Πέμπτη, 8 Ιουνίου, 2023

Πρίγκιπας Χάρι: Ο δικηγόρος της «Daily Mirror» τον κόλλησε στον τοίχο στην...

Στον τοίχο «κόλλησε» τον Χάρι η υπεράσπιση της εφημερίδας...

Άκης Παυλόπουλος για το τροχαίο της Χριστίνας Σούζη: «Τρομάξαμε»

Η μετεωρολόγος του ΣΚΑΙ, Χριστίνα Σούζη, είχε ένα τροχαίο...

«Μαύρο Ρόδο»: Η Φιλαρέτη κρατάει στα χέρια της τα αποτελέσματα του DNA

Η Ελισάβετ μεταφέρεται εσπευσμένα στο νοσοκομείο με αιμορραγία και...

Στη φυλακή ο λογιστής των μασόνων της Μεγάλης Στοάς της Ελλάδος

Σε επταετή κάθειρξη καταδικάστηκε ο πρώην λογιστής των μασόνων...

Αρωμα Ελλάδας στη Ν.Υ.

Λαμπερή η Βαρντάλος δίπλα στον Κορμπέτ στην πρεμιέρα του «Γάμος αλά ελληνικά 2»

Λαμπερή η Βαρντάλος δίπλα στον Κορμπέτ στην πρεμιέρα του «Γάμος αλά ελληνικά 2»

Υπέρ το δέον διαχυτικός με την κινηματογραφική σύζυγό του Νία Βαρντάλος υπήρξε ο Τζον Κορμπέτ, στην πρεμιέρα του πολυδιαφημισμένου sequel του «Γάμος αλά ελληνικά» στη Νέα Υόρκη.

spl1246581 012Ο 54χρονος σταρ όρμησε, στην κυριολεξία, καταπάνω της και προσποιήθηκε ότι θα τη φιλούσε στο στόμα με το που την είδε, ενώ δεν σταμάτησε να της ψιθυρίζει αστειάκια στο αυτί όσην ώρα πόζαραν στο κόκκινο χαλί, παίζοντας με τη… φωτιά, αφού σε απόσταση αναπνοής καραδοκούσε η σύντροφός του Μπο Ντέρεκ. Ευτυχώς για εκείνον, βέβαια, το άλλοτε sex symbol του αμερικανικού κινηματογράφου -και επί 12 χρόνια αγαπημένη του- κάθε άλλο παρά ενοχλήθηκε από το θέαμα, αφού δεν σταμάτησε να τον απαθανατίζει στο πλευρό της συμπρωταγωνίστριάς του με το κινητό τηλέφωνό της.

Η Βαρντάλος, από την πλευρά της, ήταν άκρως εντυπωσιακή μέσα στην κόκκινη μάξι τουαλέτα Christian Siriano που επέλεξε για τη βραδιά, αναδεικνύοντας την αδυνατισμένη σιλουέτα της. Λαμπερή και αέρινη έδειχνε και η Ελληνοαμερικανίδα Ελενα Καμπούρης, η οποία υποδύεται την κόρη της Τούλας στην ταινία, ενώ από τη βραδιά δεν μπορούσαν να λείψουν ο Τομ Χανκς με τη Ρίτα Γουίλσον – τον πρώτο άνθρωπο που πίστεψε στις δυνατότητες του συγκεκριμένου concept.

spl1246581 014

Η ελληνικής καταγωγής Γουίλσον είχε δει τη Βαρντάλος να παίζει το «Γάμος αλά ελληνικά» σαν «one-woman show» στο Λος Αντζελες και διέκρινε αμέσως ότι το κείμενο θα μπορούσε να μεταφερθεί με επιτυχία στη μεγάλη οθόνη, όπως και έγινε.

Μικρός ρόλος

Το ζεύγος Χανκς – Γουίλσον έκανε την παραγωγή τόσο της πρώτης ταινίας όσο και του sequel, ενώ η Γουίλσον κρατά έναν μικρό ρόλο στην ταινία, που θα κάνει πρεμιέρα στη χώρα μας στις 7 Απριλίου.

spl1246597 008

Η ταινία «Γάμος αλά ελληνικά 2» διηγείται τη ζωή της Τούλας και του Ιαν, οι οποίοι έχουν πλέον μια κόρη στην εφηβεία, που ετοιμάζεται να φύγει από το σπίτι για σπουδές, αλλά και το «δράμα» που βιώνουν οι γονείς της Τούλας, ο Γκας και η Μαρία Πορτοκάλος, όταν ανακαλύπτουν πως το πιστοποιητικό γάμου τους δεν υπεγράφη ποτέ, οπότε δεν είναι νομίμως παντρεμένοι.

{{-PCOUNT-}}13{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ MOBILE APP ΤΗΣ ESPRESSO

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

«Στην κηδεία του Αλέξανδρου Ωνάση, πήγα ντυμένη ως υπηρέτρια της οικογένειας και συνάντησα τη Τζάκι»

Μία αποκάλυψη που θα συζητηθεί έκανε Ελληνίδα δημοσιογράφος για...

Γιάννης Φλωρινιώτης πριν από 10 ημέρες: «Ο γιατρός είπε στην κόρη μου να με πάρουν να πεθάνω σπίτι»

Ο Γιάννης Φλωρινιώτης δέκα περίπου ημέρες πριν φύγει από...

Ο νεαρός συνόδευσε τη γιαγιά του και γνωστή δημοσιογράφο στο Ηρώδειο

Ο νεαρός πήγε στο Ηρώδειο συνοδευόμενος από τη γιαγιά...

Τέλος ο Ανδρέας Μικρούτσικος από την εκπομπή της Καινούργιου; Οι δηλώσεις του θα συζητηθούν

Ο Ανδρέας Μικρούτσικος αποκάλυψε αν θα συνεχίσει τη νέα...

Συντετριμμένες οι κόρες της Νόνικας Γαληνέα στο τελευταίο αντίο της

Δύσκολες ώρες έζησαν οι κόρες και τα εγγόνια της...

Έλληνας παρουσιαστής απέκτησε δίδυμα και το ανακοίνωσε στο facebook

Σε «πελάγη» ευτυχίας «πλέει» ο δημοσιογράφος και παρουσιαστής καθώς...

Γέννησε η Μαρκέλλα Γιαννάτου

Μανούλα έγινε η Μαρκέλλα Γιαννάτου.Η ηθοποιός έφερε στον κόσμο...

Ο γιος του Γιάννη Φλωρινιώτη λύγισε: «Είμαστε σε άθλια κατάσταση»

Ο Γιάννης Φλωρινιώτης πέρα από σπουδαίος καλλιτέχνης ήταν και...