Ερευνα:To Σάββατο είναι για τις Ευρωπαίες η αγαπημένη μέρα για ερωτικά παιχνίδια

Πυρετός το Σαββατόβραδο στα κρεβάτια των Ευρωπαίων!

Πυρετός το Σαββατόβραδο στα κρεβάτια των Ευρωπαίων! Οπως αποκαλύπτει πανευρωπαϊκή έρευνα για τις συνήθειες των γυναικών στο σεξ, το Σάββατο (το βράδυ) αποτελεί την πιο αγαπημένη μέρα της εβδομάδας για σεξουαλικές συνευρέσεις, αφού τρεις στις τέσσερις Ευρωπαίες δηλώνουν ότι είναι η μέρα που συνήθως κάνουν σεξ.

Μοναδική εξαίρεση αποτελούν οι Φινλανδές, οι οποίες βρίσκουν χρόνο και ροζ διάθεση κατά κύριο λόγο τις καθημερινές (συγκεκριμένα, Δευτέρα και Πέμπτη). Οι Ελληνίδες, όπως και οι υπόλοιπες γυναίκες από τη Νότια Ευρώπη, χαρακτηρίζονται από τη μεγαλύτερη προθυμία για πειραματισμό, δοκιμάζοντας με ευχαρίστηση νέες στάσεις στο κρεβάτι και όπου αλλού συγκριτικά με τις γυναίκες που ζουν σε βορειότερα κράτη. Οι Τσέχες και οι Ισπανίδες υποστηρίζουν, εξάλλου, ότι η χρήση sex toys είναι το κλειδί για μια ικανοποιητική σεξουαλική ζωή.

Η έρευνα, που διενεργήθηκε από την εταιρία Harris Interactive, με τη συμμετοχή γυναικών από 20 ευρωπαϊκά κράτη, έδειξε επίσης ότι οι γυναίκες ηλικίας 26-35 ετών κάνουν συχνότερα σεξ από τις νεότερες. Συγκεκριμένα, το 21% των γυναικών ηλικίας 16-25 ετών δηλώνει ότι κατά μέσο όρο έχει σεξουαλική επαφή σε διάστημα αραιότερο της μιας εβδομάδας, έναντι μόλις 8% στο μεγαλύτερο ηλικιακό γκρουπ. Πιο αχόρταγες αποδεικνύονται οι νεαρές Βουλγάρες, ηλικίας 16-25 ετών, που δηλώνουν ότι έχουν επαφές τέσσερις φορές την εβδομάδα, ενώ στις μεγαλύτερες ηλικίες οι Φινλανδές σπάνε όλα τα ρεκόρ, με πέντε επαφές την εβδομάδα.

Ο αυθορμητισμός αναφέρεται ως βασικότερος δείκτης μιας ικανοποιητικής σεξουαλικής ζωής από το 52% των γυναικών, ωστόσο εγκυμονεί συχνά κινδύνους. Σύμφωνα με τους ειδικούς, φέρεται ότι ευθύνεται για το υψηλό ποσοστό των μη προγραμματισμένων κυοφοριών στην Ευρώπη, που αγγίζουν το 45% του συνόλου.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ MOBILE APP ΤΗΣ ESPRESSO

ΔΗΜΟΦΙΛΗ