Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του...

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Άγριο κράξιμο στην Κιμ Καρντάσιαν για το fake μακροβούτι

Πάλι καλά που η Κιμ Καρντάσιαν δεν καρφώθηκε με...

Γιάννης Ευαγγελίδης: Ο αρχηγός της Αστυνομίας του Φώσκολου στο «Καλημέρα ζωή» αναπολεί...

«Η δουλειά κάνει τους άντρες». Αυτός είναι ο τίτλος...

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για το Σάββατο 20 Απριλίου

ΚΡΙΟΣ: Για να μην παρεξηγηθείτε, πείτε τη γνώμη σας...

Τρίτη 8 Μαρτίου 2016

ΔΙΔΥΜΟΙ: Προσεγγίστε τον σύντροφό σας φιλικά και μην είστε ιδιαίτερα απαιτητικοί απέναντί του, γιατί όσο και να το θέλετε δεν γίνεται να δώσει παραπάνω.

ΚΡΙΟΣ: Δεν υπάρχει λόγος να απογοητευτείτε, αφού ακόμη και έτσι δεν θα λείψουν οι ευκαιρίες, ούτε αυτό θα διαρκέσει για πάντα. Αναδιοργανωθείτε και μην το βάλετε κάτω, γιατί τα καλύτερα δεν έχουν έρθει ακόμα.

ΤΑΥΡΟΣ: Για να βελτιωθούν τα κακώς κείμενα που ίσως έχουν διαμορφωθεί, θα χρειαστεί και η βοήθειά σας, οπότε μην είστε επιθετικοί ή εριστικοί απέναντί στους άλλους. Προβείτε σε συζητήσεις που είναι απαραίτητες για τα καινούργια σχέδιά σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Προσεγγίστε τον σύντροφό σας φιλικά και μην είστε ιδιαίτερα απαιτητικοί απέναντί του, γιατί όσο και να το θέλετε δεν γίνεται να δώσει παραπάνω. Μείνετε κοντά σε άτομα του περιβάλλοντός σας που επικροτούν τις προσπάθειές σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Μην ξεκινάτε καβγάδες για το τίποτα, γιατί έτσι θα παίξετε κορόνα γράμματα τη σχέση σας και θα καταστρέψετε ακόμη και τις καλύτερες στιγμές σας. Διεκδικήστε αυτά που επιθυμείτε, γιατί δεν έχετε την ανάγκη κανενός.

ΛΕΩΝ: Προτιμήστε τη σιωπή από τα πολλά λόγια και εκμεταλλευτείτε τις ώρες που θα είστε με συνεργάτες, για να κάνετε κάτι δημιουργικό και ευχάριστο, που θα ικανοποιεί και τις δύο πλευρές.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Θα σας ταράξει η απόλυτη ασυνεννοησία που θα υπάρχει γύρω σας και θα πρέπει για άλλη μία φορά να δείξετε ότι μπορείτε να διατηρήσετε την ψυχραιμία σας. Τολμήστε να κάνετε καινούργιους φίλους και να αποτινάξετε ό,τι δεν σας ταιριάζει, τηρώντας πάντα το μέτρο.

ΖΥΓΟΣ: Οι βιαστικές αποφάσεις δεν ήταν ποτέ χρήσιμες, γιατί λοιπόν να λειτουργήσετε έτσι τώρα; Ηρεμήστε και θα διαπιστώσετε ότι τίποτε δεν είναι όπως φαίνεται, ούτε κινδυνεύετε από κάτι. Μην αποσυντονιστείτε από το φορτισμένο κλίμα και ρίξετε την ψυχολογία σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Οσοι δεν έχετε κάποια σχέση θα πρέπει να κρατήσετε χαρακτήρα ήρεμο και γλυκό, αν θέλετε άτομα που ενδιαφέρονται για εσάς να σας πλησιάσουν. Αφήστε στην άκρη τον συντηρητισμό, για να γεφυρώσετε το χάσμα που έχει διαμορφωθεί με οικεία πρόσωπα.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Εάν είστε απότομοι ή ψυχροί, μόνοι σας κλείνετε πόρτες που στο μέλλον θα μπορούσαν να σας εγγυηθούν μια πολύ ευτυχισμένη ζωή, γεμάτη ερωτισμό. Δώστε τον καλύτερο εαυτό σας, για να αποδείξετε στους άλλους ότι δεν τους πολεμάτε αλλά είστε μαζί τους.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Φροντίστε να εκτιμήσετε την ανεξαρτησία σας και, αν θέλετε να αλλάξετε ορισμένα πράγματα στον συναισθηματικό τομέα, κάντε το ώστε ο έρωτας που θα έρθει να έχει μεγαλύτερη και βαθύτερη σημασία.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Αποφύγετε να κλειστείτε στον κόσμο που έχετε πλάσει με το μυαλό σας και σταματήστε με κάθε τρόπο τις αναδρομές στο παρελθόν, γιατί οι αναμνήσεις σε αυτόν τον τομέα σάς θλίβουν. Με σωστές επιλογές θα καταφέρετε να αυξήσετε τα εισοδήματά σας και να κλείσετε καινούργιες συνεργασίες.

ΙΧΘΥΕΣ: Αποδεχθείτε προσκλήσεις που θα σας κάνουν για διασκέδαση και θα διαπιστώσετε ότι η παρουσία σας δεν θα περάσει απαρατήρητη, αφού ο ερωτισμός σας θα γίνεται αντιληπτός από όσους σας περιβάλλουν και θα λειτουργεί προς όφελός σας.

{{-PCOUNT-}}14{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Θύμα και… η αδελφή της Μηλιού – Η υπόθεση του άγριου ξυλοδαρμού από τον σύντροφό της

Την ώρα που το πανελλήνιο προσπαθεί να συνέλθει από...

Οσα έγιναν στο παρασκήνιο και οδήγησαν στο… διαζύγιο του Mega από την Ελένη Μενεγάκη

Τη στιγμή που γίνεται μεγάλος ντόρος στα δημοσιογραφικά γραφεία...

Νίκος Αποστολόπουλος: «Η Φαίη Σκορδά είναι σαν τους αναστενάρηδες, λες και περπατάει σε αναμμένα κάρβουνα»

Ο Νίκος Αποστολόπουλος παραχώρησε μια συνέντευξη στην εκπομπή «Mega...

Φίλος «οχιά» και δολοφόνος του άτυχου καρκινοπαθούς Γερμανού στην Κρήτη

Τον δρόμο για τη φυλακή πήρε χθες, μετά την...

Το Open είναι… ανοιχτό για τους «Παγιδευμένους»

To Open θέλει τον δημοφιλή ηθοποιό Μιχάλη Λεβεντογιάννη στους κόλπους...

Η τοποθέτηση Παπανώτα περί κακοποίησης και η αντίδραση Κασσελάκη

«Καλύτερα να μασάς παρά να… πολυμιλάς» είναι η φράση...