Τετάρτη, 27 Μαρτίου, 2024

Η Κιμ Καρντάσιαν έπαθε… Σενσόρι

«Κιμ Σενσόρι» αποκαλούν την Κιμ Καρντάσιαν οι followers της...

Ντου της αστυνομίας σε βίλες του ράπερ «Ντίντι»!

Εφοδο σε δύο σπίτια του Σον Κομπς, γνωστού παλαιότερα...

Ερωτευμένα ζευγάρια σε νυχτερινές περιπλανήσεις

Κοσμικές εξορμήσεις στην Αθήνα για τέσσερα ερωτευμένα ζευγάρια της...

«Σασμός»: Η οικογένεια Σταματάκη γιορτάζει την έλευση της μικρής Καλλιόπης!

Όσα θα δούμε στο αποψινό επεισόδιο του «Σασμού».Ο Χρήστος μετά...

Τριήμερο birthday party στο Μαϊάμι για Πατίτσα και Χρουσαλά

Με τριήμερο πάρτι-υπερπαραγωγή (από τις 11 έως τις 13 Μαρτίου), όπως αποδεικνύει και η πρόσκληση που αποκλειστικά δημοσιεύουμε, γιόρτασαν τα γενέθλιά τους στο ονειρικό Μαϊάμι

Με τριήμερο πάρτι-υπερπαραγωγή (από τις 11 έως τις 13 Μαρτίου), όπως αποδεικνύει και η πρόσκληση που αποκλειστικά δημοσιεύουμε, γιόρτασαν τα γενέθλιά τους στο ονειρικό Μαϊάμι, μακριά από την Ελλάδα της κρίσης και της μιζέριας, ο εφοπλιστής Λέων Πατίτσας που έκλεισε τα 40 και η σύζυγός του Μαριέττα Χρουσαλά που κλείνει τα 33.

Το international party του glam ζεύγους, με φίλους τους από όλο τον κόσμο, που κατοικεί πλέον μόνιμα στις ΗΠΑ, μετά τον σάλο που είχε προκαλέσει πριν από μερικά χρόνια με τη δεξίωση επ’ ευκαιρία των Ποσειδωνίων στο θωρηκτό «Αβέρωφ», φέτος αναστάτωσε το Μαϊάμι.
Τα πάντα για τους εκλεκτούς καλεσμένους τους (αν και από την Ελλάδα λέγεται ότι ελάχιστοι ανταποκρίθηκαν) ήταν οργανωμένα από vip concierge services και ο τριήμερος εορτασμός περιελάμβανε από barbeque party και pool brunch έως κρουαζιέρα με πολυτελέστατο σκάφος, στα ντεκ του οποίου δόθηκε και το birthday dinner party.

img 6110
Πάντως το ζεύγος Πατίτσα δεν είναι το μοναδικό που έχει αναπτύξει έντονους δεσμούς με το Μαϊάμι. Στην περίφημη και πανάκριβη South Beach διαθέτουν εκπληκτικό σπίτι ο κοσμοπολίτης επιχειρηματίας Πάνος Μαρινόπουλος και η καλλονή σύζυγός του Ιωάννα Μαρινοπούλου, που το επισκέπτονται πολύ συχνά, κυρίως την περίοδο του Πάσχα.

Μόνιμη εγκατάσταση

Μάλιστα, για περισσότερα από δύο χρόνια η οικογένεια Μαρινοπούλου είχε εγκατασταθεί μόνιμα εκεί, καθώς το μέρος όπου είναι πάντα καλοκαίρι και η έντονη ζωή δεν σταματά ποτέ ταίριαζε στην ιδιοσυγκρασία τους.

O Θανάσης Λάλας και η Αννα Δρούζα ήταν πολύ συχνά καλεσμένοι τους. O Γιώργος και η Βανέσα Ναθαναήλ είναι το άλλο νέο, fit και trendy ζευγάρι που έκανε μόδα το Μαϊάμι σε πολλούς Ελληνες φίλους του, παρακινώντας τους μάλιστα να αγοράσουν σπίτια εκεί, όπως τον Πέτρο Κωστόπουλο (τις καλές, φυσικά, εποχές πριν από την κρίση), ο οποίος λάτρευε το Μαϊάμι και το επισκεπτόταν σχεδόν κάθε χρόνο, αλλά δυστυχώς το όνειρό του δεν έγινε πραγματικότητα. Λάτρεις των σπορ και του σκι, η οικογένεια Ναθαναήλ στο ντιζαϊνάτο σπίτι της φιλοξενεί πολλές φορές τον χρόνο πολλούς φίλους, δικούς της και των παιδιών της. Μεταξύ Καλιφόρνιας και Μαϊάμι κινείται η ελληνικής καταγωγής designer Χριστίνα Αποστολίδου, του brand 291 Venice, απολαμβάνοντας όσο περισσότερο την ηλιόλουστη ζωή της ανέμελης πόλης.

Στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού διαθέτει εκπληκτικό διαμέρισμα σε ουρανοξύστη με θέα που κόβει την ανάσα ο εφοπλιστής Ιων Βαρουξάκης. Η minimal αισθητική και τα έργα μοντέρνας τέχνης κάνουν το σπίτι να θυμίζει χολιγουντιανό σκηνικό, δίνοντας συγχρόνως την αίσθηση ότι βρίσκεσαι σε σκάφος. Το εστιατόριο Milos και τα in clubs του ξενοδοχείων «Delano» είναι τα αγαπημένα του εφοπλιστή και των φίλων του αλλά και όσων κοσμικών συμπατριωτών μας επισκέπτονται το Μαϊάμι για το διεθνές εικαστικό γεγονός Art Basel Miami. Τέλος, πωλητήριο έχουν βάλει στη βίλα τους στα Sunset Islands ο Πέτζα Στογιάκοβιτς και η Αλέκα Καμηλά, μετά τη μόνιμη και πάλι εγκατάστασή τους στην Ελλάδα.

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η χλιδάτη απόδραση της Σκορδά, την ώρα που το τηλεοπτικό μέλλον της παραμένει αβέβαιο

Η Φαίη στο Ντουμπάι και οι τηλεοπτικοί μνηστήρες αναστενάζουν!...

Η γαλαζοαίματη Ολυμπία και η «χρυσή» κληρονόμος Ευγενία Νιάρχου έβαλαν στο μάτι τον ίδιο άντρα

Η πρόσφατη «γκράντε» εμφάνιση της πριγκίπισσας Ολυμπίας, κόρης του...

Σάλος με τους «ΛΟΑΤΚΙ ήρωες» του 1821 – Ακυρώθηκε το πάρτι-παρωδία σε gay club της Αθήνας

Την ηρωίδα της Επανάστασης του 1821 Λασκαρίνα Μπουμπουλίνα χλευάζει...

Φωτογράφος ήρθε μια ανάσα με τον φακό της με το φερόμενο ως τέρας του Λοχ Νες

Την πιο καθαρή και πιο κοντινή φωτογραφία από το...

Το «κατηγορώ» μητέρας κοριτσιού ΑμεΑ με το σπάνιο νευρολογικό σύνδρομο Rett προς τον Αδωνη Γεωργιάδη

Σοκ προκαλεί σε χιλιάδες ασθενείς αλλά και γονείς παιδιών...