Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024

«TV Queens»: Χριστοπούλου στον ρόλο της καθηγήτριας

Τα αστέρια θα περάσουν από το Οpen! Nα και...

«Ο Παράδεισος των κυριών»: Η Αμαλία είναι απογοητευμένη με τον Ντίνο

Στο αποψινό επεισόδιο της σειράς «Ο παράδεισος των κυριών»...

Στο… μικροσκόπιο 20 Ελληνες Influencers που ελέγχονται για παραπλανητικές πρακτικές

Στο μικροσκόπιο των ελεγκτικών μηχανισμών μπαίνουν 20 Ελληνες influencers...

Ο Σκάι καλοβλέπει το τηλεπαιχνίδι «Still Standing» με παρουσιάστρια την Καραβάτου

Τα δημοφιλή τηλεπαιχνίδια δεν πεθαίνουν ποτέ! Από τα χέρια...

Τετάρτη 9 Μαρτίου 2016

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Ασχοληθείτε με δημιουργικές δραστηριότητες και όχι με κοινότοπες που τις έχετε ήδη βαρεθεί. Μη βιαστείτε να…

ΚΡΙΟΣ: Εξηγήστε με απλά λόγια στο ταίρι σας πως, εκτός από πάθος, έχετε ανάγκη και από ασφάλεια προκειμένου να νιώσετε ευτυχισμένοι. Εάν θέλετε να νιώσετε τρυφερά όπως στην αρχή της γνωριμίας σας, εκμεταλλευτείτε τις ευκαιρίες που θα σας δοθούν.

ΤΑΥΡΟΣ: Φροντίστε να είστε πιο επιβλητικοί με ανθρώπους που δεν εκτιμούν τη συμπεριφορά σας. Μη δημιουργήσετε αντιπαλότητες και κόντρες με τους συνεργάτες σας, αν δεν σας αρέσουν αυτά που θα προτείνουν.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Μην παρασυρθείτε από ακραία συναισθήματα που θα σας αποπροσανατολίσουν. Θα υπάρξουν σκαμπανεβάσματα στον οικονομικό τομέα, γι’ αυτό θα ήταν σκόπιμο να κρατηθείτε μακριά από περιττά έξοδα ή επεκτατικές κινήσεις που δεν έχετε μελετήσει.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Ασχοληθείτε με δημιουργικές δραστηριότητες και όχι με κοινότοπες που τις έχετε ήδη βαρεθεί. Μη βιαστείτε να επενδύσετε σε ό,τι θα σας προτείνουν, διότι θα κινδυνέψετε να χάσετε κομμάτι από την πίτα που ήδη έχετε κερδίσει με το σπαθί σας.

ΛΕΩΝ: Πρέπει να φανείτε πιο διαλλακτικοί με συνεργάτες σας που δεν στάθηκαν στο ύψος των περιστάσεων. Προτιμήστε να ασχοληθείτε με την επέκταση της κοινωνικής ζωής σας, καθώς εκεί ευνοείστε, σε αντίθεση με τις σχέσεις που θα αφορούν το οικογενειακό περιβάλλον σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Εάν πλήττετε παράφορα με την επαγγελματική σας ζωή, μην το λέτε, απλώς αλλάξτε την. Απαιτείται να δείξετε προσοχή και να ασχοληθείτε με τον εαυτό σας, αφού δεν αποκλείεται να υπάρξουν κάποια μικροπροβλήματα με την υγεία σας.

ΖΥΓΟΣ: Βρείτε χρόνο τόσο για να ξεκουραστείτε όσο και για να τακτοποιήσετε τις σκέψεις σας. Οι εντάσεις που θα δημιουργηθούν θα επηρεάσουν κάπως αρνητικά την ψυχολογία σας και μόνο αν φροντίσετε να διατηρήσετε την ψυχραιμία σας, δεν θα πάθουν τα νεύρα σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Αποφύγετε να δεσμευτείτε, εάν δεν έχετε γνώση των πραγματικών καταστάσεων. Για να είστε όλοι ωφελημένοι, καλό είναι να αξιοποιήσετε τις ικανότητές σας αλλά και τους ανθρώπους που υπάρχουν γύρω σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Φροντίστε να γνωρίζετε καλά τα δεδομένα, προτού κάνετε οποιαδήποτε βαρυσήμαντη δήλωση. Μην καταπιέζετε τους συνεργάτες σας με υπερβολικές απαιτήσεις, όταν αυτοί δεν σας ζητούν τίποτα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Επειδή πιστεύετε ότι δίνετε περισσότερα, μην απαιτείτε ανταλλάγματα από τους γύρω σας. Πρώτα πάρτε πρωτοβουλίες σε σοβαρά θέματα και μετά δώστε τα για διεκπεραίωση στους άλλους.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Μην επιτρέψετε στο οικογενειακό περιβάλλον σας να σας πνίγει, όσο και αν τους αγαπάτε. Βρείτε χρόνο να ταξινομήσετε τις σκέψεις σας, γιατί η κούρασή σας είναι περισσότερο πνευματική. Ασκώντας την τακτική του ψυχρού πολέμου δεν μπορείτε να βλάψετε τον εαυτό σας.

ΙΧΘΥΕΣ: Αντισταθείτε με σθένος σε καταστάσεις που προσπαθούν να σας γυρίσουν στο παρελθόν. Στηριχτείτε στις ικανότητές σας και μην πιάνεστε από τα μεγάλα λόγια που ακούτε. Κινηθείτε ευέλικτα και με διπλωματία για να αποφύγετε καβγάδες και εντάσεις.

{{-PCOUNT-}}14{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για την Τετάρτη 17 Απριλίου

ΚΡΙΟΣ: Πολλά είναι αυτά που θα λειτουργήσουν θετικά στη...

Cool στο κέντρο της Αθήνας ο Μπισμπίκης

Η νέα ταινία του Γιάννη Οικονομίδη «Σπασμένη φλέβα» άρχισε...

Διπλός Λιάγκας στον ΑΝΤ1

Ο Γιώργος Λιάγκας όλα τα σφάζει, όλα τα μαχαιρώνει!...

Νίκος Αποστολόπουλος: «Η Φαίη Σκορδά είναι σαν τους αναστενάρηδες, λες και περπατάει σε αναμμένα κάρβουνα»

Ο Νίκος Αποστολόπουλος παραχώρησε μια συνέντευξη στην εκπομπή «Mega...

Bασίλισσα Σοφία της Ισπανίας: Υστερα από τέσσερις ημέρες νοσηλείας επέστρεψε στο παλάτι

Υστερα από τέσσερις ημέρες νοσηλείας και αγωνίας για τον...