Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Η ηθοποιός Εφη Παπαθεοδώρου είπε «αντίο» στον ΣΥΡΙΖΑ και στηρίζει Νέα Αριστερά

Είπε «αντίο» στον ΣΥΡΙΖΑ και στέκεται στο πλάι του...

Σάσα Μπάστα: Ποιους τσάκωσε ο φακός στα γενέθλια της τραγουδίστριας

Glamorous γενέθλια για τη Σάσα Μπάστα. Η γνωστή τραγουδίστρια...

Μαρίνα Σάττι: Αποχαιρετιστήριο Eurojackpot πάρτι σε κατάστημα ΟΠΑΠ

Λίγες ημέρες πριν την αναχώρησή της για το Μάλμε...

Γιάννης Αντετοκούνμπο: Πότε και πού ντύνεται γαμπρός ο «Greek Freak»

Γάμος αλά ελληνικά για τον Γιάννη Αντετοκούνμπο. Μετά την...

Τρίτη 15 Μαρτίου 2016

ΤΟΞΟΤΗΣ: Για να βρείτε τον ένοχο σε κάτι που σας απασχολεί μη ρίχνετε σπόντες σε όσους είναι αθώοι. Δείτε με…

ΚΡΙΟΣ: Οι επαγγελματικές υποχρεώσεις σας καταναλώνουν τον χρόνο σας και δεν μπορείτε να σκεφτείτε τίποτε άλλο. Μην κοντράρεστε με ανθρώπους με τους οποίους δεν μπορείτε να συνεννοηθείτε, όσες προσπάθειες κι αν έχετε κάνει.

ΤΑΥΡΟΣ: Προσέξτε τις κρίσεις ζήλιας, καθώς τώρα είναι πιο εύκολο από ποτέ να πέσετε στα δίχτυα του έρωτα. Αποφύγετε τις εντάσεις και πλησιάστε τον σύντροφό σας με τρυφερότητα. Ακούστε με προσοχή ένα αγαπημένο πρόσωπο που θα σας ανοίξει την καρδιά του.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Αντί να ανταγωνίζεστε για το ποιος έχει πιο ισχυρό χαρακτήρα στον εργασιακό χώρο, δείξτε προσοχή και ψυχραιμία, που θα σας βοηθήσουν περισσότερο. Κρατήστε την προσωπική σας ζωή μακριά από τον επαγγελματικό χώρο και τους συνεργάτες σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Σαφώς η σχέση σας πρέπει να έχει προτεραιότητα και για τους δυο σας, αλλά δεν είναι σωστό να κάνετε στο μυαλό σας σενάρια καταστροφής. Μη χαλάτε την ψυχολογία και μαυρίζετε την καρδιά σας ακούγοντας τον έναν και τον άλλον.

ΛΕΩΝ: Ξεπεράστε κάποιες αναστολές που έχετε και δεν σας επιτρέπουν να χαρείτε τη ζωή. Μην αναλαμβάνετε περισσότερες υποχρεώσεις από αυτές που μπορείτε να αντέξετε. Καταστάσεις που κάποιοι προσπαθούν να σας τις επιβάλλουν αντιμετωπίστε τις με χιούμορ.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Οι απότομες εναλλαγές της διάθεσής σας κουράζουν τους άλλους. Διαπραγματευτείτε για ορισμένες καταστάσεις που σας καταπιέζουν πριν φτάσετε στα άκρα. Στοχεύστε στο καλύτερο δυνατόν και μη συμβιβάζεστε με λιγότερα από αυτά που θέλετε.

ΖΥΓΟΣ: Λειτουργώντας συνειδητοποιημένα πετυχαίνετε να ξετρελαίνατε τον σύντροφό σας και τον φέρνετε ακόμα πιο κοντά σας. Η ελλιπής επικοινωνία στον χώρο της εργασίας σας μπορεί να προκαλέσει ασάφειες που θα σας φέρουν σε αδιέξοδο.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Μην το παρακάνετε ελέγχοντας διαρκώς τους άλλους, γιατί τους κουράζετε με την πίεση και την κριτική που τους ασκείτε. Κάποιες φορές παρασύρεστε από τον εργασιακό φόρτο και ξεχνάτε πως κάποιοι σας αγαπούν και σας χρειάζονται.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Για να βρείτε τον ένοχο σε κάτι που σας απασχολεί μη ρίχνετε σπόντες σε όσους είναι αθώοι. Δείτε με αισιοδοξία τη ζωή και αφήστε για λίγο στην άκρη τις υποχρεώσεις. Προσπαθήστε να είστε ο εαυτός σας και μην προσποιείστε για να ικανοποιήσετε τους άλλους.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Αφήστε τα οικεία σας πρόσωπα να ζήσουν όπως αυτά θέλουν και μην τους επιβάλλετε τις απόψεις σας. Χρησιμοποιήστε την εξυπνάδα σας και θα φτάσετε όσο ψηλά επιθυμείτε. Αναλάβετε ομαδικές εργασίες για να αναδείξετε τα ταλέντα που κρύβετε.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Εκφράστε τα συναισθήματά σας και μην τα καταχωνιάζετε στο χρονοντούλαπο. Ξεφύγετε από καταστάσεις που γνωρίζετε ότι αποτρέπουν θετικές εξελίξεις. Σε συζητήσεις που μπορούν να σας βοηθήσουν φροντίστε να ανεβάσετε το επίπεδο.

ΙΧΘΥΕΣ: Από κάποιες μικρές λεπτομέρειες θα αντιληφθείτε ότι η ζωή σας έχει γίνει πιο ποιοτική και αυτό θα τονώσει το ηθικό σας και θα σας κάνει να νιώσετε καλύτερα. Μην απελπίζεστε με τις πρώτες δυσκολίες, γιατί ο χρόνος θα σας ανταμείψει γενναιόδωρα.

{{-PCOUNT-}}14{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Υπάλληλοι του δημάρχου Γιάννη Μώραλη τα στελέχη της «Θύρας 7» που συμμετείχαν στη δολοφονία του Λυγγερίδη!

«Μεροκάματα» στον Δήμο Πειραιά επί ημερών Γιάννη Μώραλη έκαναν...

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...

Οι καλεσμένες στην επίδειξη του Paris Valtadoros «έσβησαν» τα μοντέλα

Fashion show και στο... front row παρατηρήθηκε στην επίδειξη...