Κυριακή, 14 Απριλίου, 2024

Η Μέριλιν των ουσιών

Βαθιά βυθισμένο στην κόλαση της ηρωίνης ήταν μοντέλο που...

Οι αθέατοι γαμομπελάδες του «Μπόρατ»

Προβλήματα που «σέρνονταν» για χρόνια κρύβονται πίσω από το...

Η επιστολή του «σφαγέα» των Αγίων Αναργύρων στην άτυχη Κυριακή

Ανατριχίλα προκαλεί το περιεχόμενο μιας από τις επιστολές που...

Selfie θανάτου για αισθητικό

Μια selfie κόστισε τη ζωή σε Ρωσίδα αισθητικό με...

Ερωτες στα σαλόνια της κοσμικής Αθήνας

Η άνοιξη ανανεώνει και ομορφαίνει τα ερωτευμένα ζευγάρια που κυκλοφορούν πλέον επίσημα στην αθηναϊκή society. Αυτό διαπίστωσε η στήλη στις νυχτερινές περιπλανήσεις της στην κοσμική Αθήνα. Στο glam δείπνο για τους ιερούς σκοπούς της ΕΛΕΠΑΠ (Ελληνική Εταιρία Προστασίας και Αποκατάστασης Αναπήρων Προσώπων), στο ιστορικό Zonar’s, τα φλας μονοπώλησαν το δραστήριο μέλος του σωματείου Μελίνα Τραυλού και ο Βασίλης Πατέρας. Σχεδόν δύο χρόνια μαζί, η ευαισθητοποιημένη κυρία της ναυτιλίας, μητέρα και η ίδια, και ο γνωστός επιχειρηματίας δεν κρύβουν πλέον τη σχέση τους, γεγονός που αποδεικνύει ο φωτογραφικός φακός.

Αλλωστε, πρόκειται για δύο ανθρώπους με την ίδια στάση ζωής, καλλιέργειας και κουλτούρας, που αμφότεροι έχουν μεγαλώσει μέσα στη θάλασσα, την οποία λατρεύουν και χαίρονται κάθε καλοκαίρι με το φουσκωτό. Γνωστός και με διεθνείς διακρίσεις θαλασσόλυκος, ο Βασίλης Πατέρας τερμάτισε πρώτος στον γύρο της Αγγλίας το 2008 στον διεθνή αγώνα ταχύπλοων ανοιχτής θαλάσσης, ενώ το 2011 κατετάγη έκτος στον ιστιοπλοϊκό αγώνα περάσματος του Ατλαντικού.

Οσο για τη Μελίνα Τραυλού, είναι η ήρεμη δύναμη στον ανδροκρατούμενο χώρο της ελληνικής ναυτιλίας. Διευθύνουσα σύμβουλος της Neptune Lines, με στόλο πλοίων car carries, κουμαντάρει με μεγάλη επιτυχία την εταιρία που δημιούργησε ο αείμνηστος πατέρας της Νίκος Τραυλός.

Ταιριαστό ζευγάρι

Αλλο ένα ωραίο και ταιριαστό ζευγάρι, που πλέον είναι διακριτικά μαζί περισσότερα από δέκα χρόνια, είναι ο ηθοποιός Νίκος Σταγόπουλος και η αριστοκρατικής καταγωγής Ιωάννα Κουτήφαρη, κόρη του γυναικολόγου των Ανακτόρων Βασίλειου Κουτήφαρη και της αείμνηστης υπουργού Παιδείας Λίνας Κουτήφαρη.

Ο φακός της στήλης πέτυχε μαζί το ζευγάρι στην πρεμιέρα της νέας παραγωγής της ταινίας «Η γυνή να φοβήται τον άνδρα». Με happy end και glam γαμήλια δεξίωση στο ballroom του ξενοδοχείου «Μ. Βρεταννία» ολοκληρώθηκε το ειδύλλιο της κόρης του β’ αντιπροέδρου του ΕΒΕΑ Παύλου Θωμόγλου με τον γιο της προξένου της Ακτής Ελεφαντοστού Μέρως Κεσεσίογλου, παρουσία πολλών γνωστών ονομάτων της επιχειρηματικής ζωής του τόπου, όπως το ζεύγος Δημήτρη και Σάντυς Κοπελούζου.

Και από την Αθήνα στη Νέα Υόρκη, στο club των παντρεμένων πέρασε και ο γνωστός εφοπλιστής Νίκος Νοτιάς, καθώς νυμφεύτηκε την καλλονή Μαρία Λως.

Τέλος, η πανταχού παρούσα στήλη στο μαγαζί όπου εμφανίζεται η Αννα Βίσση εντόπισε σε τρυφερό ενσταντανέ τον επιχειρηματία Αντώνη Κόχειλα, που δραστηριοποιείται στο real estate της Μυκόνου, με τη δυναμική δικηγόρο Ελιάνα Μηλιού, κόρη του πρώην υπεύθυνου οικονομικού προγράμματος του ΣΥΡΙΖΑ Γιάννη Μηλιού.

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Παράταση για τον «Ασχημο»

Με περισσότερες από 120 παραστάσεις από την αρχή της...

Και η Καίτη Κουτσολιούτσου δήλωσε άγνοια για το σκάνδαλο της εταιρίας, την οποία μιμήθηκε και η Hermès

Δημιουργική… έμπνευση ακόμη και στον οίκο Hermès είχαν προκαλέσει...

Αστραψαν τα φλας στη βράβευση επιτυχημένων επιχειρηματιών και δημόσιων προσώπων της Θεσσαλονίκης

Επιτυχημένοι επιχειρηματίες και δημόσια πρόσωπα της Θεσσαλονίκης βραβεύτηκαν στο...

ΗΠΑ: Ζευγάρι αδιανόητης διαστροφής

Παντρεμένη νοσοκόμα και ο σύζυγός της, που έχουν δύο...

Κατερίνα Λιόλιου: Αυτός είναι ο νέος της σύντροφος

Το «Κατερινάκι του» είναι η αγάπη του! Το τελευταίο...