει οκτώ ομάδες ΔΙΑΣ. Οι συμπλοκές οπαδών – Αστυνομίας άρχισαν στη διαδρομή και συνεχίστηκαν έξω από το γήπεδο, με συνέπεια τον τραυματισμό 11 αστυνομικών. Στις συμπλοκές δύο αστυνομικοί πυροβόλησαν στον αέρα για εκφοβισμό και προκειμένου να γλιτώσουν από το μένος των οπαδών. Ο Ολυμπιακός απειλείται με πρόστιμο

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Θύμα και… η αδελφή της Μηλιού – Η υπόθεση του άγριου ξυλοδαρμού από τον σύντροφό της

Την ώρα που το πανελλήνιο προσπαθεί να συνέλθει από...

Το Open είναι… ανοιχτό για τους «Παγιδευμένους»

To Open θέλει τον δημοφιλή ηθοποιό Μιχάλη Λεβεντογιάννη στους κόλπους...