Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Ο Λευτέρης Χαρίτος μετά τη Μαρκέλλα Γιαννάτου βρήκε τον έρωτα στην αγκαλιά...

Ο Λευτέρης Χαρίτος είναι ξανά ερωτευμένος και δεν το...

Καμία ευθύνη δεν ανέλαβε ο Δημήτρης Κουτσολιούτσος για το σκάνδαλο της Folli...

Καμία ποινική ευθύνη για τους «μαγειρεμένους» ισολογισμούς της εταιρίας...

Ο Τσακαλώτος ξεπέρασε τη… Γιόχανσον και παρομοίωσε τη Μαρία Καρυστιανού με...

Αφησε τη Σκάρλετ Γιόχανσον και «έπιασε» την Τζούλια Ρόμπερτς...

Ευρυδίκη: Μοιράζεται ακόμα ένα τραγούδι από το πρόσφατο άλμπουμ της

Μετά το «Αερικό», η Ευρυδίκη μοιράζεται με τους fans...

Τρίτη 22 Μαρτίου 2016

ΛΕΩΝ: Οι φίλοι και οι γνωστοί σας θα γίνουν ακόμα περισσότεροι, αλλά θα χρειαστεί να κάνετε ένα καλό ξεκαθάρισμα και να ανανεώσετε τα ενδιαφέροντά σας, ακόμα και στον εργασιακό χώρο.

ΚΡΙΟΣ: Βάλτε σε σειρά προτεραιότητας τα επαγγελματικά σχέδιά σας και μη βιάζεστε να τα ολοκληρώσετε. Θα κερδίσετε πολύ περισσότερα αν συνεργαστείτε με τους άλλους, παρά παλεύοντας μόνοι σας.

ΤΑΥΡΟΣ: Αξιοποιήστε τα ενδιαφέροντά σας στον επαγγελματικό τομέα, για να ενισχύσετε τα οικονομικά σας, δίνοντας όμως προτεραιότητα στις συναισθηματικές ανάγκες σας, ακόμα κι αν δεν μπορέσετε να τις καλύψετε όλες.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Τώρα που κάποιοι θα δοκιμάσουν την υπομονή και τις αντοχές σας, χρειάζεται να προστατέψετε τα κεκτημένα σας και να αποδείξετε την πείρα και την ωριμότητα που έχετε αποκτήσει. Είναι λογικό να μην έχετε πάντα τον έλεγχο των πραγμάτων, οπότε μη γεμίζετε με ανασφάλειες και φόβο.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Δημιουργήστε ένα καλό υπόβαθρο στα οικονομικά σας, όσο κι αν σας αγχώνει ή σας κουράζει η καθημερινότητα, γιατί δεν θα λείψουν οι ευχάριστες εκπλήξεις. Απλά μείνετε ψύχραιμοι.

ΛΕΩΝ: Οι φίλοι και οι γνωστοί σας θα γίνουν ακόμα περισσότεροι, αλλά θα χρειαστεί να κάνετε ένα καλό ξεκαθάρισμα και να ανανεώσετε τα ενδιαφέροντά σας, ακόμα και στον εργασιακό χώρο.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Δείτε με αισιοδοξία τη ζωή που έχετε αλλά και αυτήν που ανοίγεται μπροστά σας, και μην έχετε μονίμως την τάση να δραματοποιείτε τις αναποδιές και να τις μεγεθύνετε. Μην ψάχνετε υλικά υποκατάστατα στη ζωή σας, αλλά στηριχθείτε στην εσωτερική δύναμή σας.

ΖΥΓΟΣ: Αξιόλογοι φίλοι και συνεργάτες σας θα εμφανιστούν σε στιγμή ανάγκης, γι’ αυτό φροντίστε να τσεκάρετε τις πνευματικές ικανότητές σας και να αξιοποιήσετε τα χρήματά σας. Αποδεχθείτε τον σύντροφό σας για αυτό που είναι και μην προσπαθείτε να τον αλλάξετε.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Χρησιμοποιήστε τη γοητεία, την πειθώ και την επιχειρηματολογία σας, χωρίς να μπερδεύετε τους άλλους, μια που σε κάθε εμπόδιο θα παρουσιάζεται ο από μηχανής θεός για να σας βοηθήσει.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Βαδίστε προσεκτικά και αργά, προετοιμάζοντας το έδαφος, γιατί δεν είναι η κατάλληλη ημέρα για να τα παίξετε όλα για όλα, ούτε οι συγκυρίες θα είναι ευνοϊκές. Ανακαλύψτε τι θέλετε σύμφωνα με τα δικά σας γούστα και καταπολεμήστε αρνητικές σκέψεις και απαισιοδοξία.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Θα πρέπει να προσπαθήσετε για να πετύχετε τους στόχους σας, όσο δύσκολο κι αν είναι, γιατί οι κριτές μπορεί να είναι αυστηροί μαζί σας, όμως τα έπαθλα είναι αξιόλογα. Ασχοληθείτε μόνο με ό,τι αρέσει σε εσάς, για να ανανεωθείτε σωματικά και ψυχικά.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Δείξτε αυτοπειθαρχία κρατώντας σταθερή στάση και μην αμφιταλαντεύεστε, έχοντας ως πρότυπο τη νοοτροπία του νικητή και του πετυχημένου. Συνάψτε συμμαχίες με άτομα του εργασιακού ή του προσωπικού σας περιβάλλοντος, που μπορούν να στηρίξουν τις απόψεις σας.

ΙΧΘΥΣ: Κινηθείτε ευέλικτα για να διορθώσετε έγκαιρα τα λάθη που κάνατε και βρείτε συμβιβαστικές λύσεις για να διευθετήσετε τα θέματά σας, μια που οι μάχες δεν σας συμφέρουν. Κάνοντας τις κατάλληλες ενέργειες, θα συμβάλετε σημαντικά στην επαγγελματική επιτυχία σας.

{{-PCOUNT-}}14{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Σάλος στη Μύκονο με τη θαμμένη εκκλησία σε έκταση ιδιοκτησίας των Ρέμου και Πηλαδάκη

Αλγεινή εντύπωση και έντονες αντιδράσεις προκαλεί η είδηση ότι...

Η Κιμ Καρντάσιαν έπαθε… Σενσόρι

«Κιμ Σενσόρι» αποκαλούν την Κιμ Καρντάσιαν οι followers της...

Ερωτευμένα ζευγάρια σε νυχτερινές περιπλανήσεις

Κοσμικές εξορμήσεις στην Αθήνα για τέσσερα ερωτευμένα ζευγάρια της...

«Χωρισμός» για Καινούργιου και Μικρούτσικο!

Εκαναν αμφότεροι «μπαμ»! Διαζύγιο κοινή συναινέσει θα είναι αυτό...

Νέα… άσφαλτος στην «Οδό Ζαρίφη» για να σωθεί η εκπομπή του Open

«Ανακαίνιση» στην «Οδό Ζαρίφη» και στο «Καλύτερα δε γίνεται!»....

Όσα λένε οι κακές γλώσσες για τον ερωτύλο Γιάννη Μπρατάκο

Οι άσπονδοι φίλοι του τον αποκαλούν «Μπάρκουλη του Μαξίμου»,...