Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Τζορτζ Κρίστι: Ο ομογενής ήταν για δεκαετίες αρχηγός λέσχης των Hells Angels

Ομογενής στις ΗΠΑ που επί 40 χρόνια υπήρξε αρχηγός...

«Εκαψαν» την Πισπιρίγκου με τις καταθέσεις τους οι τρεις νοσηλεύτριες του νοσοκομείου...

«Φωτιά» για τη Ρούλα Πισπιρίγκου ήταν οι καταθέσεις που...

Αλμπέρτο Εσκενάζη: Ζεν πρεμιέ στο πλευρό του Κόκκαλη!

Ο 72χρονος ηθοποιός Αλμπέρτο Εσκενάζη είναι υποψήφιος ευρωβουλευτής με...

Ο κούκλος γιος του Μπινιάρη

Ο 25χρονος Γιώργος (που έγινε επιχειρηματίας και όχι τραγουδιστής όπως ο πατέρας του) θυμάται τα χρόνια που τον κρατούσε στην αγκαλιά του ο Ανδρέας Παπανδρέου

 Ο 25χρονος Γιώργος (που έγινε επιχειρηματίας και όχι τραγουδιστής όπως ο πατέρας του) θυμάται τα χρόνια που τον κρατούσε στην αγκαλιά του ο Ανδρέας Παπανδρέου

Μεγάλωσε στην αγκαλιά του Ανδρέα Παπανδρέου και της Δήμητρας Λιάνη, έκανε τον Δημήτρη Παπαμιχαήλ να δακρύσει με ένα ζεϊμπέκικο, είναι κούκλος, και ο μπαμπάς του είναι ένας από τους καλλιτέχνες που μας εκπροσώπησαν στο 11695709 10205588043193593 2450612607397314675 nπαρελθόν στη Γιουροβίζιον.

ΑΠΟ ΤΗ ΔΗΜΗΤΡΑ ΔΑΡΔΑ

Ο Γιώργος, γιος του Τάκη Μπινιάρη, δεν ακολούθησε τον καλλιτεχνικό δρόμο του πατέρα του, αν και έκανε μια απόπειρα σε μικρότερη ηλικία. Ωστόσο, εξελίχθηκε σε έναν επιτυχημένο επιχειρηματία. Δηλώνει single, οδηγεί σπορ αυτοκίνητο και αγαπά τα ταξίδια! Ο 25χρονος κληρονόμησε τη γοητεία του μπαμπά του, και μάλιστα, όταν ήταν πέντε ετών, έκανε… μόντελινγκ!

Στη Μενεγάκη

«Οι πρώτες μου εμφανίσεις ήταν στον “Πρωινό καφέ” της Ελένης Μενεγάκη, που τη θυμάμαι αμυδρά» αποκαλύπτει ο ωραίος Γιώργος, ο οποίος έχει πάρει μέρος και σε εκπομπή του Ανδρέα Μικρούτσικου. «Ηταν στο “Αντρες έτοιμοι για όλα”, στην εκδοχή για παιδιά, και μάλιστα είχα βγει νικητής» λέει στην «Espresso» με καμάρι.

12421530 10207118787101234 494229260 n

Το σπίτι του Τάκη Μπινιάρη, ο οποίος το 1985 εκπροσώπησε την Ελλάδα στην Eurovision με το τραγούδι «Μοιάζουμε» (ενώ το 1978 εμφανίσθηκε και προκάλεσε αίσθηση στην παράσταση «Ιησούς Χριστός Υπέρλαμπρο Αστρο», στο θέατρο «Καλουτά», έχοντας τον πρωταγωνιστικό ρόλο), επισκέπτονταν μεγάλες προσωπικότητες της δεκαετίας του ’80, όπως ο αείμνηστος πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ και πρώην πρωθυπουργός Ανδρέας Παπανδρέου με τη σύζυγό του Δήμητρα, η Ζωζώ Σαπουντζάκη, η Ελένη Ροδά, αλλά και ο Τάκηςw 1 Χρυσικάκος. «Ο Παπανδρέου μού είχε μεγάλη αδυναμία και πάντα με κρατούσε στη αγκαλιά του» θυμάται ο 25χρονος Γιώργος, που γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Κηφισιά.

Αποπειράθηκε να ασχοληθεί με το τραγούδι κάπου στα 16 του και ξεκίνησε ωδείο κρυφά από τον πατέρα του, μέχρι που τον «τσάκωσε» να σολάρει με την κιθάρα του. «Με αγκάλιασε με αγάπη και μου πρότεινε να το ξανασκεφτώ πιο ώριμα. Παρά το γεγονός ότι μεγάλωσα, δεν αποκλείω τίποτα όσον αφορά το τραγούδι» μας επισημαίνει.

Σήμερα, μένει σε ένα συγκρότημα κατοικιών δίπλα στη μητέρα του Δήμητρα, που πριν από τέσσερα χρόνια πήρε διαζύγιο από τον γνωστό τραγουδιστή. Εχει bachelor στα ναυτιλιακά, μιλά ξένες γλώσσες, είναι ιδιοκτήτης της εταιρίας Delta Design Equal to Art, με promotion και κατασκευές δώρων για επιχειρήσεις και επαγγελματίες, και έχει λατρεία στον σκύλο του, ράτσας pitbull red nose, τον Χιούγκο.

10669283 10205549179593569 7807005376400325121 o

Εκανε τον Παπαμιχαήλ να δακρύσει με το πρώτο του ζεϊμπέκικο

Ο Δημήτρης Παπαμιχαήλ, στον οποίο ο μικρός Γιώργος είχε μεγάλη αδυναμία, επισκεπτόταν συχνά τον Τάκη Μπινιάρη. «Εξαιρετικός άνθρωπος με πολύ χιούμορ, επιβλητικός. Τον αγαπούσα πάρα πολύ, ίσως περισσότερο από όλους τους διασήμους που είχα συναντήσει. Ηθελα να κάνω πράγματα για να κερδίσω ακόμα περισσότερο την προσοχή και την αγάπη του» θυμάται ο Γιώργος Μπινιάρης. Εβλεπε λοιπόν μανιωδώς τις ελληνικές ταινίες όπου πρωταγωνιστούσε ο αξέχαστος ηθοποιός, για να μάθει ζεϊμπέκικο. Οχι, όμως, ένα απλό ζεϊμπέκικο, αλλά του Δημήτρη Παπαμιχαήλ.

«Είχα κάνει ατέλειωτες πρόβες στο δωμάτιό μου και περίμενα την ημέρα που θα εμφανιζόμουν μπροστά του! Και έφτασε εκείνη η στιγμή. Θα ήμουν περίπου επτά χρόνων, όταν στο ραδιόφωνο έπαιξε ένα βαρύ τραγούδι και άρχισα να χορεύω με καμάρι μπροστά του. Συγκινήθηκε πάρα πολύ και μετά μου έκανε μια σφιχτή αγκαλιά» μας αποκάλυψε ο μοναχογιός του Τάκη Μπινιάρη.

{{-PCOUNT-}}16{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Ο Σταϊκούρας θαυμαστής της sexy Μαρίας Τζινέρη

Δεν ήταν και λίγοι οι παρευρισκόμενοι σε εγκαίνια έργων...

Στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ. ο μάνατζερ του τράπερ Trannos για όσα έγιναν στου Ρέντη

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις από την αστυνομική επιχείρηση «μαμούθ»...

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Η Πωλίνα Σανταλοβάκη έδωσε σημεία ζωής

Ενώ είναι μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας η...

Μπηχτές Μαραντίνη για χωρισμό και συνεπιμέλεια

Ο Θοδωρής Μαραντίνης έδωσε συνέντευξη στη «Real Life», μίλησε...