Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024

Παρά τις πανάκριβες τιμές, το ίντερνετ στην Ελλάδα είναι πιο αργό και...

Ενώ χρυσοπληρώνουμε κάθε μήνα τις εταιρίες παροχής πρόσβασης στο...

Ο πατέρας των δίδυμων κοριτσιών αποκάλυψε ότι τη στιγμή της τραγωδίας στα...

Μια νέα σοκαριστική καταγγελία έρχεται στο φως 14 μήνες...

Καλογεροπούλου, Ντενίση και Ψάλτη αποχαιρέτησαν τον μεγάλο Γιάννη Φέρτη

Οι τρεις γυναίκες της ζωής του αποχαιρέτησαν τον μεγάλο...

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Ποιος απειλεί τη Μαρία ότι θα την κουρέψει γουλί

Σφοδρός πόλεμος έχει ξεσπάσει τις τελευταίες ώρες μεταξύ της 23χρονης τραγουδίστριας και πορνοστάρ Μαρίας Αλεξάνδρου – Λιαγουροπούλου και του μάνατζέρ της, που…

rewftwf 1Σφοδρός πόλεμος έχει ξεσπάσει τις τελευταίες ώρες μεταξύ της 23χρονης τραγουδίστριας και πορνοστάρ Μαρίας Αλεξάνδρου – Λιαγουροπούλου και του μάνατζέρ της, που εμπιστευόταν τυφλά, με αποτέλεσμα να εξαπολύονται πλέον εκατέρωθεν απειλές, συνοδευόμενες από… αποκαλύψεις!

ΑΠΟ ΤΗ
ΓΙΟΥΛΗ ΣΤΑΡΙΔΑ

Το εκρηκτικό «διαζύγιο» μεταξύ της μελαχρινής καλλονής, που έγινε γνωστή από τις ταινίες του Δημήτρη Σειρηνάκη, αλλά πλέον κάνει καριέρα στο πεντάγραμμο, και του μάνατζέρ της, ο οποίος είναι γνωστός τηλεπαρουσιαστής στη βόρεια Ελλάδα, έγινε γνωστό μέσα από τα επτά προφίλ που διατηρεί στο facebook η Μαρία Αλεξάνδρου.

Σύμφωνα με τις αναρτήσεις της ίδιας, ο μάνατζερ φέρεται ότι εκμεταλλεύτηκε για ίδιον όφελος την εικόνα της και έκανε γνωριμίες μέσα από τα προφίλ της, τα οποία άλλωστε διαχειριζόταν ο ίδιος. Οταν η 23χρονη ενημερώθηκε ότι είχε πιαστεί κορόιδο, αντέδρασε άμεσα και του ζήτησε να διακόψουν τη συνεργασία. Τότε τα κινητά τηλέφωνά τους πήραν φωτιά από υβριστικά μηνύματα, αλλά και απειλές!

Η Μαρία Αλεξάνδρου δεν δίστασε να ανεβάσει αρχικά κάποια από τα μηνύματα αυτά σε ένα από τα προφίλ της στο facebook, θέλοντας να δείξει στους φίλους και θαυμαστές της το… παρελθόν και το ποιόν του μάνατζέρ της, ο οποίος υπήρξε μάνατζερ και της Τζούλιας Αλεξανδράτου. Σε ένα από αυτά, εκείνος, αφού τη «στολίζει» με βρισιές, της ζητάει τελικά να του δώσει άμεσα το ποσό των 5.000 ευρώ, προκειμένου να σταματήσει η συνεργασία τους και να της δώσει πίσω τη διαχείριση των προφίλ της. Διαφορετικά, όπως ο ίδιος έγραψε: «Θα σε κουρέψω γουλί»!

Η Αλεξάνδρου, όμως, δεν πτοήθηκε και του απάντησε με το τραγούδι της «Ελα και θα δεις». Τον ενημέρωσε μάλιστα (για το καλό του!) ότι έχει αρχίσει μαθήματα μποξ και ότι θα τον κάνει… αγνώριστο! «Εχω ξεκινήσει μποξ… Θα λογαριαστούμε εσύ κι εγώ» του είπε η 23χρονη.

f354fwe4weΤην περασμένη Παρασκευή η κοπέλα οπλίστηκε με ακόμα πιο «καυτά» όπλα και ρίχτηκε δυναμικά στη μάχη. Συγκεκριμένα, ανέβασε στο προφίλ της παλιά δημοσιεύματα, τα οποία είχαν αποκαλύψει ροζ σκάνδαλο που είχε προκαλέσει σάλο, με πρωταγωνιστή τον γνωστό Θεσσαλονικιό. Σύμφωνα με αυτά, ο τηλεπαρουσιαστής είχε διοργανώσει όργια με ποδοσφαιριστές, αλλά και τελετές μαύρης μαγείας, στα οποία είχε λάβει μέρος! Τα δημοσιεύματα συνοδεύονται και από πιπεράτες φωτογραφίες από τη βραδιά των οργίων! Μέσα σε λίγη ώρα, ο μάνατζερ έκλεισε όλα τα προφίλ της Αλεξάνδρου! Οπως φαίνεται, το αποτέλεσμα της διένεξής τους θα κριθεί στις δικαστικές αίθουσες, αφού η 23χρονη έχει ενημερώσει ήδη τον δικηγόρο της.

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για την Τετάρτη 17 Απριλίου

ΚΡΙΟΣ: Πολλά είναι αυτά που θα λειτουργήσουν θετικά στη...

Διπλός Λιάγκας στον ΑΝΤ1

Ο Γιώργος Λιάγκας όλα τα σφάζει, όλα τα μαχαιρώνει!...

Cool στο κέντρο της Αθήνας ο Μπισμπίκης

Η νέα ταινία του Γιάννη Οικονομίδη «Σπασμένη φλέβα» άρχισε...

Bασίλισσα Σοφία της Ισπανίας: Υστερα από τέσσερις ημέρες νοσηλείας επέστρεψε στο παλάτι

Υστερα από τέσσερις ημέρες νοσηλείας και αγωνίας για τον...

Νίκος Αποστολόπουλος: «Η Φαίη Σκορδά είναι σαν τους αναστενάρηδες, λες και περπατάει σε αναμμένα κάρβουνα»

Ο Νίκος Αποστολόπουλος παραχώρησε μια συνέντευξη στην εκπομπή «Mega...

Η περιπέτεια του πατέρα του Τζέιμς Καφετζή

Ποιος Τζέιμς; Ο πατέρας του, ο Λευτέρης, είναι ο...

Δεν θα πιστέψετε ποιος διάσημος τραγουδιστής είναι το αγοράκι στη φωτογραφία

Ο 37χρονος σήμερα διάσημος τραγουδιστής ανέβασε μια φωτογραφία του...