Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Tρεις τελευταίες παραστάσεις από τον Διονύση Ζάχο στο Mayor

Επιστρέφει, ύστερα από μια μικρή παύση, ο Διονύσης Ζάχος...

Η κίνηση στα social media από Λάλο και Μαυρίδου που επιβεβαιώνει την...

Το αποκλειστικό πρωτοσέλιδο δημοσίευμα της «Espresso» για τον χωρισμό-βόμβα...

Είναι πολλά τα λεφτά για το «GNTM», Ηλιάνα

Μαύρες πλερέζες... για την Ηλιάνα Παπαγεωργίου, καθώς το «GNTM»...

«Χωρισμός» για Καινούργιου και Μικρούτσικο!

Εκαναν αμφότεροι «μπαμ»! Διαζύγιο κοινή συναινέσει θα είναι αυτό...

Κρανίου τόπος

Βομβαρδισμένο τοπίο θύμιζε χθες η Τούμπα, μετά την «κόλαση» των επεισοδίων.

Βομβαρδισμένο τοπίο θύμιζε χθες η Τούμπα, μετά την «κόλαση» των επεισοδίων. Υστερα από τον έλεγχο που έκαναν οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ, καταμετρήθηκαν 1.200 κατεστραμμένα καρεκλάκια. Σοβαρές ζημιές έχουν υποστεί και οι διαφημιστικές πινακίδες LED που υπάρχουν γύρω από τον αγωνιστικό χώρο, πάνω στις οποίες ξέσπασαν κάποιοι οπαδοί που εισέβαλαν στο γήπεδο. Ο αγωνιστικός χώρος θύμιζε πεδίο μάχης: πέτρες, σίδερα, ξύλα παντού.

Η Αστυνομία συνέλαβε 15 άτομα, ηλικίας από 16 έως 39 ετών, με σειρά κατηγοριών για παραβάσεις σχετικές με τις εκρηκτικές ύλες και άλλα συναφή αδικήματα. Από τις ρίψεις των αντικειμένων τραυματίστηκαν 12 αστυνομικοί, δύο εκ των οποίων νοσηλεύονται. Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν χθες στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης.

O ΠΑΟΚ κινδυνεύει πλέον για τα επεισόδια με αφαίρεση τριών βαθμών, τιμωρία της έδρας από 1-4 αγωνιστικές και βαρύτατο πρόστιμο έως 150.000 ευρώ. Εάν δεν κατέβει στη ρεβάνς, θα χάσει τον αγώνα στα χαρτιά, θα του επιβληθεί πρόστιμο 10.000-50.000 ευρώ και -3 βαθμούς από το νέο πρωτάθλημα.

«Οι παίκτες έκλαιγαν στα αποδυτήρια»

Ο Ιβάν Σαββίδης θα το πάει μέχρι το τέλος! Ο ΠΑΟΚ όχι μόνο δεν θα αγωνιστεί στον επαναληπτικό αγώνα του Κυπέλλου Ελλάδας με τον Ολυμπιακό, όπως ανακοίνωσε επίσημα η ΠΑΕ χθες, αλλά είναι αποφασισμένος να σταματήσει και από το πρωτάθλημα, μέχρι να ικανοποιηθούν τα αιτήματά του! Ο μεγαλομέτοχος του «Δικεφάλου» αυτό διεμήνυσε χθες τηλεφωνικά στον Λούμπος Μίχελ, φτάνοντας την κόντρα του με τις ποδοσφαιρικές Αρχές μέχρι τα άκρα.

Η «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ, όπως ανακοίνωσε, απαιτεί την παραίτηση του προέδρου της ΕΠΟ Γιώργου Γκιρτζίκη και όλων όσοι διώκονται ποινικά στο ελληνικό ποδόσφαιρο, αλλά και «να γίνει αποδεκτή από την ομοσπονδία η πρότασή μας για ξένους διαιτητές από τη νέα χρονιά»!
Πρόσωπο του αγώνα που δεν τέλειωσε ποτέ ήταν ο Ρόμπερτ Μακ. Το πέναλτι που δεν το δόθηκε στο 87′ από τον Παππά και η αποβολή του ήταν η σπίθα που άναψε τη φωτιά στην Τούμπα. «Ο Μακ δεν θέλει να παίξει ποδόσφαιρο ξανά στην Ελλάδα, οι παίκτες έκλαιγαν στα αποδυτήρια» δήλωσε ο πρόεδρος της ΠΑΕ Λούμπος Μίχελ, ενώ ο ίδιος ο Σλοβάκος επιθετικός σχολίασε στη σελίδα του στο διαδίκτυο: «Ο γκολκίπερ της αντίπαλης ομάδας μού έκανε πέναλτι. Ο διαιτητής όμως ήταν μάλλον τυφλός. Εκανε σαν να μην είδε τίποτα». Ο Μακ δεν έμεινε εκεί.

«Υπάρχουν στο πρωτάθλημα καλοί παίκτες και ανταγωνισμός, αλλά το πρόβλημα είναι ο Ολυμπιακός. Για εμάς ο αγώνας τελείωσε σαν πόλεμος. Για όλα φταίει ο διαιτητής. Πρέπει να υπάρξουν παραιτήσεις από την ΕΠΟ. Οχι να υπάρχει πρωτάθλημα μόνο για τον Ολυμπιακό» τόνισε χαρακτηριστικά.

Ο Μακ κινδυνεύει πλέον με βαριά καμπάνα με βάση όσα έγραψε ο Παππάς στο φύλλο αγώνα, «πέτρα του σκανδάλου» την εφιαλτική βραδιά της Τετάρτης. «Αποβλήθηκε γιατί έφτυσε στο πρόσωπο τον επιπρόσθετο διαιτητή Μήτσιο και τον εξύβρισε “fuck you bastard”» αναφέρει χαρακτηριστικά και ο Σλοβάκος μπορεί να τιμωρηθεί από δύο έως τέσσερις αγώνες για εξύβριση διαιτητή και ανάρμοστη συμπεριφορά.

Η αντίδραση του Ολυμπιακού

Η οριστική ματαίωση της διοργάνωσης του Κυπέλλου σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός «δημιουργεί τεράστιες αγωνιστικές και οικονομικές ζημιές στο σύνολο των ομάδων που συμμετείχαν στον θεσμό χωρίς να έχουν την παραμικρή συμμετοχή στα επεισόδια». «Είναι μια απόφαση που δεν εξισώνει απλώς τους θύτες με τα θύματα, αλλά δημιουργεί το πρωτοφανές οξύμωρο, η υπαίτια για τα επεισόδια ΠΑΕ ΠΑΟΚ να αποκομίζει σημαντικά οφέλη δεδομένου ότι με την οριστική διακοπή του Κυπέλλου εξασφαλίζει την παρουσία της στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις» καταλήγει.

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η Κιμ Καρντάσιαν έπαθε… Σενσόρι

«Κιμ Σενσόρι» αποκαλούν την Κιμ Καρντάσιαν οι followers της...

Σάλος στη Μύκονο με τη θαμμένη εκκλησία σε έκταση ιδιοκτησίας των Ρέμου και Πηλαδάκη

Αλγεινή εντύπωση και έντονες αντιδράσεις προκαλεί η είδηση ότι...

Ερωτευμένα ζευγάρια σε νυχτερινές περιπλανήσεις

Κοσμικές εξορμήσεις στην Αθήνα για τέσσερα ερωτευμένα ζευγάρια της...

Νέα… άσφαλτος στην «Οδό Ζαρίφη» για να σωθεί η εκπομπή του Open

«Ανακαίνιση» στην «Οδό Ζαρίφη» και στο «Καλύτερα δε γίνεται!»....

«Χωρισμός» για Καινούργιου και Μικρούτσικο!

Εκαναν αμφότεροι «μπαμ»! Διαζύγιο κοινή συναινέσει θα είναι αυτό...