Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου, παρουσία και του...

Γιάννης Καλλιάνος: Το οικογενειακό δράμα πίσω από τον χαμό-θρίλερ του πατέρα...

Χάθηκαν το πρωινό της Πέμπτης οι ελπίδες του βουλευτή...

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για την Παρασκευή 26 Απριλίου

ΚΡΙΟΣ: Οι πιέσεις που δέχεστε προκαλούνται από εξωγενείς παράγοντες....

Love is in the air: Είπε το «ναι» την ώρα της πτήσης

Η αγάπη σε κάνει να πετάς στα σύννεφα, οπότε...

Τα μυστικά του ωραίου μακιγιάζ της Adele

+ Μάσκα με σόδα στα μάτια
+ Οι γυναίκες προτιμούν τις extra small τσάντες
+ Tip με αβγά μυρμηγκιών
+ Με μαύρο φόρεμα το πρωί στο γραφείο

Δέκα προϊόντα συνδυάζονται στο λεγόμενο product cocktailing, όπως ονομάζει τη μέθοδό του ο δημιουργός του εμβληματικού μακιγιάζ της διάσημης τραγουδίστριας, με το οπάκ φινίρισμα.

Μόνο για το εφέ cat eye, ο Μάικλ Αστον από τη Νέα Ζηλανδία χρησιμοποιεί προϊόντα συνολικής αξίας 250 δολαρίων από διαφορετικές μάρκες, που περιλαμβάνουν υγρό eyeliner, μαύρη μάσκαρα, μολύβι ανοιχτής καφέα πόχρωσης για τα φρύδια και το μάτι, αλλά και μια μεγάλη παλέτα γήινων σκιών.

Για να δημιουργήσει το έντονο βλέμμα, ο Αστον αποκαλύπτει ότι ξεκινάει πάντα από τη δημιουργία του περιγράμματος του ματιού και στη συνέχεια δουλεύει την εσωτερική και την εξωτερική γωνία του ματιού μ’ ένα μαύρο τζελ μολύβι. «Στη συνέχεια δουλεύω το υλικό μέσα στη ρίζα των βλεφαρίδων και μετά χτίζω σταδιακά την πυκνότητα.

Οταν τελειώσω με τη δημιουργία του επιθυμητού σχήματος, χρησιμοποιώ αδιάβροχο υγρό μολύβι με μύτη ακριβείας για να κάνω πιο έντονη τη γραμμή και τελειώνω κάνοντας το “φτερό” προς τα έξω τελευταίο» δήλωσε ο ίδιος στο The Cut.

3edwertg 2ΜΑΣΚΑ ΜΕ ΣΟΔΑ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ

Είτε τη χρησιμοποιεί κανείς ως στεγνό σαμπουάν είτε για τον καθαρισμό των νυχιών ή για να καταπολεμήσει την ακμή, η μαγειρική σόδα είναι κατά κοινή ομολογία ένα από τα πιο αποτελεσματικά πασπαρτού της ομορφιάς. Σύμφωνα όμως με την blogger ομορφιάς Ντάρσικα Πάτελ, αυτό το φτηνό υλικό μπορεί να εξαφανίσει ή να μειώσει αισθητά και τους μαύρους κύκλους κάτω από τα μάτια.

Σε μια διαδικασία που διαρκεί μόλις πέντε λεπτά, η Πάτελ αναμειγνύει μία κουταλιά του γλυκού μαγειρική σόδα με λίγες σταγόνες νερού και κάνει 3edwertg 4μια πάστα, την οποία απλώνει κάτω από τα μάτια είτε με το δάχτυλο είτε με ένα κρύο κουτάλι. Οταν η πάστα στεγνώσει, δηλαδή έπειτα από 5 με 10 λεπτά, αφαιρείται με ένα υγρό πανί.

Οι γυναίκες προτιμούν τις extra small τσάντες

Ολο και περισσότερες γυναίκες προτιμούν πια την τσάντα… μικρή. Ερευνα που έγινε στη Βρετανία έδειξε ότι το ένα τρίτο των γυναικών που αγόρασε τσάντα τον περασμένο χρόνο προτίμησε τις μικρότερες, τύπου clutch. Οι ειδικοί πιστεύουν ότι αυτή η επιλογή δείχνει γυναίκες που οργανώνονται καλύτερα, οπότε δεν αφήνονται στην εύκολη λύση της τσάντας shopper, μέσα στην οποία έχεις τη δυνατότητα να βάλεις από ό,τι χρησιμοποιείς και δεν χρησιμοποιείς έως και ό,τι βαριέσαι να πετάξεις στα σκουπίδια. Πάντως, ρόλο σε αυτές τις επιλογές παίζει και το μικρότερο κόστος των συγκεκριμένων τσαντών.

Tip με αβγά μυρμηγκιών

Τα έντομα και τα ανατριχιαστικά ζώα, όπως τα ερπετά, αξιοποιούνται από την αρχαιότητα στην παρασκευή συνταγών ομορφιάς για τις γυναίκες. Εχουμε ακούσει για το σάλιο των σαλιγκαριών και την προσφορά του στην αντιγήρανση, αλλά και τη χρήση του δηλητηρίου του φιδιού κατά των ρυτίδων. Τώρα ήρθε η ώρα της 3edwertg 3χρήσης των αβγών των μυρμηγκιών στην αποτρίχωση. Για την ακρίβεια, το έλαιο που προκύπτει από αυτά, όταν χρησιμοποιείται συστηματικά για κάποιες εβδομάδες, κάνει την τριχοφυΐα πιο αραιή. Η εφαρμογή του γίνεται μετά την αποτρίχωση και γίνεται με μασάζ που μπορεί να κρατήσει πέντε λεπτά.

Με μαύρο φόρεμα το πρωί στο γραφείο

Το μαύρο φόρεμα, και δη αυτό που έχει γραμμή pencil, μέχρι το γόνατο, είναι μια επιλογή «σιγουράκι» για εκείνες τις μέρες στη δουλειά που απαιτούν ένα πιο σοβαρό προφίλ. Για να «ζωντανέψετε», ωστόσο, λίγο το look, μπορείτε να παίξετε με τα αξεσουάρ, τα οποία, ωστόσο, θα πρέπει να ακολουθούν τον κανόνα της λιτότητας. 

Στον λαιμό κάτι μικρό και όχι κάτι μακρύ και πολύ φανταχτερό. Στα αυτιά αποφύγετε τα κρεμαστά σκουλαρίκια, ενώ στα πόδια γόβες με τακούνι που ξεπερνά τα οκτώ εκατοστά. Αποφύγετε τα peep toes, αλλά αν νιώθετε ότι το σηκώνει ο εργασιακός χώρος σας τολμήστε με χρώμα.

{{-PCOUNT-}}17{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Υπάλληλοι του δημάρχου Γιάννη Μώραλη τα στελέχη της «Θύρας 7» που συμμετείχαν στη δολοφονία του Λυγγερίδη!

«Μεροκάματα» στον Δήμο Πειραιά επί ημερών Γιάννη Μώραλη έκαναν...

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...

Οι καλεσμένες στην επίδειξη του Paris Valtadoros «έσβησαν» τα μοντέλα

Fashion show και στο... front row παρατηρήθηκε στην επίδειξη...

Ο Σταϊκούρας θαυμαστής της sexy Μαρίας Τζινέρη

Δεν ήταν και λίγοι οι παρευρισκόμενοι σε εγκαίνια έργων...