Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

«Σασμός»: Η Σάντρα δείχνει έντονο ενδιαφέρον για τον Αστέρη

Όσα θα δούμε στο αποψινό επεισόδιο του «Σασμού».Η Σάντρα δείχνει...

Βασίλης Σίμος: Ο πρώην Survivor και πανελίστας του Φουρθιώτη είναι ο πολιτικός...

Επιασε λαβράκι ο Ανδρέας Λοβέρδος, τοποθετώντας τον 33χρονο πρόεδρο...

Σάλος στη Μύκονο με τη θαμμένη εκκλησία σε έκταση ιδιοκτησίας των Ρέμου...

Αλγεινή εντύπωση και έντονες αντιδράσεις προκαλεί η είδηση ότι...

Η Οικονομάκου πόζαρε με sexy εσώρουχα και όλοι αναρωτήθηκαν… πώς έκανε δύο...

«Σεισμό» και «καύσωνα» την ίδια στιγμή προκάλεσε η Αθηνά...

Jenny με σαρακοστιανές συνταγές

Γευστικές προτάσεις από τον μάγειρα Γιώργο Τσούλη και την Τζένη Μπαλατσινού στο μαγκαζίνο του Mega

Γευστικές προτάσεις από τον μάγειρα Γιώργο Τσούλη και την Τζένη Μπαλατσινού στο μαγκαζίνο του Mega

Η Τζένη Μπαλατσινού και ο μάγειράς της, ο 27χρονος Γιώργος Τσούλης με καταγωγή από τη Μανωλάδα Ηλείας, γιορτάζουν τα Κούλουμα, γι’ αυτό και αυτό το Σαββατοκύριακο στις 12.00, στο μαγκαζίνο του Mega «Jenny Jenny», θα μας παρουσιάσουν νόστιμες συνταγές για την Καθαρά Δευτέρα.

«Οταν υπάρχουν ντολμαδάκια, φάβα, σουπιές, γαρίδες, χταπόδι με μακαρονάκι, που είναι και το αγαπημένο μου, ταραμασολάτα, καλαμαράκια και χαλβάς, δεν πιστεύω ότι υπάρχει κάτι νηστίσιμο που δεν είναι νόστιμο. Ισα ίσα, θεωρώ ότι αυτά είναι τα πιο αρωματικά πιάτα και σας το λέω εγώ, που μαζί με τον Ακη Πετρετζίκη ζούμε αποκλειστικά για να ψήνουμε και να τρώμε σουβλάκια».

Ο μάγειρας Γιώργος Τσούλης έχει καταφέρει να γίνει ιδιαίτερα αγαπητός σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα στις νέες νοικοκυρές, αφού η μεταδοτικότητά του στην εκτέλεση των συνταγών είναι μοναδική. Ετσι δέχεται δεκάδες αιτήματα φιλίας στο facebook, ενώ, όταν του μιλούν στον δρόμο ντρέπεται και κοκκινίζει. Η οκτάχρονη συνεργασία του με τον Πετρετζίκη στο Mega, τόσο στην πρωινή εκπομπή όσο και στην παραγωγή «Κάν’ το όπως ο Ακης» -συγκεκριμένα, ήταν υπεύθυνος για την προετοιμασία των συνταγών- τον έκαναν ξεφτέρι στην κουτάλα. «Γνωριστήκαμε στη σχολή για σεφ Le Μonde και γίναμε “αυτοκόλλητοι”. Στον Ακη χρωστάω πολλά, γιατί με έμαθε να ψήνω σωστά και αυτό είναι μεγάλο ατού για έναν σεφ. Αυτό μου το έλεγε και ο παππούς μου» λέει στην «Espresso» ο Γιώργος και αποκαλύπτει ότι ο παππούς του είναι ο πρώτος σεφ που άνοιξε πιτσαρία στην Αθήνα -το 1973 στην Αχαρνών- και στη συνέχεια ο πατέρας του τη μετέφερε στο Αιγάλεω, όπου λειτουργεί μέχρι σήμερα.

Οσο για την Τζένη; «Είναι πολύ καλή μαγείρισσα, γιατί είναι εξαιρετική μητέρα αλλά και γιατί έχει κλέψει μυστικά από τον Πέτρο Κωτσόπουλο που λατρεύει την κουζίνα, ενώ έχει καταγράψει στο μυαλό της όλες τις συμβουλές του Ακη» τονίζει ο Γιώργος.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η χλιδάτη απόδραση της Σκορδά, την ώρα που το τηλεοπτικό μέλλον της παραμένει αβέβαιο

Η Φαίη στο Ντουμπάι και οι τηλεοπτικοί μνηστήρες αναστενάζουν!...

Η Κιμ Καρντάσιαν έπαθε… Σενσόρι

«Κιμ Σενσόρι» αποκαλούν την Κιμ Καρντάσιαν οι followers της...

Το «κατηγορώ» μητέρας κοριτσιού ΑμεΑ με το σπάνιο νευρολογικό σύνδρομο Rett προς τον Αδωνη Γεωργιάδη

Σοκ προκαλεί σε χιλιάδες ασθενείς αλλά και γονείς παιδιών...

Ερωτευμένα ζευγάρια σε νυχτερινές περιπλανήσεις

Κοσμικές εξορμήσεις στην Αθήνα για τέσσερα ερωτευμένα ζευγάρια της...

Ποια είναι η Στέλλα Κοσμοπούλου, που τρέλανε κόσμο με το τσιφτετέλι της στο «Σάββατο με φίλους»

Χαράς ευαγγέλια στην εκπομπή του Χρήστου Φερεντίνου τα βράδια...

Η γαλαζοαίματη Ολυμπία και η «χρυσή» κληρονόμος Ευγενία Νιάρχου έβαλαν στο μάτι τον ίδιο άντρα

Η πρόσφατη «γκράντε» εμφάνιση της πριγκίπισσας Ολυμπίας, κόρης του...

Το δυσβάσταχτο κόστος για τις σειρές οδηγεί τα τηλεοπτικά κανάλια στις… πρόχειρες λύσεις των realities και talent shows

Τέλος εποχής για την πανάκριβη και ποιοτική εγχώρια μυθοπλασία,...