Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Ανοίγουν στόματα για τον θάνατο της Μαίρης Χρονοπούλου

«Το είπα από την πρώτη στιγμή ότι θεωρώ ομιχλώδες...

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για την Παρασκευή 29 Μαρτίου

ΚΡΙΟΣΜην αφήσετε τους άλλους να καθορίζουν τη ζωή σας....

Tρεις τελευταίες παραστάσεις από τον Διονύση Ζάχο στο Mayor

Επιστρέφει, ύστερα από μια μικρή παύση, ο Διονύσης Ζάχος...

Η κίνηση στα social media από Λάλο και Μαυρίδου που επιβεβαιώνει την...

Το αποκλειστικό πρωτοσέλιδο δημοσίευμα της «Espresso» για τον χωρισμό-βόμβα...

Κουρέας παιδόφιλος ασελγούσε στις εγγονές του

Οι καταγγελίες για τα κορίτσια που έγιναν έρμαια στις ορέξεις του! «Είμαι θύμα πλεκτάνης» λέει ο κατηγορούμενος. «Πίστευες ότι δεν θα αποκαλυφθεί το μυστικό» του απαντούν

Οι καταγγελίες για τα κορίτσια που έγιναν έρμαια στις ορέξεις του! «Είμαι θύμα πλεκτάνης» λέει ο κατηγορούμενος. «Πίστευες ότι δεν θα αποκαλυφθεί το μυστικό» του απαντούν

Σοκ στην κοινωνία της Ρόδου έχουν προκαλέσει οι ανατριχιαστικές καταγγελίες εις βάρος ενός 68χρονου για άγρια ασέλγεια κατ’ εξακολούθηση (από το 1999) στις εγγονές του! Η «οικογενειακή υπόθεση» με τον κατηγορούμενο ως παιδόφιλο κουρέα ενός χωριού στην ανατολική Ρόδο παίρνει τον δρόμο της Δικαιοσύνης, καθώς παραπέμφθηκε στο εδώλιο του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου της Κω για αποπλάνηση παιδιών κάτω των 15 ετών κατά συρροή και κατ’ εξακολούθηση.

ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΥΑ ΠΑΠΑΔΑΤΟΥ

«Είμαι θύμα πλεκτάνης» λέει πάντως ο κατηγορούμενος, ενώ η πλευρά των τεσσάρων κοριτσιών που, σύμφωνα με τις καταγγελίες, έγιναν έρμαια των ορέξεών του, απαντά ότι έκανε ό,τι ήθελε πιστεύοντας ότι δεν θα μιλήσει ποτέ κανείς και δεν θα αποκαλυφθούν τα μυστικά που κρύβονταν στο διώροφο κτίσμα που μοιράζονταν ο φερόμενος δράστης και οι συγγενείς του (από την πλευρά της συζύγου του) που τον «κυνηγούν».

Η πρώτη καταγγελία έγινε στις 24 Ιανουαρίου του 2014 από την 32χρονη μητέρα δύο κοριτσιών και μία 18χρονη (τότε), ενώ το ίδιο χρονικό διάστημα ακολούθησε ακόμα μία καταγγελία από τον πατέρα μιας οκτάχρονης που πλέον ζει στην Αγγλία, ο οποίος ανέφερε ότι το παιδί του έχει πέσει θύμα του κουρέα το 2012. Η 20χρονη σήμερα κοπέλα είναι εγγονή της συζύγου του κουρέα και ισχυρίστηκε στους αστυνομικούς ότι ο κατηγορούμενος ασελγούσε εις βάρος της από τα τρία της (!) έως τα εννιά της και συγκεκριμένα από το 1999 έως το 2005! Οπως υποστήριξε, την πήγαινε στο κρεβάτι του και έβαζε το χέρι του μέσα από το παντελόνι της για να τη χαϊδεύει στα γεννητικά της όργανα. Σύμφωνα με την καταγγελία, όταν ήταν έξι ετών, ο κουρέας είχε ανοίξει την πόρτα της τουαλέτας και της έδειξε το μόριό του που ήταν σε στύση!

Αλλη μία καταγγελία έγινε από την 32χρονη μητέρα δύο κοριτσιών (ανιψιά της συζύγου του), η οποία ισχυρίστηκε ότι τόσο η ίδια όσο και η μητέρα της (αδελφή της γυναίκας του κατηγορουμένου) είχαν ενδείξεις ότι θώπευε τα κοριτσάκια ηλικίας 11 και εφτά ετών σήμερα και γι’ αυτό τους είχαν απαγορεύσει να συναναστρέφονται μαζί του. Τα παιδιά είχαν πει στη γιαγιά και τη μητέρα τους -βάσει των καταγγελιών- ότι, ενώ έκαναν μπάνιο, ο άνδρας τα είχε χαϊδέψει. Η μητέρα τους, όμως, φοβούμενη τους ψιθύρους στην κλειστή κοινωνία του χωριού, φαίνεται ότι αποφάσισε αρχικά να μην καταγγείλει το γεγονός στις Αρχές. Αν και κρατούσε αποστάσεις από τον άντρα, εκείνος, σύμφωνα πάντα με την 32χρονη, έβρισκε ευκαιρία να ασελγεί στα παιδιά της (έως το 2014).

Τι λένε οι δικηγόροι των δύο πλευρών

Μιλώντας στην «Espresso» οι δικηγόροι των δύο πλευρών ανέφεραν τις δικές τους εκδοχές. Ο συνήγορος της πολιτικής αγωγής Στέλιος Κιουρτζής χαρακτήρισε πολύ σοβαρή την υπόθεση: «Μου προκαλεί εντύπωση το γεγονός. Η συνοχή, ο ειρμός και η dfsdfsdfπληρότητα των καταγγελιών των θυμάτων που καταδεικνύουν πέραν πάσης αμφιβολίας ότι όλα όσα αναφέρουν δυστυχώς έχουν γίνει». Από την πλευρά της η δικηγόρος υπεράσπισης του κατηγορουμένου Μαρία Κρικοπούλου ανέφερε ότι πρόκειται για ανυπόστατες, ψευδείς και αισχρές καταγγελίες: «Οι καταγγελίες υποβλήθηκαν από τα παιδιά της συζύγου του εντολέως μου για λογαριασμό των ανήλικων τέκνων τους αποβλέποντας καθαρά σε οικονομικά οφέλη.

Η ιατροδικαστική εξέταση δεν έδειξε τίποτα, ενώ από την έκθεση της ψυχολογικής πραγματογνωμοσύνης την οποία διέταξε η ανακρίτρια προέκυψε ότι τα ανήλικα λόγω της ανωριμότητάς τους δεν είναι σε θέση να κρίνουν τη συμπεριφορά του κατηγορουμένου, που εκδηλώθηκε μάλιστα πριν πολλά χρόνια. Είναι απορίας άξιον γιατί, αν πράγματι τελέστηκαν τα καταγγελλόμενα, αναφέρθηκαν στις Αρχές μετά την πάροδο πολλών ετών, ενώ συνέχιζαν να ζουν στην ίδια οικογενειακή πολυκατοικία».

Η κυρία Κρικοπούλου αναφέρει επίσης ότι ένας λόγος που ενισχύει τον ισχυρισμό ότι υπάρχουν οικονομικά οφέλη από τις καταγγέλλουσες είναι ο εξής: «Ανακοινώθηκε από τη σύζυγο του εντολέως μου ότι το εφάπαξ που θα παραλάβει με τη συνταξιοδότησή της θα διατεθεί στη δική της οικογένεια (σύζυγός της και πελάτης μου και στα παιδιά που έχει αποκτήσει μαζί του) και όχι στα ανίψια και τα εγγόνια της».

{{-PCOUNT-}}13{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Σάλος στη Μύκονο με τη θαμμένη εκκλησία σε έκταση ιδιοκτησίας των Ρέμου και Πηλαδάκη

Αλγεινή εντύπωση και έντονες αντιδράσεις προκαλεί η είδηση ότι...

Η Κιμ Καρντάσιαν έπαθε… Σενσόρι

«Κιμ Σενσόρι» αποκαλούν την Κιμ Καρντάσιαν οι followers της...

Ερωτευμένα ζευγάρια σε νυχτερινές περιπλανήσεις

Κοσμικές εξορμήσεις στην Αθήνα για τέσσερα ερωτευμένα ζευγάρια της...

«Χωρισμός» για Καινούργιου και Μικρούτσικο!

Εκαναν αμφότεροι «μπαμ»! Διαζύγιο κοινή συναινέσει θα είναι αυτό...

Νέα… άσφαλτος στην «Οδό Ζαρίφη» για να σωθεί η εκπομπή του Open

«Ανακαίνιση» στην «Οδό Ζαρίφη» και στο «Καλύτερα δε γίνεται!»....

Ιωάννα Τούνη: Τα επίμαχα «κεφάλαια» του βουλεύματος που στέλνει σε δίκη τους δύο άντρες

Συγκλονιστικά στοιχεία για την υπόθεση revenge porn εις βάρος...