Πέμπτη, 30 Μαρτίου, 2023

Ο Χρήστος Βέργαδος συνδύασε μόδα και ζαχαροπλαστική στην παρουσίαση του βιβλίου του

Υψηλή ραπτική από προϊόντα ζαχαροπλαστικής.Τον πιο γλυκό και ευφάνταστο...

«Με ερωτεύτηκαν άντρες, είχα πολλές επιτυχίες», αποκάλυψε Έλληνας τραγουδιστής

Ο καταξιωμένος τραγουδιστής σε συνέντευξή του εξομολογήθηκε όταν τον...

Αποζημίωση από ΟΣΕ σε γυναίκα επιβάτη που ακρωτηριάστηκε το 2000

«Κορυφή του παγόβουνου» φαίνεται πως ήταν η φονική σύγκρουση...

Μετά τις αντιδράσεις με τις δηλώσεις Αρσενίου η σύντροφός του απαντάει: «Εσείς...

Ο Σάκης Αρσενίου έκανε κάποιες δηλώσεις που προκάλεσαν θύελλα...

Τροχαίο δυστύχημα με 46χρονο γιατρό μετά την εφημερία του

Ηλεία και Αχαΐα θρηνούν για την απώλεια του γιατρού Γιώργου Αναστόπουλου, που το πρωί της περασμένης Παρασκευής σκοτώθηκε σε τροχαίο στην εθνική οδό Πατρών – Πύργου.

Ηλεία και Αχαΐα θρηνούν για την απώλεια του γιατρού Γιώργου Αναστόπουλου, που το πρωί της περασμένης Παρασκευής σκοτώθηκε σε τροχαίο στην εθνική οδό Πατρών – Πύργου. Το δυστύχημα σημειώθηκε ύστερα από μια δύσκολη νύχτα για τον υποδιευθυντήaa 1 του Κέντρου Υγείας Κάτω Αχαΐας, στη διάρκεια της οποίας προσπάθησε μάταια να κρατήσει στη ζωή έναν 35χρονο τοξικομανή.

Το τραγικό τροχαίο σημειώθηκε λίγο πριν από τις 10 το πρωί, όταν ο 46χρονος γενικός γιατρός με καταγωγή από τον Πύργο Ηλείας επέστρεφε στο σπίτι του ύστερα από την εφημερία του στο Κέντρο Υγείας Κάτω Αχαΐας. Κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου του, με αποτέλεσμα αυτό να μπει στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας και να πέσει στο κενό από ύψος 6 μέτρων. Τα σωστικά συνεργεία δεν μπόρεσαν να κάνουν τίποτα περισσότερο από το να τον απεγκλωβίσουν από τις παραμορφωμένες λαμαρίνες. Ο Γιώργος Αναστόπουλος άφησε πίσω του σύζυγο και δύο μικρά παιδιά, ενώ η είδηση του θανάτου του έχει συγκλονίσει συγγενείς, φίλους και συναδέλφους σε Πύργο και Πάτρα.

Λίγες ώρες πριν από το τροχαίο ο γιατρός πάλευε να σώσει τη ζωή ενός 35χρονου χρήστη ναρκωτικών από την Καλαμάτα, που το βράδυ της Πέμπτης είχε μεταφερθεί σε κωματώδη κατάσταση στο Κέντρο Υγείας όπου εργαζόταν. Τελικά ο 35χρονος διακομίστηκε στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Πατρών, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του. Το περιστατικό σήμανε συναγερμό στις Αρχές και το απόγευμα της Παρασκευής αστυνομικοί του Τμήματος Κάτω Αχαΐας εντόπισαν και συνέλαβαν στα Σαγέικα τον 41χρονο Ρομά, που είχε προμηθεύσει τον 35χρονο με τη μοιραία δόση. Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για ανθρωποκτονία με ενδεχόμενο δόλο, προμήθεια και εμπορία ναρκωτικών.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ MOBILE APP ΤΗΣ ESPRESSO

spot_img

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Παντρεύτηκε παρουσιαστής του ΣΚΑΙ με ρεπόρτερ του Open

Ο γνωστός δημοσιογράφος και παρουσιαστής παντρεύτηκε τη σύντροφό του...

«Τσακώσαμε» το νέο ζευγάρι της σόουμπιζ να διασκεδάζει στους Ρέμο – Γαρμπή

Η γνωστή ηθοποιός εδώ και λίγους μήνες έχει βρει...

Ερωτευμένος ο Φίλιππος Τσαγκρίδης – Αυτή είναι η σύντροφός του μετά την Καινούργιου

Ο Φίλιππος Τσαγκρίδης μετά τον χωρισμό του από την...

«Με τον άντρα μου χαθήκαμε για 10 χρόνια και όταν ξαναβρεθήκαμε στον πρώτο μήνα έμεινα έγκυος»

Η γνωστή κυρία της σόουμπιζ εξομολογήθηκε πώς έγινε η...

Ο μικρός τσολιάς της φωτογραφίας είναι ηθοποιός της σειράς «Σασμός»

Με αφορμή τον εορτασμό της 25ης Μαρτίου ο γνωστός...

Ξέσπασε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου: «Είναι ένας άνθρωπος κακόψυχος, μεγαλώνει και είναι κακός»

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου ξέσπασε κατά γνωστού κυρίου της σόουμπιζ...

«Παρέλαση 1985 Δ.Μ. Καταδρομών», έγραψε ο γνωστός πρωταγωνιστής

Ο γνωστός ηθοποιός με αφορμή τον εορτασμό της 25ης...

Γεννητούρια στην ελληνική σόουμπιζ! Έγινε μαμά γνωστή ηθοποιός

Έγινε μαμά γνωστή πρωταγωνίστρια και η χαρά της δεν...