Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Τζορτζ Κρίστι: Ο ομογενής ήταν για δεκαετίες αρχηγός λέσχης των Hells Angels

Ομογενής στις ΗΠΑ που επί 40 χρόνια υπήρξε αρχηγός...

«Εκαψαν» την Πισπιρίγκου με τις καταθέσεις τους οι τρεις νοσηλεύτριες του νοσοκομείου...

«Φωτιά» για τη Ρούλα Πισπιρίγκου ήταν οι καταθέσεις που...

Αλμπέρτο Εσκενάζη: Ζεν πρεμιέ στο πλευρό του Κόκκαλη!

Ο 72χρονος ηθοποιός Αλμπέρτο Εσκενάζη είναι υποψήφιος ευρωβουλευτής με...

Σαββατοκύριακο 19-20 Μαρτίου 2016

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Προσπαθήστε πιο συντονισμένα για την πραγματοποίηση των στόχων σας και παράλληλα φανείτε περισσότερο προσεκτικοί στη διαχείριση των οικονομικών θεμάτων. Η αύξηση των εσόδων που θα έχετε θα σας βγάλει από την ανασφάλεια που νιώθετε.

ΚΡΙΟΣ: Φανείτε συνεργάσιμοι και αξιοποιήστε σωστά τις ευκαιρίες, ώστε να μη δώσετε την εντύπωση στους άλλους πως προσπαθείτε να τους εκμεταλλευτείτε. Αναδιοργανώστε το πρόγραμμά σας για να βρείτε χρόνο να τακτοποιήσετε όλες τις δουλειές σας.

ΤΑΥΡΟΣ: Η εύνοια που θα έχετε σήμερα αγγίζει πολλούς από τους τομείς σας και ειδικότερα τον επαγγελματικό, τον οικονομικό και τον αισθηματικό. Μην απαιτήσετε χρήματα από τρίτους που δεν είναι έτσι κι αλλιώς σε θέση να σας βοηθήσουν.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Τιθασεύστε τα σκαμπανεβάσματα της διάθεσής σας και ακούστε χρήσιμες συμβουλές που θα σας δώσουν δικοί σας άνθρωποι για να ξεπεράσετε αρκετά εμπόδια. Για να νιώσετε πιο όμορφα ασχοληθείτε με την ανανέωση του χώρου όπου ζείτε.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Μπορεί η τόλμη και η αποφασιστικότητά σας να παίζουν κύριο ρόλο στη θετική έκβαση των πραγμάτων, μην ξεχνάτε όμως να δείχνετε σεβασμό στις αδυναμίες των άλλων. Ο,τι καλύτερο για εσάς είναι η παρέα που μπορεί να σας χαλαρώνει και να σας ξεκουράζει.

ΛΕΩΝ: Με δημιουργική διάθεση και ρεαλισμό θα μπορέσετε να πάρετε σημαντικές αποφάσεις για το μέλλον σας, ενώ πολλά θέματα θα εξελιχθούν ικανοποιητικά. Κάντε τις απαιτούμενες ενέργειες που θα σας οδηγήσουν στους επιθυμητούς στόχους.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Αξιοποιήστε πληροφορίες, υποδείξεις και προτάσεις μετριάζοντας την επιφυλακτικότητά σας, αφού τα θετικά θα είναι σίγουρα περισσότερα από τα αρνητικά. Επικεντρώστε τις σκέψεις σας σε θέματα που θέλετε να διευθετήσετε και όλα θα πάνε καλά.

ΖΥΓΟΣ: Για να πάρετε ικανοποίηση στις σχέσεις και στα οικονομικά σας φροντίστε να γίνετε πιο προσιτοί και να δείξετε στους άλλους ότι νοιάζεστε για τις δικές τους ανάγκες. Δώστε στους συνεργάτες σας να καταλάβουν την αξία και την προσφορά σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Οι δυνατότητες που έχετε είναι μεγάλες και οι δυσκολίες μικρές. Ξεκαθαρίστε συνεργασίες και σχέσεις, και προβείτε τώρα σε σημαντικές ενέργειες. Βρείτε χρόνο για χαλάρωση και αυτοσυγκέντρωση, ώστε να μη σας φανούν και τα εύκολα δύσκολα.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Βασιστείτε σε φίλους και αγαπημένα σας πρόσωπα που μπορούν να σας ενισχύσουν ηθικά και πρακτικά, και μην μπλεχτείτε σε κόντρες με άτομα κύρους. Να παρακολουθείτε τις εξελίξεις και να ενημερώνεστε, ώστε να δράσετε την κατάλληλη στιγμή.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Προσπαθήστε πιο συντονισμένα για την πραγματοποίηση των στόχων σας και παράλληλα φανείτε περισσότερο προσεκτικοί στη διαχείριση των οικονομικών θεμάτων. Η αύξηση των εσόδων που θα έχετε θα σας βγάλει από την ανασφάλεια που νιώθετε.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Αναλάβετε τις ευθύνες σας, φροντίζοντας παράλληλα να διαχωρίσετε τη θέση σας από συγγενικά πρόσωπα, ώστε αργότερα να μη βρεθείτε υπόλογοι απέναντί τους. Για να αποφύγετε αδιέξοδα να έχετε έτοιμες εναλλακτικές λύσεις στον χώρο της εργασίας.

ΙΧΘΥΕΣ: Για να μπορέσει να αναπνεύσει μια επαγγελματική σχέση σας πρέπει να επαναπροσδιορίσετε τους όρους συνεργασίας, όπως και το τι ζητάει ή προσφέρει ο καθένας. Από τα μεγάλα αποθέματα ενεργητικότητας που έχετε διοχετεύσετε ένα μέρος στον εργασιακό χώρο.

{{-PCOUNT-}}14{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Ο Σταϊκούρας θαυμαστής της sexy Μαρίας Τζινέρη

Δεν ήταν και λίγοι οι παρευρισκόμενοι σε εγκαίνια έργων...

Στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ. ο μάνατζερ του τράπερ Trannos για όσα έγιναν στου Ρέντη

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις από την αστυνομική επιχείρηση «μαμούθ»...

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Η Πωλίνα Σανταλοβάκη έδωσε σημεία ζωής

Ενώ είναι μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας η...

Μπηχτές Μαραντίνη για χωρισμό και συνεπιμέλεια

Ο Θοδωρής Μαραντίνης έδωσε συνέντευξη στη «Real Life», μίλησε...