Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Στον χώρο του παλιού αεροδρομίου εντοπίστηκαν 314 βόμβες Αεροπορίας από τον Β’...

Οχι μία ούτε δύο, αλλά… 314 βόμβες Αεροπορίας από...

Ελεύθερος μετά την απολογία του ο πρώην βουλευτής των «Σπαρτιατών» Κωνσταντίνος Φλώρος

Για ένα «ατυχές περιστατικό», το οποίο, όπως είπε, αν...

Η Ζέτα Μακρυπούλια έγινε για έκτη φορά θεία

Η Ζέτα Μακρυπούλια έγινε για έκτη φορά θεία, καθώς...

Στα δικαστήρια η Γαλανοπούλου

Η ηθοποιός, συνοδευόμενη από τον δικηγόρο της, κατέθεσε στοιχεία για την απάτη που -όπως η ίδια υποστηρίζει- υπέστη από Βολιώτη επιχειρηματία

Η ηθοποιός, συνοδευόμενη από τον δικηγόρο της, κατέθεσε στοιχεία για την απάτη που -όπως η ίδια υποστηρίζει- υπέστη από Βολιώτη επιχειρηματία 

Αρχισαν τα όργανα της δικαστικής διαμάχης της Αβας Γαλανοπούλου με τον πρώην σύντροφό της! Την περασμένη Τετάρτη η γνωστή ηθοποιός πέρασε την πόρτα των δικαστηρίων του Βόλου, συνοδευόμενη από τον δικηγόρο της, για να καταθέσει περισσότερα στοιχεία για την οικονομική απάτη που -όπως ισχυρίζεται η ίδια- υπέστη από Βολιώτη επιχειρηματία με τον οποίο διατηρούσε ερωτικό δεσμό.

 ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΛΚΙΝΟΟ ΜΠΟΥΝΙΑ

Ο εφιάλτης της αγαπημένης κωμικής ηθοποιού -σύμφωνα με τις αποκαλύψεις της ίδιας, πριν από περίπου έναν χρόνο σε τηλεοπτική εκπομπή αλλά και στην «Espresso»– ξεκίνησε το 2011, όταν διαπίστωσε ότι ο πρώην σύντροφός της (ο οποίος, μάλιστα, ήταν παντρεμένος με παιδιά και της έλεγε πως ο γάμος του ήταν νεκρός και πως έπρεπε να κάνει υπομονή) δεν της επέστρεφε τα χρήματα που του είχε δώσει για να της τα επενδύσει.

«Ολα άρχισαν από τότε που κάναμε μαζί μία εταιρία. Μου φαινόταν ένας πολύ σοβαρός άνθρωπος και γι’ αυτό τον εμπιστεύτηκα. Οταν όμως του ζήτησα αποδείξεις για τα χρήματα που του είχα δώσει, άρχισε να κόβει… λάσπη. Ζήτησα λοιπόν τα λεφτά μου πίσω, τα οποία τα είχε όλα αυτός ο άνθρωπος, επειδή με τις επενδύσεις που θα έκανε θα μου απέφεραν κάποια κέρδη. Αρχισα επιμόνως να τα ζητάω γιατί ήθελα να τα διαθέσω όπως εγώ νόμιζα» είχε δηλώσει η Αβα τον Απρίλιο του 2015, προσθέτοντας ότι αρχικά με τον δικηγόρο της προσπάθησαν να τα βρουν μαζί του εξωδικαστικά, αλλά αυτό δεν στάθηκε δυνατό.

«Ολα έγιναν βάση σχεδίου»

«Παιδεύτηκα πολύ να πάω σε δικηγόρο, γιατί αυτόν τον άνθρωπο τον ερωτεύτηκα. Ζήσαμε μαζί και δεν μπορούσα να το πιστέψω ότι δεν με ερωτεύτηκε και πως όλα έγιναν βάσει σχεδίου. Φυσικά, του έκανα μήνυση, αφού προσπαθήσαμε με τον δικηγόρο για έναν χρόνο και κάτι να τα βρούμε μαζί του. Δεν ερχόταν στα ραντεβού, μας έστηνε» είχε εξομολογηθεί, αλλά απέφυγε να αναφέρει περισσότερες λεπτομέρειες για αυτή τη δικαστική διαμάχη, καθώς ο πρώην σύντροφός της και νυν αντίδικός της έχει καταθέσει μήνυση εις βάρος της για συκοφαντική δυσφήμηση. Αλλωστε γι’ αυτόν τον λόγο δεν έχει δημοσιοποιήσει το όνομά του.

Να προσθέσουμε ότι τα τελευταία χρόνια η ηθοποιός -λόγω αυτού του προβλήματος που ζούσε- είχε κλειστεί στο «καβούκι» της, δεν ασχολιόταν με τη δουλειά της και είχε αδυνατίσει αρκετά, αντιμετωπίζοντας πρόβλημα νευρικής ανορεξίας, το οποίο -ευτυχώς!- ξεπέρασε.


{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Υπάλληλοι του δημάρχου Γιάννη Μώραλη τα στελέχη της «Θύρας 7» που συμμετείχαν στη δολοφονία του Λυγγερίδη!

«Μεροκάματα» στον Δήμο Πειραιά επί ημερών Γιάννη Μώραλη έκαναν...

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου, παρουσία και του...