Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Tρεις τελευταίες παραστάσεις από τον Διονύση Ζάχο στο Mayor

Επιστρέφει, ύστερα από μια μικρή παύση, ο Διονύσης Ζάχος...

Η κίνηση στα social media από Λάλο και Μαυρίδου που επιβεβαιώνει την...

Το αποκλειστικό πρωτοσέλιδο δημοσίευμα της «Espresso» για τον χωρισμό-βόμβα...

Είναι πολλά τα λεφτά για το «GNTM», Ηλιάνα

Μαύρες πλερέζες... για την Ηλιάνα Παπαγεωργίου, καθώς το «GNTM»...

«Χωρισμός» για Καινούργιου και Μικρούτσικο!

Εκαναν αμφότεροι «μπαμ»! Διαζύγιο κοινή συναινέσει θα είναι αυτό...

Ο Τούντορ έχασε την ασπίδα του!

Ο Σαββίδης σταμάτησε να καλύπτει τις αποτυχίες του και ο Κροάτης αποτελεί παρελθόν από τον ΠΑΟΚ. Στο «τιμόνι» μέχρι το τέλος της σεζόν ο Βλάνταν Ιβιτς

Ρεπορτάζ
Γιώργος Τότσικας

«Ξαφνικός θάνατος» για τον Ιγκόρ Τούντορ, εποχή Βλάνταν Ιβιτς στον πάγκο του ΠΑΟΚ! Ο Ιβάν Σαββίδης, εν μέσω του… πολέμου που ξέσπασε τις τελευταίες μέρες στο ελληνικό ποδόσφαιρο, «τελείωσε» τον Κροάτη τεχνικό με συνοπτικές διαδικασίες, επιβεβαιώνοντας μια μέρα μετά τα λόγια του Σάββα Θεοδωρίδη.

Ο τελευταίος είχε… προαναγγείλει το τέλος του Τούντορ κατά την ανταλλαγή «πυρών» στη Σούπερ Λίγκα και χθες η «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ ανακοίνωσε την αλλαγή σελίδας μέσα σε 37 λέξεις: «Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανακοινώνει την απόλυση του Ιγκορ Τούντορ, λόγω των ανεπιτυχών αποτελεσμάτων και των υποτιμητικών σχολίων για 34edwertgf 1την ποιότητα της ομάδας. Ο Βλάνταν Ιβιτς θα είναι ο προπονητής της πρώτης ομάδας ως το τέλος της σεζόν». Πώς αναλύεται η ανακοίνωση;

1. Ο ΠΑΟΚ του Τούντορ είχε μόνο μία νίκη στα 11 τελευταία ματς, σε ένα… ιστορικό αρνητικό ρεκόρ.

2. Διαπιστώθηκε ότι έχασε τα «αποδυτήρια» και την επαφή του με τους ποδοσφαιριστές.

3. Δημιουργήθηκε κακό κλίμα μετά τις υποτιμητικές δηλώσεις του για το ρόστερ του ΠΑΟΚ σε πολλές περιπτώσεις κατά τη διάρκεια της περιόδου και όχι μόνο μετά την ήττα στον Πανθρακικό, όταν και εγκωμίαζε τους παίκτες του… Ολυμπιακού. Οι τελευταίες δηλώσεις ήταν απλά η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι.

Αυτοί ήταν οι βασικοί λόγοι που οδήγησαν τον Ιβάν Σαββίδη να αλλάξει στάση και από πλήρη στήριξη να φτάσει στην απόφαση της απομάκρυνσης του Τούντορ.

Ξέρει την ομάδα

Σε μία προσπάθεια να μη χαθεί η χρονιά και να δημιουργηθεί ηλεκτροσόκ στους ποδοσφαιριστές αποφασίστηκε η αλλαγή της τεχνικής ηγεσίας, με την… προαγωγή του Βλάνταν Ιβιτς από την Κ20, ο οποίος θα κάνει ντεμπούτο στον αγώνα με τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο. Ο πρώην αρχηγός των «ασπρόμαυρων» γνωρίζει τους περισσότερους ποδοσφαιριστές, τις καταστάσεις, τα πρόσωπα όπως και τα αποδυτήρια του «Δικεφάλου», αλλά και τις αντίπαλες ομάδες και θεωρήθηκε η ιδανική λύση.

Μαζί με τον Ιγκορ Τούντορ αποτελούν παρελθόν και οι Λέκο, Βούτσκο, άμεσοι συνεργάτες του Κροάτη. Αντίθετα, παραμένει ο Ιταλός γυμναστής Πάολο Αρτίκο, ο οποίος χαίρει εκτίμησης στην ομάδα.

34edwertgf 4Πόντιοι και Μπουτάρης υπέρ του Ιβάν

Ακραία ρατσιστικές και μειωτικές προς όλους τους Ποντίους και τους Ελληνες χαρακτήρισε τις τοποθετήσεις του Ολυμπιακού για τον Ιβάν Σαββίδη και την ελληνικότητά του ο Χρήστος Τοπαλίδης, πρόεδρος της Παμποντιακής Ομοσπονδίας Ελλάδος.

«Οι συγκεκριμένες τοποθετήσεις της ΠΑΕ Ολυμπιακός είναι απαράδεκτες, άστοχες, ακραία ρατσιστικές, μειωτικές και προσβλητικές προς όλους τους συμπατριώτες μας, νεοπρόσφυγες και Ελληνες Ποντίους. Είναι ατυχείς αυτές οι δηλώσεις, θα πρέπει να ανασκευαστούν. Οι Πόντιοι είναι Ελληνες» τόνισε χαρακτηριστικά.

Ούτε ο Γιάννης Μπουτάρης άφησε ασχολίαστο το γεγονός. «Στο ποδόσφαιρο είμαι Αρης και Ολυμπιακός και εκεί τελειώνει η ιστορία.

Αλλά ντρέπομαι για τους ιθύνοντες του Ολυμπιακού» είπε ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης για να συμπληρώσει: «Ο κ. Σαββίδης αγαπάει την Ελλάδα. Εάν δεν αγαπούσε την Ελλάδα, δεν θα καθόταν εδώ. Να κάνει τι; Στον παράδεισο ήρθε; Στην κόλαση ήρθε. Του έχουν βγάλει την ψυχή σε όλα τα θέματα. Πρέπει να ζητηθεί συγγνώμη από τον Σαββίδη. Συγγνώμη που σας προσβάλαμε. Φιλοξενούμενος ο Σαββίδης; Είναι σοβαρά πράγματα αυτά; Λυπάμαι πολύ».

{{-PCOUNT-}}17{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η χλιδάτη απόδραση της Σκορδά, την ώρα που το τηλεοπτικό μέλλον της παραμένει αβέβαιο

Η Φαίη στο Ντουμπάι και οι τηλεοπτικοί μνηστήρες αναστενάζουν!...

Ερωτευμένα ζευγάρια σε νυχτερινές περιπλανήσεις

Κοσμικές εξορμήσεις στην Αθήνα για τέσσερα ερωτευμένα ζευγάρια της...

Η Κιμ Καρντάσιαν έπαθε… Σενσόρι

«Κιμ Σενσόρι» αποκαλούν την Κιμ Καρντάσιαν οι followers της...

Σάλος στη Μύκονο με τη θαμμένη εκκλησία σε έκταση ιδιοκτησίας των Ρέμου και Πηλαδάκη

Αλγεινή εντύπωση και έντονες αντιδράσεις προκαλεί η είδηση ότι...

Νέα… άσφαλτος στην «Οδό Ζαρίφη» για να σωθεί η εκπομπή του Open

«Ανακαίνιση» στην «Οδό Ζαρίφη» και στο «Καλύτερα δε γίνεται!»....

Η γαλαζοαίματη Ολυμπία και η «χρυσή» κληρονόμος Ευγενία Νιάρχου έβαλαν στο μάτι τον ίδιο άντρα

Η πρόσφατη «γκράντε» εμφάνιση της πριγκίπισσας Ολυμπίας, κόρης του...