Τετάρτη, 17 Απριλίου, 2024

Πέτρος Λαγούτης: «Έχει τύχει να θέσω τα όρια μου στο κοινό»

O Πέτρος Λαγούτης παραχώρησε μια συνέντευξη στην εκπομπή «Πάμε...

Τάνγκο χωρισμού για τον πρόεδρο της Αργεντινής!

Εργένης ξανά είναι ο πρόεδρος της Αργεντινής Χαβιέ Μιλέι,...

«Ο Παράδεισος των κυριών»: Η Αμαλία μαθαίνει πως ο Ντίνος πρόδωσε την...

Στο αποψινό επεισόδιο της σειράς «Ο παράδεισος των κυριών»...

Νίκος Αποστολόπουλος: «Η Φαίη Σκορδά είναι σαν τους αναστενάρηδες, λες και περπατάει...

Ο Νίκος Αποστολόπουλος παραχώρησε μια συνέντευξη στην εκπομπή «Mega...

Πώς κάναμε κομμάτια τον Βούλγαρο διερμηνέα

Από τα χέρια της συντρόφου του και ενός φίλου τους βρήκε τον θάνατο, με φρικτό τρόπο, ο άτυχος Βούλγαρος διερμηνέας (φωτό)…

Από τα χέρια της συντρόφου του και ενός φίλου τους βρήκε τον θάνατο, με φρικτό τρόπο, ο άτυχος Βούλγαρος διερμηνέας (φωτό), το πτώμα του οποίου είχε βρεθεί τεμαχισμένο σε εταιρία ανακύκλωσης απορριμμάτων στον Ασπρόπυργο! Κίνητρο του εγκλήματος ήταν οι οικονομικές διαφορές μεταξύ των τριών προσώπων, που είχαν επαγγελματική συνεργασία.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο άτυχος 41χρονος Ιβάν εργαζόταν σε δικηγορικό γραφείο των Αθηνών και πρόσφερε τις υπηρεσίες του όποτε χρειαζόταν διερμηνέα ή μεταφράσεις. Σε αυτή τη δουλειά τον βοηθούσαν, με το αζημίωτο, τόσο η 43χρονη σύντροφός του όσο και ο 45χρονος φίλος του.  Σύμφωνα με την ομολογία της σατανικής γυναίκας, όμως, το τελευταίο διάστημα τους «έριχνε» στις αμοιβές, με αποτέλεσμα να δημιουργούνται προστριβές μεταξύ τους.

Το βράδυ της 9ης Φεβρουαρίου, οι δύο Βούλγαροι πήγαν μαζί στο σπίτι του διερμηνέα στη Νέα Χαλκηδόνα, όπου τους περίμενε η 43χρονη για να συζητήσουν τις οικονομικές διαφορές τους. Πάνω στην κουβέντα τα αίματα άναψαν, σύμφωνα με την ομολογία της γυναίκας, και ήρθαν στα χέρια, με αποτέλεσμα κατά τη διάρκεια της συμπλοκής ο 41χρονος να πέσει νεκρός από χτυπήματα που δέχθηκε στο κεφάλι, ίσως κάποιο ξύλινο ρόπαλο.

Οπως είπε η 43χρονη στους αστυνομικούς του Τμήματος Ανθρωποκτονιών της Ασφάλειας Αττικής, έκανε κομμάτια το πτώμα μαζί με τον 45χρονο, πέταξαν τα μέλη στον κάδο απορριμμάτων και στη συνέχεια καθάρισαν το σπίτι. Μάλιστα, έβαψαν τους τοίχους για να εξαφανίσουν κάθε ίχνος της αποτρόπαιας πράξης τους, ενώ πέταξαν ακόμα και τα έπιπλα!

Αν και η γυναίκα υποστηρίζει ότι όλα αυτά τα έκανε μαζί με τον επιστήθιο φίλο του θύματος, που έχει συλληφθεί και κατηγορείται για τη δολοφονία, ο ίδιος ο 45χρονος «χτυπιέται» μέσα από τα κρατητήρια ότι είναι αθώος και δεν έχει σχέση με το έγκλημα! Οπως ισχυρίζεται, αδυνατεί να καταλάβει γιατί τον εμπλέκει η Βουλγάρα, με την οποία είχε μια απλή γνωριμία, και υποστηρίζει με επιμονή ότι δεν έχει πάει ποτέ στο σπίτι του θύματος, επειδή τον τελευταίο χρόνο που συζούσε με τη 43χρονη δεν καλούσε κόσμο.

Οι αστυνομικοί έχουν ζητήσει ενδελεχή έρευνα του διαμερίσματος από τους ειδικούς των εργαστηρίων της ΕΛ.ΑΣ., προκειμένου να ανακαλύψουν αν υπάρχουν αποτυπώματα και γενετικό υλικό του 45χρονου κατηγορούμενου συνεργού της 43χρονης. «Μπορεί να έβαψαν το σπίτι και άλλαξαν τα έπιπλα, όμως υπάρχει η δυνατότητα να βρεθούν σε συγκεκριμένα σημεία αποτυπώματα και DNA, ώστε να πιστοποιηθεί η παρουσία του άνδρα στο διαμέρισμα. Στην περίπτωση που δεν βρεθούν, η 43χρονη ή προσπαθεί να μοιραστεί τις ευθύνες ή να καλύψει κάποιον άλλο» είπε στην «Espresso» αστυνομικός.

ΘΕΟΔΟΣΗΣ Π. ΠΑΝΟΥ

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

«Ολα στον αέρα» από τη Ζευγαρά

Η Λένα Ζευγαρά, η οποία παρασύρει με τις ερμηνείες...

Η περιπέτεια του πατέρα του Τζέιμς Καφετζή

Ποιος Τζέιμς; Ο πατέρας του, ο Λευτέρης, είναι ο...

Η μισή ελληνική τηλεόραση (από παρουσιαστές μέχρι ηθοποιούς) φλερτάρει με την Ευρωβουλή!

«Φώτα, κάμερα, πάμε!» είναι το σύνθημα των ευρωεκλογών 2024...

Διπλός Λιάγκας στον ΑΝΤ1

Ο Γιώργος Λιάγκας όλα τα σφάζει, όλα τα μαχαιρώνει!...

Cool στο κέντρο της Αθήνας ο Μπισμπίκης

Η νέα ταινία του Γιάννη Οικονομίδη «Σπασμένη φλέβα» άρχισε...

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για την Τετάρτη 17 Απριλίου

ΚΡΙΟΣ: Πολλά είναι αυτά που θα λειτουργήσουν θετικά στη...

«Σύμμαχος» του Καρβέλα ο Λαζόπουλος

Τη περιβόητη συνέντευξη του Νίκου Καρβέλα στη Νίκη Λυμπεράκη...