Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Πιτσιρικάδες είχαν πετάξει αβγά στην Καρυοφυλλιά Καραμπέτη!

Ποιος να το περίμενε ότι η καλύτερη Ελληνίδα ηθοποιός...

Τα σχέδια Κάβουρα και Τζαβέλλα για το Πάσχα

Μια σύντομη απόδραση για τις ημέρες του Πάσχα έχουν...

Στον χώρο του παλιού αεροδρομίου εντοπίστηκαν 314 βόμβες Αεροπορίας από τον Β’...

Οχι μία ούτε δύο, αλλά… 314 βόμβες Αεροπορίας από...

Ελεύθερος μετά την απολογία του ο πρώην βουλευτής των «Σπαρτιατών» Κωνσταντίνος Φλώρος

Για ένα «ατυχές περιστατικό», το οποίο, όπως είπε, αν...

Η Αταλάντα καλεί «Στράμα»

Οι Ιταλοί «φλερτάρουν» τον τεχνικό του ΠΑΟ, που στο «αιώνιο» ντέρμπι δίνει τελικές εξετάσεις

Σειρήνες από την Ιταλία ηχούν στα αυτιά του Αντρέα Στραματσόνι λίγες ημέρες πριν από τη μάχη με τον Ολυμπιακό στο Καραϊσκάκη. Σύμφωνα με δημοσιεύματα από τη γειτονική χώρα, ο τεχνικός του Παναθηναϊκού βρίσκεται στο στόχαστρο των ανθρώπων της Αταλάντα προκειμένου να αποτελέσει τον αντικαταστάτη του Εντι Ρέγια. Η «Gazzetta dello Sport» έκανε ειδική μνεία στην ικανότητα του 40χρονου κόουτς να δουλεύει με νεαρούς ποδοσφαιριστές, ενώ άλλα μέσα ενημέρωσης υποστήριζαν πως δεν είναι αρνητικός στο ενδεχόμενο να επιστρέψει στην πατρίδα του.

Παρά την κακή πορεία της ομάδας του «Τριφυλλιού», ο Γιάννης Αλαφούζος έχει εκφράσει δημόσια τη στήριξή του στον Ιταλό, ωστόσο το ντέρμπι με τους Πειραιώτες μπορεί να αλλάξει τις ισορροπίες. Πάντοτε τέτοια παιχνίδια είναι κριτήριο για προπονητές και παίκτες. Οπως και να ‘χει, ο Στραματσόνι συνεχίζει την προετοιμασία του για το… «clasico».

Το πρόγραμμα περιλάμβανε δύο προπονήσεις, πρωί και απόγευμα, από τις οποίες απουσίαζαν Τελάντερ και Χουχούμης. Ο Ιταλός προπονητής τούς «μάντρωσε» στα αποδυτήρια τους ποδοσφαιριστές για μισή ώρα πριν από την απογευματινή προπόνηση, τονίζοντάς τους μεταξύ άλλων: «Είναι το μεγάλο ντέρμπι της χρονιάς και το ξέρετε καλά, ειδικά οι παλαιότεροι. Πρέπει να πάμε εκεί για τη νίκη και τίποτε άλλο. Δεν έχει σημασία η βαθμολογική διαφορά. Πρέπει να νικήσουμε!». Ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Βασίλης Κωνσταντίνου μιλώντας σε ραδιοφωνικό σταθμό για το άτυπο προχθεσινό Δ.Σ. στη Λίγκα εξήγησε για την απουσία του Γιάννη Αλαφούζου πως «του προέκυψε ένα σοβαρό οικογενειακό πρόβλημα υγείας με τον πατέρα του. Πριν από το Δ.Σ. είχε ένα επαγγελματικό ραντεβού, αλλά μετά προέκυψε το θέμα με τον πατέρα του».
Στο μεταξύ, οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα των τοπικών Αρχών του νησιού του βορειοανατολικού Αιγαίου Αϊ-Στράτη. Αντιπροσωπία του συλλόγου βρέθηκε εκεί και έδωσε χαρά μοιράζοντας δώρα στο σχολείο του ακριτικού προορισμού, ενώ στη διευθύντρια του σχολείου δόθηκε το βιβλίο της ιστορίας των 100 ετών του Παναθηναϊκού.

rw54ttΠρος Βέλγιο ο Γιάννης Αναστασίου

Τον επόμενο σταθμό της καριέρας του αναζητεί ο Γιάννης Αναστασίου και ο πιθανότερος προορισμός του είναι το Βέλγιο. Ο πρώην προπονητής του Παναθηναϊκού έχει δεχτεί κρούση από αρκετούς συλλόγους της συγκεκριμένης χώρας, ωστόσο δεν έχει συμφωνήσει με κανέναν. Δημοσίευμα από το Βέλγιο αναφέρει πως ο 43χρονος τεχνικός είναι πιθανόν να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της Κόρτραϊκ. Εκεί άλλωστε αγωνίζονται δύο Ελληνες, ο Μιχάλης Σηφάκης και ο Θανάσης Παπάζογλου, αλλά και ο Μάικλ Ολαϊτάν. Στο μεταξύ, φημολογείται στην Κύπρο ότι ο Νίκος Νταμπίζας αναλαμβάνει το πόστο του τεχνικού διευθυντή στην κυπριακή Ομόνοια.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Υπάλληλοι του δημάρχου Γιάννη Μώραλη τα στελέχη της «Θύρας 7» που συμμετείχαν στη δολοφονία του Λυγγερίδη!

«Μεροκάματα» στον Δήμο Πειραιά επί ημερών Γιάννη Μώραλη έκαναν...

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου, παρουσία και του...

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...

Κεραυνοβόλος έρωτας για τον Κασσελάκη

Εχασε τα πρωτεία στην αγάπη του συζύγου του ο...