Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Πιτσιρικάδες είχαν πετάξει αβγά στην Καρυοφυλλιά Καραμπέτη!

Ποιος να το περίμενε ότι η καλύτερη Ελληνίδα ηθοποιός...

Τα σχέδια Κάβουρα και Τζαβέλλα για το Πάσχα

Μια σύντομη απόδραση για τις ημέρες του Πάσχα έχουν...

Στον χώρο του παλιού αεροδρομίου εντοπίστηκαν 314 βόμβες Αεροπορίας από τον Β’...

Οχι μία ούτε δύο, αλλά… 314 βόμβες Αεροπορίας από...

Ελεύθερος μετά την απολογία του ο πρώην βουλευτής των «Σπαρτιατών» Κωνσταντίνος Φλώρος

Για ένα «ατυχές περιστατικό», το οποίο, όπως είπε, αν...

Το party που έβαλε «φωτιά στα κόκκινα»

Με το κόκκινο της φωτιάς αλλά και του κατεπείγοντος έκανε το ντεμπούτο της στην κοινωνική ζωή της Εβδομάδας Μόδας στην πόλη του φωτός η εταιρία L’Oreal, η οποία αποτελεί έναν από τους επίσημους χορηγούς του κορυφαίου event.

3edawetfg 4Με το κόκκινο της φωτιάς αλλά και του κατεπείγοντος έκανε το ντεμπούτο της στην κοινωνική ζωή της Εβδομάδας Μόδας στην πόλη του φωτός η εταιρία L’Oreal, η οποία αποτελεί έναν από τους επίσημους χορηγούς του κορυφαίου event.

Το στίγμα γι’ αυτό που θα συνέβαινε στο γκαλά Red Obsession δόθηκε από την πρόσκληση που συνοδευόταν από την παλέτα των κόκκινων κραγιόν και μανό, ενώ στις οδηγίες του dress code ξεκαθάριζε «κάτι chic και κόκκινο».

Ευλαβικά ακολούθησαν αυτήν την οδηγία όλες οι καλλονές που έχουν συνδέσει το όνομά τους με την εταιρία, όπως η Εύα Λονγκόρια, η Κάρλι Κλος και η Ιρίνα Σάικ.

«Για εμένα το κόκκινο έχει να κάνει με την τέχνη της σαγήνης, οπότε το δοκιμάζω όλο και περισσότερο τελευταία. Είναι σαν να μεγαλώνεις και να μαθαίνεις να φέρεσαι σωστά στον εαυτό σου. Τώρα που έχω μακροχρόνια σχέση με έναν άντρα θέλω να δείχνω πιο τολμηρή και πιο γυναίκα» δήλωσε αρκετά αποκαλυπτικά η Σου Τζου Παρκ, το μόνο μοντέλο της βραδιάς που είχε διπλή αποστολή στο γκαλά, αφού ήταν και η DJ η οποία κράτησε πολύ ψηλά το κέφι με ντίσκο επιλογές και μεγάλες επιτυχίες της Τίνα Τέρνερ και του Ντέιβιντ Μπόουι.

«Είναι το πιο Χόλιγουντ πάρτι που έχω πάει ποτέ στο Παρίσι» σχολίασε η Εύα Λονγκόρια, η οποία εξομολογήθηκε τις δικές της εμμονές που, εκτός από το κόκκινο κραγιόν – το οποίο της δίνει τη 3edawetfg 3δυνατότητα, όπως είπε, να μη χρειάζεται να βάφεται πολύ στα μάτια- είναι και ο καφές, που κάνει θραύση τώρα στο Λος Αντζελες, αφού υπόσχεται καύση λίπους.

Η αλήθεια βέβαια είναι πως μια τόσο sexy γυναίκα σαν την Εύα Λονγκόρια, μόνο θα «χάσει» αν αποφασίσει να απαρνηθεί τις διάσημες καμπύλες της.

Κι ενώ οι κυρίες της βραδιάς εμφανίστηκαν με όλες τις αποχρώσεις του κόκκινου σε όλα τα μήκη και… βάθη ντεκολτέ, οι άντρες προτίμησαν τον κλασικό συνδυασμό του black & white, με τον άσο της Formula 1 Λιούις Χάμιλτον να έχει το κόκκινο μόνο ως λεπτομέρεια στην ποσέτ του σακακιού του. Ο πρωταθλητής, που έδειξε να το καταδιασκεδάζει, περιτριγυρισμένος από καλλονές, και έβγαλε ένα σωρό selfies μαζί τους στο κόκκινο χαλί, δεν ήταν ωστόσο ο μόνος γνωστός άντρας που παρευρέθηκε στο πάρτι. Παρών ήταν και ο Μπράντλεϊ Κούπερ που συνόδευε την Ιρίνα Σάικ και έδειξε να γελάει πολύ με τα αστεία του Χάμιλτον.

3edawetfg 1 

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου, παρουσία και του...

Κεραυνοβόλος έρωτας για τον Κασσελάκη

Εχασε τα πρωτεία στην αγάπη του συζύγου του ο...

Στο ίδιο τραπέζι Μαρινάκης και χούλιγκαν

Τον πρόεδρο της ΠΑΕ Ολυμπιακός, εφοπλιστή Βαγγέλη Μαρινάκη, κατονομάζει...

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για την Παρασκευή 26 Απριλίου

ΚΡΙΟΣ: Οι πιέσεις που δέχεστε προκαλούνται από εξωγενείς παράγοντες....

Υπάλληλοι του δημάρχου Γιάννη Μώραλη τα στελέχη της «Θύρας 7» που συμμετείχαν στη δολοφονία του Λυγγερίδη!

«Μεροκάματα» στον Δήμο Πειραιά επί ημερών Γιάννη Μώραλη έκαναν...