Πέμπτη 17 Μαρτίου 2016

ΤΑΥΡΟΣ: Μη στοχεύετε στο φεγγάρι, γιατί υπάρχει κάτι που δεν αφήνει τη σχέση σας να απογειωθεί. Αν διανύετε κάποια μεταβατική περίοδο, το να ψάχνετε να βρείτε αιτίες για να πληγώσετε ο ένας τον άλλον δεν θα οδηγήσει πουθενά.

ΚΡΙΟΣ: Δείτε τα πάντα από άλλη οπτική γωνία. Επικεντρωθείτε στα θέματα της προσωπικής σας ζωής και στο πώς θα απελευθερωθείτε από τους διάφορους περιορισμούς που βιώνετε, ώστε να αισθανθείτε κι εσείς πιο άνετα.

ΤΑΥΡΟΣ: Μη στοχεύετε στο φεγγάρι, γιατί υπάρχει κάτι που δεν αφήνει τη σχέση σας να απογειωθεί. Αν διανύετε κάποια μεταβατική περίοδο, το να ψάχνετε να βρείτε αιτίες για να πληγώσετε ο ένας τον άλλον δεν θα οδηγήσει πουθενά.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Η αστάθεια που βιώνετε τελευταία στην ερωτική σας ζωή θα μειωθεί και σιγά σιγά θα βρείτε τους φυσιολογικούς ρυθμούς σας. Μη λάβετε μέρος σε συζητήσεις στις οποίες θα γίνουν κουτσομπολιά και σχόλια για άτομα που θα απουσιάζουν.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Επωφεληθείτε από τις συνθήκες και βρεθείτε με άτομα που εκτιμάτε. Δοθείτε στην απόλυτη και χωρίς όρους αγάπη. Θα αγαπήσετε σε βάθος και θα είστε έτοιμοι να θυσιάσετε τα πάντα στον βωμό του έρωτα, ακόμα και τον ίδιο σας τον εαυτό.

ΛΕΩΝ: Αν θέλετε πραγματικά να λύσετε τα προβλήματά σας, χτυπήστε τα στη ρίζα. Αξιοποιήστε τα ταλέντα και τα δυνατότητές σας, χωρίς να διαλαλείτε τις γνώσεις σας. Αν δεν τα καταφέρνετε στα πρακτικά ζητήματα, φροντίστε τουλάχιστον να είστε ρεαλιστές.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Φορέστε το πιο πλατύ σας χαμόγελο και θα καταφέρετε να πείσετε και τον πιο δύσπιστο. Δημιουργήστε τα θεμέλια που θα στηρίξουν το μέλλον σας και θα σας δώσουν την αίσθηση σταθερότητας που τα τελευταία χρόνια είχατε χάσει.

ΖΥΓΟΣ: Αντιμετωπίστε κάποιους από τους συνεργάτες σας με αρκετή δόση χιούμορ. Η εμπεριστατωμένη γνώμη που έχετε για τα γεγονότα που τρέχουν θα σας βοηθήσει. Ξεπεράστε εμπόδια που δεν σας επιτρέπουν να είστε με κάποιο άτομο που σας ταιριάζει.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Με έκπληξη θα ανακαλύψετε πως αν αποστασιοποιηθείτε από διάφορες κουραστικές καταστάσεις, θα οδηγηθείτε στις σωστές λύσεις. Αυτό που χρειάζεται είναι να διαχωρίσετε τα προβλήματά σας σε χρήσιμα και περιττά.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Οικοδομήστε μια καινούργια σχέση που θα προχωράει με αργά αλλά σταθερά βήματα. Βάλτε τη λογική να κυριαρχεί σε κάθε σας κίνηση, αλλά μην αγνοήσετε τελείως αυτά που θα σας υπαγορεύει η καρδιά σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Ενισχύστε κι άλλο το πάθος και τον ερωτισμό σας, αλλά μην υπερβείτε τα όρια και ανεβάσετε τους τόνους, γιατί θα καταστρέψετε ό,τι έχετε χτίσει. Ξεκουραστείτε για να μπορέσετε να ξαναμπείτε στους κανονικούς ρυθμούς σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Θα προβληματιστείτε με τα οικονομικά σας, καθώς τα έξοδα θα συναγωνίζονται τα έσοδα και θα εξαρτηθεί από εσάς σε τι κατάσταση θα βρεθείτε. Πρέπει να αλλάξετε πολλά στον χώρο της εργασίας και να επεκταθείτε κοινωνικά για να γνωρίσετε την καταξίωση.

ΙΧΘΥΕΣ: Βάλτε νέες βάσεις στις συνεργασίες και στις σχέσεις σας, ώστε να προχωρήσετε ό,τι σχεδιάζετε και θέλετε να πραγματοποιήσετε, αρκεί να μην αφήσετε τα πάθη να σας οδηγήσουν σε λάθη. Δεν χρειάζετε να υπεραναλύετε τα πάντα.

{{-PCOUNT-}}14{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ MOBILE APP ΤΗΣ ESPRESSO

ΔΗΜΟΦΙΛΗ