Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

H Mαριαγάπη του «GNTM» μίλησε για την περιπέτεια με τον καρκίνο του...

Η Μαριαγάπη Ξυπολιά αποκάλυψε πως πρόλαβε τον καρκίνο του...

Συγκλονίζουν οι αποκαλύψεις 21χρονης για τον εφιάλτη που έζησε στα χέρια μεγαλογαιοκτήμονα...

Δεν έχουν τέλος οι αποκαλύψεις για τον 57χρονο μεγαλογαιοκτήμονα,...

Bρήκαμε το κατοικίδιο της Στέλλας Μπεζαντάκου που έχει γίνει viral στο TikTok...

Στέλλα, μας ακούς; Πολύ μεγάλος σταρ ο Κυριάκος! Μην...

Δημήτρης Κόκοτας: Διασωληνωμένος με διπλό έμφραγμα ο τραγουδιστής!

Δύσκολες ώρες για τον Δημήτρη Κόκοτα, ο οποίος δίνει...

Σαββατοκύριακο 12-13 Μαρτίου 2016

ΚΡΙΟΣ: Ανατροπές και καθυστερήσεις που θα υπάρξουν στα αναμενόμενα ή στα προβλεπόμενα στους κυρίως…

ΚΡΙΟΣ: Ανατροπές και καθυστερήσεις που θα υπάρξουν στα αναμενόμενα ή στα προβλεπόμενα στους κυρίως τομείς της ζωής σας θα αυξήσουν τη μαχητικότητα αλλά και τις υποχρεώσεις σας. Στη βάση της σχέσης σας δεν υπάρχουν προβλήματα και εντάσεις.

ΤΑΥΡΟΣ: Στην ουσία ό,τι έχετε είναι ό,τι μεταφέρετε από τον εργασιακό χώρο. Ακουμπήστε σε πρόσωπα που εκτιμάτε τόσο για την εμπιστοσύνη τους όσο για την κρίση τους. Υπερασπίστε τα συμφέροντά σας και μην απογοητεύεστε με μικρές αναποδιές που θα προκύψουν.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Μη διστάσετε να δώσετε αρμοδιότητες σε άτομα που μπορούν να σας βοηθήσουν. Θα ήταν καλό για εσάς να βρεθείτε κοντά σε όσους σάς αγαπούν. Αλλάξτε σκηνικό στην ερωτική ζωή προβάλλοντας περισσότερο τον αισθησιασμό και τον ερωτισμό σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Η σχέση σας υποφέρει άδικα, γιατί στην ουσία δεν σας χωρίζει τίποτα από τον σύντροφό σας, απλώς έχετε και οι δύο άλλα πράγματα στο μυαλό σας. Για να σας φανούν όλα ευκολότερα ζητήστε βοήθεια από άτομα που μπορούν να σας στηρίξουν.

ΛΕΩΝ: Εάν μπορείτε, ξεφύγετε με ένα ταξίδι, έστω και για λίγο, γιατί το άγχος που έχετε συσσωρεύσει από τα εργασιακά θέματα το μεταδίδετε στη σχέση σας. Οι ιδέες που θα έχετε θα εντυπωσιάσουν ακόμα και τους πιο δύσκολους συνεργάτες σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Μην «παγώνετε» με αριστοτεχνικό τρόπο τις προσπάθειες που κάνει ο σύντροφός σας να ξεπεράσετε τα προβλήματα που έχουν προκύψει. Αφήστε για λίγο στην άκρη την πνιγηρή καθημερινότητα και βρείτε τρόπο να γεμίσετε τις μπαταρίες σας.

ΖΥΓΟΣ: Προσέξτε τη συμπεριφορά σας απέναντι στους άλλους, γιατί σήμερα μέση λύση δεν υπάρχει και ή θα αγαπηθείτε παράφορα ή θα μισηθείτε θανάσιμα. Μπορεί μια επαγγελματική αλλαγή να σας αγχώσει, αλλά αργότερα θα σας δικαιώσει.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Η ένταση με τους συνεργάτες σας εξακολουθεί να υπάρχει, επειδή τα θέλετε όλα δικά σας και δεν δείχνετε διάθεση να υποχωρήσετε σε τίποτα. Σε μια επαγγελματική συζήτηση που θα έχετε προσδιορίστε τις δικές σας απόψεις και θέστε τα όριά σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Μπορεί ο σύντροφός σας να μη βρίσκεται σε καλή φάση με εσάς και να πρέπει να τον στηρίξετε, γι’ αυτό εξισορροπήστε τις ανάγκες και τις επιθυμίες σας. Για να ανοίξετε ένα νέο κεφάλαιο στην ερωτική ζωή σας φροντίστε να έχετε κλείσει πρώτα το προηγούμενο.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Μπορεί κάποιες λεπτομέρειες στη συμπεριφορά των γύρω σας να σας αποκαρδιώνουν, αλλά κι εσείς δεν χρειάζεται να δίνετε τόση σημασία. Μη χαρίζετε στους άλλους πράγματα που σας ανήκουν και για την απόκτηση των οποίων έχετε κουραστεί.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Μη βιάζεστε να προχωρήσετε τόσο γρήγορα στη σχέση σας, αφού όσο πιο αργά πάτε τόσο πιο σίγουρη και πιο σταθερή θα γίνει. Οι κοινωνικές συναναστροφές θα σας ανοίξουν καινούργιους ορίζοντες σε όλους τους τομείς της ζωής σας.

ΙΧΘΥΕΣ: Κάντε κάποιες υποχωρήσεις τώρα που βλέπετε ότι ορισμένα από τα αγαπημένα σας πρόσωπα βασανίζονται από διάφορα προβλήματα. Ισορροπήστε τις καταστάσεις στον επαγγελματικό χώρο επιλέγοντας να κάνετε διπλωματικές κινήσεις.

{{-PCOUNT-}}14{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Σάλος στη Μύκονο με τη θαμμένη εκκλησία σε έκταση ιδιοκτησίας των Ρέμου και Πηλαδάκη

Αλγεινή εντύπωση και έντονες αντιδράσεις προκαλεί η είδηση ότι...

Ερωτευμένα ζευγάρια σε νυχτερινές περιπλανήσεις

Κοσμικές εξορμήσεις στην Αθήνα για τέσσερα ερωτευμένα ζευγάρια της...

Η Κιμ Καρντάσιαν έπαθε… Σενσόρι

«Κιμ Σενσόρι» αποκαλούν την Κιμ Καρντάσιαν οι followers της...

«Χωρισμός» για Καινούργιου και Μικρούτσικο!

Εκαναν αμφότεροι «μπαμ»! Διαζύγιο κοινή συναινέσει θα είναι αυτό...

Νέα… άσφαλτος στην «Οδό Ζαρίφη» για να σωθεί η εκπομπή του Open

«Ανακαίνιση» στην «Οδό Ζαρίφη» και στο «Καλύτερα δε γίνεται!»....

Ιωάννα Τούνη: Τα επίμαχα «κεφάλαια» του βουλεύματος που στέλνει σε δίκη τους δύο άντρες

Συγκλονιστικά στοιχεία για την υπόθεση revenge porn εις βάρος...