Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Καμία ευθύνη δεν ανέλαβε ο Δημήτρης Κουτσολιούτσος για το σκάνδαλο της Folli...

Καμία ποινική ευθύνη για τους «μαγειρεμένους» ισολογισμούς της εταιρίας...

Ο Τσακαλώτος ξεπέρασε τη… Γιόχανσον και παρομοίωσε τη Μαρία Καρυστιανού με...

Αφησε τη Σκάρλετ Γιόχανσον και «έπιασε» την Τζούλια Ρόμπερτς...

Ευρυδίκη: Μοιράζεται ακόμα ένα τραγούδι από το πρόσφατο άλμπουμ της

Μετά το «Αερικό», η Ευρυδίκη μοιράζεται με τους fans...

Πατρόν Τεχνητής Νοημοσύνης

Η Τεχνητή Νοημοσύνη και... στη μόδα! Για πρώτη φορά...

Δεν ήταν οδηγός ο Παντελίδης;

Πυκνώνουν οι υποψίες της οικογένειας για τις συνθήκες πρόκλησης του θανατηφόρου τροχαίου που έκοψε το νήμα της ζωής του τραγουδιστή
 

Νέα βασανιστικά ερωτήματα έρχονται να ταλανίσουν κι άλλο τη χαροκαμένη οικογένεια του Παντελή Παντελίδη. Σύμφωνα με πληροφορίες που διαρρέουν από το περιβάλλον του αδικοχαμένου καλλιτέχνη, οι υποψίες που έχουν οι γονείς για τις συνθήκες πρόκλησης του θανατηφόρου τροχαίου πυκνώνουν και πλέον οι δικοί του άνθρωποι εξετάζουν κάθε πιθανό σενάριο περιμένοντας με αγωνία τη στιγμή που η συνεπιβάτισσα του γιου τους, η Μίνα Αρναούτη, θα είναι σε θέση να καταθέσει.

Μάλιστα τα τελευταία 24ωρα σκέψεις, ακόμη και απίθανα -βάσει των έως τώρα στοιχείων- σενάρια (;) «ζώνουν» την οικογένεια Παντελίδη, τα μέλη της οποίας αναζητούν αγωνιωδώς τις απαντήσεις για τα πραγματικά αίτια που προκάλεσαν τον θάνατο του παιδιού τους στο τροχαίο δυστύχημα στη λεωφόρο Βουλιαγμένης το πρωί της 18ης Φεβρουαρίου.

Διαβάστε επίσης: «Ακουγα θορύβους στο σπίτι σαν κάτι να ήθελε να μου πει ο Παντελής»

Ενα από αυτά τα «σενάρια» είναι, όπως φαίνεται, και η πιθανότητα να μην οδηγούσε ο γιος τους το μαύρο τζιπ! Μάλιστα τη συγκεκριμένη σκέψη τους τη μοιράζονται με τους δικούς τους ανθρώπους. «Δεν μπορεί το παιδί να έφταιγε. Κάτι άλλο έχει συμβεί» φαίνεται να επαναλαμβάνει ο πατέρας του τραγουδιστή, Σταύρος Παντελίδης.

Πρόσωπο από το στενό οικογενειακό περιβάλλον αποκαλύπτει στην «Espresso» την πληροφορία που στο πρώτο άκουσμα σοκάρει, αλλά έφτασε πριν από δύο ημέρες στους συγγενείς του τραγουδιστή. «Δεν αποκαλύπτουν ποιος τους το είπε, αλλά περιμένουν με αγωνία να συνέλθει η Μίνα Αρναούτη και να ρίξει φως στην υπόθεση.

Λέγεται πως υπάρχει μάρτυρας που έσπευσε από τους πρώτους στο σημείο του δυστυχήματος και είδε τον γιο τους να βρίσκεται στη θέση του συνοδηγού, με το ένα του πόδι στην άλλη μεριά, κοντά στα πεντάλ, και πίσω του ακριβώς η Μίνα» αναφέρει η πηγή. «Ο Παντελής ζύγιζε 105 κιλά και υποτίθεται πως όταν τούμπαρε το τζιπ, μετακινήθηκε από τη θέση του οδηγού κι έπεσε πάνω στη συνοδηγό του, τη Φρόσω Κυριάκου. Εκείνη πώς κατάφερε να σηκώσει από πάνω της το άψυχο και τόσο βαρύ σώμα του τραγουδιστή και να βγει έξω; Μάλιστα κάποιοι την ήθελαν να βγαίνει από το παράθυρο του οδηγού. Μήπως οδηγούσε εκείνη;» αναρωτιούνται τώρα. Η 21χρονη κοπέλα, που εξακολουθεί να βρίσκεται σε σοκ, δεν έχει επισκεφτεί ακόμα την οικογένεια του Παντελίδη για συλλυπητήρια. Εχουν δόση αλήθειας αυτά τα υποθετικά σενάρια ή κάποιοι «βάζουν λόγια» στους συγγενείς που υποφέρουν από τον θάνατο του Παντελή τους; Πάντως τα έως τώρα στοιχεία φαίνεται πως τους έχουν μπερδέψει περισσότερο.

Αναπάντητα ερωτήματα

Οπως τους έχει μπερδέψει και ο επιχειρηματίας Γιώργος Ζωγόπουλος, από τους πρώτους που έσπευσαν στο σημείο του τροχαίου: «Το όχημα ήταν αναποδογυρισμένο. Οι επιβάτες είχαν φύγει από τις θέσεις τους. Δεν μπορούσες να διακρίνεις πού βρισκόταν ο καθένας. Είχαν μπλεχτεί μεταξύ τους». Με δεκάδες ερωτήματα να παραμένουν αναπάντητα, η οικογένεια Παντελίδη περιμένει πλέον με αγωνία τόσο τα πορίσματα της Τροχαίας Ελληνικού και του πραγματογνώμονα Αναστάσιου Δέδε όσο και τα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι γονείς άλλαξαν δικηγόρο, καθώς η συνεργασία τους φέρεται ότι ολοκληρώθηκε μετά την υποβολή μήνυσης για τους άγνωστους χάκερ που εισέβαλαν στους λογαριασμούς του τραγουδιστή. Δεν «στοχοποιούν» κανέναν, μα μέχρι να συνέλθει η Μίνα Αρναούτη και να καταθέσει αυτό το τροχαίο αποτελεί ανεξιχνίαστο μυστήριο για τους γονείς του τραγουδιστή.

Διαβάστε επίσης: Τα «ευρήματα» της έρευνας: Σάπιο (!) το κάγκελο και εγκληματικό το στηθαίο 

{{-PCOUNT-}}13{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Σάλος στη Μύκονο με τη θαμμένη εκκλησία σε έκταση ιδιοκτησίας των Ρέμου και Πηλαδάκη

Αλγεινή εντύπωση και έντονες αντιδράσεις προκαλεί η είδηση ότι...

Η Κιμ Καρντάσιαν έπαθε… Σενσόρι

«Κιμ Σενσόρι» αποκαλούν την Κιμ Καρντάσιαν οι followers της...

Ερωτευμένα ζευγάρια σε νυχτερινές περιπλανήσεις

Κοσμικές εξορμήσεις στην Αθήνα για τέσσερα ερωτευμένα ζευγάρια της...

«Χωρισμός» για Καινούργιου και Μικρούτσικο!

Εκαναν αμφότεροι «μπαμ»! Διαζύγιο κοινή συναινέσει θα είναι αυτό...

Νέα… άσφαλτος στην «Οδό Ζαρίφη» για να σωθεί η εκπομπή του Open

«Ανακαίνιση» στην «Οδό Ζαρίφη» και στο «Καλύτερα δε γίνεται!»....

Ιωάννα Τούνη: Τα επίμαχα «κεφάλαια» του βουλεύματος που στέλνει σε δίκη τους δύο άντρες

Συγκλονιστικά στοιχεία για την υπόθεση revenge porn εις βάρος...