Τετάρτη, 27 Μαρτίου, 2024

Νέα… άσφαλτος στην «Οδό Ζαρίφη» για να σωθεί η εκπομπή του Open

«Ανακαίνιση» στην «Οδό Ζαρίφη» και στο «Καλύτερα δε γίνεται!»....

Η Κάιλι Τζένερ με μπασκετμπολίστα του… κολεγίου

Με νεαρό μπασκετμπολίστα φέρεται ότι ξεπερνά η Κάιλι Τζένερ...

Η Κιμ Καρντάσιαν έπαθε… Σενσόρι

«Κιμ Σενσόρι» αποκαλούν την Κιμ Καρντάσιαν οι followers της...

Ντου της αστυνομίας σε βίλες του ράπερ «Ντίντι»!

Εφοδο σε δύο σπίτια του Σον Κομπς, γνωστού παλαιότερα...

Πώρωση για τον Παντέλο!

Απίστευτες εκδηλώσεις λατρείας για τον «ροκ σταρ» Παντελίδη • Πού ψάχνει η Αστυνομία αυτούς που έκλεψαν 200.000 ευρώ από τη «θυρίδα»

Γεμίζει κόσμο το νεκροταφείο της Μεταμόρφωσης, καθημερινά, καθώς άνθρωποι κάθε ηλικίας εξακολουθούν να αφήνουν λουλούδια ή σημειώματα για τον αγαπημένο τους Παντέλο. Με δάκρυα στα μάτια και (αρκετοί) φορώντας μαύρα ρούχα, οι θαυμαστές και οι θαυμάστριες του άτυχου τραγουδιστή γίνονται ένα γύρω από τον τάφο του Παντελή Παντελίδη, σιγοτραγουδώντας τις μεγάλες επιτυχίες του.

ΑΠΟ ΤΟΝ
ΘΑΝΟ ΜΑΚΡΟΓΑΜΒΡΑΚΗ

Οι εκδηλώσεις λατρείας για τον αδικοχαμένο «ροκ σταρ» συνεχίζονται τόσο στο Κοιμητήριο όσο και στο σημείο όπου ο 32χρονος άφησε την τελευταία του πνοή. Χθες το απόγευμα γύρω από το μαρμάρινο μνήμα στο Κοιμητήριο Μεταμόρφωσης συγκεντρώθηκε για ακόμη μία φορά πλήθος κόσμου.

Την απόλυτη σιωπή έσπαζαν τα κινητά τηλέφωνα, από τα ηχεία των οποίων ακούγονταν τα αγαπημένα τους τραγούδια.

Επιτυχίες όπως το «Είχα κάποτε μια αγάπη», «Παραμυθιάζομαι», «Ονειρο ζω» ήταν ορισμένα από αυτά που σιγοτραγουδούσαν οι νεαροί, συγκινημένοι που παράλληλα άκουγαν τη φωνή του Παντελή Παντελίδη.

Μηνύματα αγάπης

Αμέτρητα είναι, βέβαια, τα κεριά γύρω από τον τάφο αλλά και τα «βουνά» από λουλούδια σε βάζα και γλάστρες, καθώς και τα μηνύματα αγάπης γραμμένα σε κάρτες και κόλλες χαρτί, που τοποθετούνται μέσα σε διάφανους φακέλους με προορισμό την οικογένεια Παντελίδη.

Σύμφωνα με πληροφορίες, μάλιστα, το βασικό κομμάτι του τάφου ολοκληρώθηκε το συντομότερο δυνατό, καθώς η λατρεία του κόσμου (ειδικά τις πρώτες μέρες μετά την ταφή του καλλιτέχνη) ήταν τέτοια που κάποιοι έφταναν στο σημείο και έφευγαν με μια χούφτα χώμα!

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι χρειάστηκε ακόμα και η παρέμβαση αστυνομικών της ομάδας ΔΙΑΣ, ώστε να σταματήσει αυτή η «πώρωση» εντός του νεκροταφείου.

Πλέον, πάνω στη μαύρη πλάκα από γρανίτη που κοσμεί το μισοτελειωμένο μνήμα υπάρχουν φωτογραφίες του Παντελή Παντελίδη, τόσο από την εποχή του Πολεμικού Ναυτικού όσο και από τις τελευταίες εμφανίσεις του στην πίστα.

Ανάμεσα στις κορνίζες είναι και μια εικόνα της βρεφοκρατούσας Παναγίας καθώς και των αγίων Ραφαήλ, Νικολάου και Ειρήνης.

Το μνήμα θα ολοκληρωθεί μέσα στις επόμενες ημέρες, καθώς θα τοποθετηθεί και το τελευταίο κομμάτι με τον Εσταυρωμένο, τη φωτογραφία, το όνομα του τραγουδιστή και τις ημερομηνίες γεννήσεως και θανάτου.

Παράλληλα συνεχίζεται και η κοσμοσυρροή στο σημείο του δυστυχήματος, στη στροφή προς τη λεωφόρο Βουλιαγμένης, όπου ο άτυχος καλλιτέχνης έχασε τον έλεγχο του μαύρου τζιπ Mercedes, προσέκρουσε στα κιγκλιδώματα και άφησε την τελευταία του πνοή.

Πού ψάχνει η Αστυνομία αυτούς που έκλεψαν 200.000 € από την «θυρίδα» του

Στο μικροσκόπιο των ανδρών της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος μπαίνουν πλέον τα διαδικτυακά ίχνη των χάκερ που, σύμφωνα με μήνυση της οικογένειας Παντελίδη, εισέβαλαν στη «θυρίδα» του αδικοχαμένου τραγουδιστή μία ημέρα μετά τον θάνατό του και άρπαξαν ακυκλοφόρητα τραγούδια, βίντεο, φωτογραφίες, αλλά και ποσά από προβαλλόμενες διαφημίσεις.

Η Αστυνομία άρχισε τις έρευνες μετά τη μήνυση κατά αγνώστων που κατέθεσαν στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών την περασμένη Τρίτη οι γονείς και ο αδελφός του άτυχου 32χρονου, και ερευνά όλα τα στοιχεία που θα την οδηγήσουν στην ταυτότητα των δραστών. Σύμφωνα με τις περιγραφές της οικογένειας, πάντως, τα «κοράκια» φαίνεται ότι έδρασαν με μεθοδικότητα, παραβιάζοντας διαδοχικά όλους τους λογαριασμούς του Παντελή Παντελίδη στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, καθώς και το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο του, σπάζοντας τους κωδικούς ασφαλείας. Εξάλλου, φέρεται ότι κατόρθωσαν να αποσπάσουν ποσά που, σύμφωνα με το περιεχόμενο της μήνυσης, υπερβαίνουν τα 200.000 ευρώ από τις διαφημιστικές καταχωρίσεις στον λογαριασμό του στο YouΤube.

Τις ερχόμενες ημέρες η οικογένεια Παντελίδη αναμένει και τα πρώτα αποτελέσματα από την έρευνα του τεχνικού συμβούλου-πραγματογνώμονα Αναστάσιου Δέδε που έχει διορίσει, τα οποία θα ρίξουν φως στα αίτια του τραγικού δυστυχήματος. Την ίδια ώρα, αισιόδοξοι είναι οι γιατροί της 30χρονης φίλης του τραγουδιστή Μίνας Αρναούτη, η οποία νοσηλεύεται στην Εντατική του Ευαγγελισμού, καθώς η πολυτραυματίας βγαίνει σταδιακά από την καταστολή. Οπως αποκάλυψε η «Espresso», σύμφωνα με έγκυρες νοσοκομειακές πηγές, εάν η κατάσταση της υγείας της συνεχιστεί με αυτούς τους θετικούς ρυθμούς, ενδέχεται να την αποσωληνώσουν ακόμη και εντός της ημέρας ή αύριο.

{{-PCOUNT-}}20{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η χλιδάτη απόδραση της Σκορδά, την ώρα που το τηλεοπτικό μέλλον της παραμένει αβέβαιο

Η Φαίη στο Ντουμπάι και οι τηλεοπτικοί μνηστήρες αναστενάζουν!...

Η γαλαζοαίματη Ολυμπία και η «χρυσή» κληρονόμος Ευγενία Νιάρχου έβαλαν στο μάτι τον ίδιο άντρα

Η πρόσφατη «γκράντε» εμφάνιση της πριγκίπισσας Ολυμπίας, κόρης του...

Ποια είναι η Στέλλα Κοσμοπούλου, που τρέλανε κόσμο με το τσιφτετέλι της στο «Σάββατο με φίλους»

Χαράς ευαγγέλια στην εκπομπή του Χρήστου Φερεντίνου τα βράδια...

Σάλος με τους «ΛΟΑΤΚΙ ήρωες» του 1821 – Ακυρώθηκε το πάρτι-παρωδία σε gay club της Αθήνας

Την ηρωίδα της Επανάστασης του 1821 Λασκαρίνα Μπουμπουλίνα χλευάζει...

Εφιαλτική Δευτέρα για τη Χριστίνα Ζάντη! – Ο σύζυγος «δήμιος» της εγκύου τραγουδίστριας

Εφιαλτικές στιγμές για την τραγουδίστρια Χριστίνα Ζαντή στην άλλη...