Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Πιτσιρικάδες είχαν πετάξει αβγά στην Καρυοφυλλιά Καραμπέτη!

Ποιος να το περίμενε ότι η καλύτερη Ελληνίδα ηθοποιός...

Τα σχέδια Κάβουρα και Τζαβέλλα για το Πάσχα

Μια σύντομη απόδραση για τις ημέρες του Πάσχα έχουν...

Στον χώρο του παλιού αεροδρομίου εντοπίστηκαν 314 βόμβες Αεροπορίας από τον Β’...

Οχι μία ούτε δύο, αλλά… 314 βόμβες Αεροπορίας από...

Ελεύθερος μετά την απολογία του ο πρώην βουλευτής των «Σπαρτιατών» Κωνσταντίνος Φλώρος

Για ένα «ατυχές περιστατικό», το οποίο, όπως είπε, αν...

Μυστήριο με το τροχαίο του Παντελίδη

Το τζιπ έτρεχε με αυξημένη ταχύτητα, ισχυρίζεται η πλευρά της 30χρονης Μίνας • Ανατροπή (;) σε όσα λένε μέχρι τώρα για την τραγωδία οι εμπειρογνώμονες της οικογένειας του τραγουδιστή!

Νέα τροπή παίρνει το θρίλερ των ερευνών για τις συνθήκες κάτω από τις οποίες έγινε το θανατηφόρο τροχαίο που στέρησε τη ζωή στον Παντελή Παντελίδη, μετά τη δήλωση του δικηγόρου της οικογένειας της 30χρονης Μίνας Αρναούτη ότι το πόρισμα των τεχνικών συμβούλων που έχει διορίσει είναι εντελώς αντίθετο από εκείνο της οικογένειας του αδικοχαμένου τραγουδιστή!

Σχεδόν ένας μήνας έχει περάσει από τη μέρα που το πανελλήνιο πληροφορήθηκε συγκλονισμένο την τραγική είδηση του θανάτου του αξέχαστου καλλιτέχνη. Το ημερολόγιο έγραφε 18 Φεβρουαρίου όταν σε μια απότομη στροφή, στο ύψος του δυτικού αεροδρομίου, το μαύρο τζιπ μάρκας Mercedes του 32χρονου τραγουδιστή βγήκε 4erawer 1από την πορεία του, με αποτέλεσμα να προσκρούσει πάνω στις διαχωριστικές μπάρες και να αναποδογυρίσει. Ο Παντελής Παντελής ανασύρθηκε νεκρός μέσα από τα συντρίμμια, ενώ τραυματίστηκαν η 21χρονη Φρόσω Κυριάκου και η 30χρονη Μίνα Αρναούτη, οι οποίες επέβαιναν μαζί του στο αυτοκίνητο.

Κι ενώ είναι ακόμα σε εξέλιξη οι έρευνες για τα αίτια του δυστυχήματος, η οικογένεια της 30χρονης συνεπιβάτιδος του Παντελή Παντελίδη (η οποία εξακολουθεί να νοσηλεύεται στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Νοσοκομείου Ευαγγελισμός λόγω της σοβαρότητας της κατάστασής της) έβγαλε μια ανακοίνωση με την οποία επιχειρεί να ανατρέψει όσα υποστηρίζει η πλευρά της οικογένειας του τραγουδιστή.

Στην επίσημη ανακοίνωσή της η οικογένεια της Μίνας Αρναούτη σημειώνει ότι έχει διορίσει και αυτή τεχνικούς συμβούλους και τονίζει ότι παρακολουθεί με ιδιαίτερο προβληματισμό και ανησυχία τα διάφορα σενάρια σχετικά με τα αίτια του δυστυχήματος, «τα οποία κατά την εκτίμησή μας δεν συνάδουν με την κοινή λογική». Παράλληλα, παρακαλεί την οικογένεια του Παντελή Παντελίδη να δεχτεί τα ειλικρινά της συλλυπητήρια.

Συγκεκριμένα, στην εν λόγω ανακοίνωση ο πληρεξούσιος δικηγόρος Ιωάννης Κωλέττης, ειδικός σε υποθέσεις τροχαίων ατυχημάτων (σ.σ.: το 2012 πήρε μέρος και σε επιστημονική διημερίδα και έδωσε διάλεξη με θέμα «Αξιώσεις αποζημίωσης από τροχαίο ατύχημα κατά το αγγλικό Δίκαιο»), αναφέρει ότι η οικογένεια της Μίνας Αρναούτη έχει προβεί ήδη στις απαραίτητες νομικές ενέργειες και, παράλληλα, προϊδεάζει για τη στάση που θα κρατήσει. Αναλυτικά αναφέρει το κείμενο:

Η προανάκριση συνεχίζεται

«Η βαρύτατα τραυματισμένη Μυρσίνη Αρναούτη, θύμα του τροχαίου ατυχήματος που απασχολεί το πανελλήνιο, παραμένει νοσηλευόμενη στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του νοσοκομείου Ευαγγελισμός και βρίσκεται σε καταστολή. Η οικογένεια της Μίνας Αρναούτη αντιμετωπίζει με αξιοπρέπεια τη μεγάλη συμφορά που τη βρήκε, χωρίς μέχρι σήμερα να έχει προβεί σε δηλώσεις και σχόλια. Εχει προβεί στις απαραίτητες νομικές ενέργειες και έχει διορίσει τεχνικούς συμβούλους. Παρακολουθεί ταυτόχρονα με ιδιαίτερο προβληματισμό και ανησυχία αφενός μεν για τα όσα της αποδίδονται ότι τάχα είπε ή δεν είπε και αφετέρου τα διάφορα σενάρια σχετικά με τις αιτίες του τροχαίου ατυχήματος τα οποία κατά την εκτίμησή μας δεν συνάδουν με την κοινή λογική. Η προανάκριση συνεχίζεται από την Τροχαία Ελληνικού με εποπτεύουσα αρχή την Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών. Παρακαλούμε όλοι να σεβαστούν την προανάκριση, και να μην ξεχνάμε ότι τα διδάγματα της κοινής πείρας πολλές φορές και η απλή λογική είναι η καλύτερη μέθοδος διαπίστωσης των αιτιών των τροχαίων ατυχημάτων. Η οικογένεια της Μυρσίνης Αρναούτη είναι αφοσιωμένη στην 4erdfsaedf 2αποκατάσταση της υγείας της Μυρσίνης και παρακαλεί θερμά να το σεβαστούν αυτό όλοι οι δημοσιογράφοι και να σταματήσουν οι προσελεύσεις στο νοσοκομείο. Παράλληλα παρακαλούμε να δεχθεί η οικογένεια Παντελίδη τα θερμά συλλυπητήρια για το χαμό του Παντελή».

Το πόρισμα των συμβούλων

Η «Espresso» επικοινώνησε με τον κ. Κωλέττη, ο οποίος όμως δεν θέλησε να σχολιάσει κάτι περισσότερο σχετικά με την υπόθεση. Ωστόσο, η φράση του που προκαλεί μεγάλη εντύπωση είναι ότι το πόρισμα των τεχνικών συμβούλων που έχει διορίσει η οικογένεια της Μίνας Αρναούτη είναι εντελώς αντίθετο με εκείνο της οικογένειας του τραγουδιστή! Οπως, φέρεται, μάλιστα, να δήλωσε στα μέσα ενημέρωσης, «το αυτοκίνητο του Παντελή Παντελίδη έτρεχε με αυξημένη ταχύτητα», πράγμα που έρχεται σε πλήρη αντίθεση με όσα υποστηρίζει η πλευρά της οικογένειας Παντελίδη, η οποία, μέσω του ιδιωτικού πραγματογνώμονα που έχει προσλάβει, έχει απορρίψει εξαρχής το ενδεχόμενο το αυτοκίνητο να είχε αναπτύξει μεγάλη ταχύτητα πριν ανατραπεί.

«Αν το αυτοκίνητο χτυπούσε υπό μεγάλη γωνία, με ταχύτητα πάνω από 70 χιλιόμετρα την ώρα, θα είχε υπερβεί το στηθαίο, θα είχε σπάσει το κάγκελο και θα είχε πέσει στη λεωφόρο Βουλιαγμένης» είχε δηλώσει χαρακτηριστικά στην «Espresso» ο τεχνικός σύμβουλος της οικογένειας Παντελίδη Αναστάσιος Δέδες, ο οποίος σε άλλες δηλώσεις του είχε επίσης εμφανιστεί σίγουρος ότι το αυτοκίνητο δεν έτρεχε με μεγάλη ταχύτητα:

«Η ταχύτητα δεν ήταν μεγάλη, θα την υπολογίσω με βάση και άλλα στοιχεία τα οποία θα δω όταν εξετάσω το αυτοκίνητο. Αλλά, σαν πρώτη εικόνα που έχω, θεωρώ ακράδαντα ότι η ταχύτητα του αυτοκινήτου δεν ήταν μεγάλη και η γωνία πρόσκρουσης είναι δεδομένο ότι ήταν μικρή…» είχε αναφέρει.

4erdfsaedf 3Σε καταστολή μπήκε (πάλι) η Αρναούτη, που υπεβλήθη και σε τραχειοστομία

«Σταθερή αλλά κρίσιμη» χαρακτήρισε σε δηλώσεις του την κατάσταση της υγείας της 30χρονης Μίνας ο δικηγόρος της οικογένειας Ιωάννης Κωλέττης. Σύμφωνα με τον ίδιο, η κοπέλα, που καθόταν στο πίσω κάθισμα του μαύρου τζιπ και τραυματίστηκε σοβαρά, βρίσκεται σε καταστολή. Εδώ και λίγες ημέρες οι θεράποντες γιατροί της την ξυπνούν κάποιες φορές μέσα στη μέρα, για να παρακολουθήσουν την εξέλιξη της υγείας της.

Μόλις την περασμένη εβδομάδα η 30χρονη Μίνα ξύπνησε από το τεχνητό κώμα, δηλαδή την καταστολή στην οποία την κρατούσαν, ύστερα από πολλές μέρες νοσηλείας στην Εντατική του Νοσοκομείου Ευαγγελισμός και έπειτα από μεγάλες προσπάθειες των γιατρών.

Δεν συνεργαζόταν με τους γιατρούς

Ωστόσο, λίγα εικοσιτετράωρα αργότερα κρίθηκε απαραίτητο να ξαναμπεί σε καταστολή, καθώς, σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, ήταν διεγερτική και δεν συνεργαζόταν με τους γιατρούς, προκαλώντας ανησυχίες ότι θα μπορούσε ακόμη και να θέσει σε κίνδυνο την υγεία της.

Παράλληλα, οι επιστήμονες που παρακολουθούν την 30χρονη προχώρησαν σε τραχειοστομία προκειμένου να υποβοηθήσουν την αναπνοή της και να μπορέσουν να κάνουν με μεγαλύτερη ευκολία τα επόμενα βήματα. Οσον αφορά, πάντως, τη διεγερτική συμπεριφορά που φέρεται ότι επεδείκνυε η ασθενής, αναφέρεται ως αναμενόμενη και είναι συνηθισμένη σε βαριά περιστατικά και σε ασθενείς που παρέμειναν επί μακρόν σε καταστολή στη ΜΕΘ.

{{-PCOUNT-}}20{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Υπάλληλοι του δημάρχου Γιάννη Μώραλη τα στελέχη της «Θύρας 7» που συμμετείχαν στη δολοφονία του Λυγγερίδη!

«Μεροκάματα» στον Δήμο Πειραιά επί ημερών Γιάννη Μώραλη έκαναν...

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου, παρουσία και του...

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...