Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Συγκλονίζουν οι αποκαλύψεις 21χρονης για τον εφιάλτη που έζησε στα χέρια μεγαλογαιοκτήμονα...

Δεν έχουν τέλος οι αποκαλύψεις για τον 57χρονο μεγαλογαιοκτήμονα,...

Bρήκαμε το κατοικίδιο της Στέλλας Μπεζαντάκου που έχει γίνει viral στο TikTok...

Στέλλα, μας ακούς; Πολύ μεγάλος σταρ ο Κυριάκος! Μην...

Δημήτρης Κόκοτας: Διασωληνωμένος με διπλό έμφραγμα ο τραγουδιστής!

Δύσκολες ώρες για τον Δημήτρη Κόκοτα, ο οποίος δίνει...

Ανοίγουν στόματα για τον θάνατο της Μαίρης Χρονοπούλου

«Το είπα από την πρώτη στιγμή ότι θεωρώ ομιχλώδες...

Νυχτοκάματα στην ξενιτιά!

Τραγουδιστές με τη βαλίτσα στο χέρι για lives σε Αμερική, Γερμανία και Ολλανδία, όπου τα κασέ είναι πιο ανεβασμένα

Τραγουδιστές με τη βαλίτσα στο χέρι για lives σε Αμερική, Γερμανία και Ολλανδία, όπου τα κασέ είναι πιο ανεβασμένα

1 1Βαλίτσες για την… ξενιτιά, όπου τα κασέ είναι πιο ανεβασμένα σε σχέση με τη «χτυπημένη» από την οικονομική κρίση Ελλαδίτσα, ετοιμάζουν και φέτος πολλοί εγχώριοι καλλιτέχνες.

ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΑ ΜΑΡΑΒΕΓΙΑ

Ο κατάλογος με τα προγραμματισμένα live σε Ευρώπη και Αμερική μέσα στον μήνα που διανύουμε και τους δύο επόμενους της άνοιξης είναι μεγάλος. Περιλαμβάνει, δε, δημοφιλή ονόματα που συναντάμε συνήθως τόσο σε μεγάλες πίστες όσο και σε μουσικές σκηνές.

Καθώς στη χώρα μας τα περισσότερα μαγαζιά λειτουργούν πλέον δύο ή τρεις φορές την εβδομάδα, οι αμοιβές έχουν πάρει την… κατιούσα και πολλά σχήματα ολοκληρώνουν τον κύκλο τους με συνοπτικές διαδικασίες λόγω μειωμένης προσέλευσης κόσμου, Δεν είναι λίγοι οι καλλιτέχνες που αναζητούν μια οικονομική ανάσα μέσα από εξτρά εμφανίσεις σε πόλεις του εξωτερικού. Εκεί όπου υπάρχουν ακόμη ομογενείς πρόθυμοι να ξοδέψουν αρκετά χρήματα για τη διασκέδασή τους.

Στη Νέα Υόρκη θα εμφανιστεί το βράδυ της 25ης Μαρτίου η Νατάσα Θεοδωρίδου, πρωταγωνιστώντας σε ένα γλέντι αλά ελληνικά που θα στηθεί στο στέκι της ομογένειας «The Town Hall», με αφορμή την εθνική μας επέτειο. Την τραγουδίστρια θα συνοδεύσει επί σκηνής η κερκυραϊκή 6286 kostis maravegias 01072015Φιλαρμονική Ορχήστρα «Ομόνοια». Το ίδιο βράδυ έχει οργανωθεί ελληνική εκδήλωση και στο Τορόντο του Καναδά με προσκεκλημένο τον Θάνο Πετρέλη, ο οποίος μία μέρα μετά θα διασκεδάσει και τους ομογενείς στο Σικάγο. Ο Θάνος, ωστόσο, έχει προγραμματισμένες εμφανίσεις και στη Γερμανία μέσα στον Απρίλιο κι έτσι θα βρίσκεται συχνά πυκνά με μια βαλίτσα στο χέρι.

8681 stela kali natasa theodoridoy 14112015Πρώτος έσυρε τον… χορό των ελληνικών συναυλιών ανά την Ευρώπη για τον μήνα Μάρτιο ο Κωστής Μαραβέγιας, ο οποίος εμφανίστηκε σε στέκι στο Κάμπτεν την περασμένη Κυριακή. Τη σκυτάλη θα πάρει την ερχόμενη Τετάρτη 23 Μαρτίου ο Γιώργος Νταλάρας με μια εμφάνισή του στην Κωνσταντινούπολη της γειτονικής Τουρκίας. Η συνέχεια θα δοθεί στο Βερολίνο, στις 27 Μαρτίου, με ένα live του Γιώργου Τσαλίκη. Το ίδιο βράδυ ο Μάκης Δημάκης θα πρωτοστατήσει σε Greek night στο Ντίσελντορφ.

Συναυλίες για ομογενείς

Ο Γιάννης Κότσιρας θα κάνει μια μίνι περιοδεία επί ολλανδικού και γερμανικού εδάφους μέσα στον Απρίλιο. Ξεκινώντας τις συναυλίες του από το Αμστερνταμ, ο τραγουδιστής θα εμφανιστεί κατόπιν στο Ντίσελντορφ κι έπειτα σε Μόναχο και Στουτγάρδη. Την Πρωταπριλιά οι Stavento έχουν προγραμματίσει ένα live στη γερμανική πόλη Ντόρτμουθ, ενώ στις 22 του επόμενου μήνα η Ελένη Τσαλιγοπούλου θα διασκεδάσει, με τη σειρά της, τους Ελληνες στη Νέα Υόρκη. Τα… σούρτα φέρτα των Ελλήνων στην Ευρώπη αναμένεται να συνεχιστούν και τον Μάιο. Ο Βασίλης Καρράς έχει live σε Γερμανία και Ολλανδία, ο Πάνος Κιάμος με τον Stan θα συμπράξουν σε ελληνικό στέκι στη Φρανκφούρτη και η ανερχόμενη Βίλλυ Ραζή θα τραγουδήσει τις «Μαργαρίτες» της στη Γερμανία. Εκεί θα ταξιδέψει την ίδια περίοδο και ο Αλκίνοος Ιωαννίδης με την μπάντα του για δύο lives σε Αμβούργο και Ντίσελντορφ.

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Σάλος στη Μύκονο με τη θαμμένη εκκλησία σε έκταση ιδιοκτησίας των Ρέμου και Πηλαδάκη

Αλγεινή εντύπωση και έντονες αντιδράσεις προκαλεί η είδηση ότι...

Ερωτευμένα ζευγάρια σε νυχτερινές περιπλανήσεις

Κοσμικές εξορμήσεις στην Αθήνα για τέσσερα ερωτευμένα ζευγάρια της...

Η Κιμ Καρντάσιαν έπαθε… Σενσόρι

«Κιμ Σενσόρι» αποκαλούν την Κιμ Καρντάσιαν οι followers της...

«Χωρισμός» για Καινούργιου και Μικρούτσικο!

Εκαναν αμφότεροι «μπαμ»! Διαζύγιο κοινή συναινέσει θα είναι αυτό...

Νέα… άσφαλτος στην «Οδό Ζαρίφη» για να σωθεί η εκπομπή του Open

«Ανακαίνιση» στην «Οδό Ζαρίφη» και στο «Καλύτερα δε γίνεται!»....

Ιωάννα Τούνη: Τα επίμαχα «κεφάλαια» του βουλεύματος που στέλνει σε δίκη τους δύο άντρες

Συγκλονιστικά στοιχεία για την υπόθεση revenge porn εις βάρος...