Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Αφυπνίστηκαν οι ελπίδες για τον Δημήτρη Κόκοτα

Σημάδια αισιοδοξίας στην προσπάθεια αφύπνισης του Δημήτρη Κόκοτα. Θετικές...

Ο Σταϊκούρας θαυμαστής της sexy Μαρίας Τζινέρη

Δεν ήταν και λίγοι οι παρευρισκόμενοι σε εγκαίνια έργων...

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για την Τετάρτη 24 Απριλίου

ΚΡΙΟΣ: Δώστε στο ταίρι σας την ασφάλεια, την προστασία...

Πάτωσε το νέο άλμπουμ της Jlo! Δεν… τσουλάει η περιοδεία της

Αν μας λέγανε ότι οι συναυλίες της δεν πουλάνε...

Τετάρτη 23 Μαρτίου 2016

ΛΕΩΝ: Προσέξτε τη συμπεριφορά σας σε ανθρώπους που αγαπάτε ή συνεργάζεστε μαζί τους και μην τους επιτίθεστε, όταν οι επαγγελματικές ή οι οικογενειακές συνθήκες δυσκολεύουν

ΚΡΙΟΣ: Κινηθείτε με μέτρο και λογική, χωρίς ρίσκα, καθώς τα εργασιακά προβλήματα θα είναι στο πρόγραμμα. Μην παρασυρθείτε σε υπερβολές αυτήν την περίοδο που είστε ευάλωτοι. Τολμήστε νέα ανοίγματα, καθώς υπόσχονται μεγάλες και κερδοφόρες αλλαγές στη ζωή σας.

ΤΑΥΡΟΣ: Μη βιαστείτε να ενεργήσετε για να ξεπεράσετε ασάφειες ή περιπλοκές στον συναισθηματικό τομέα, γιατί δεν θα αποφύγετε τις δυσκολίες και δεν θα βρείτε τις απαιτούμενες λύσεις. Προσεγγίστε τους συνεργάτες σας και ζητήστε τους να στηρίξουν τα σχέδιά σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Παρότι δεν περνάτε την ωραιότερη εποχή της ζωής σας, η πιθανότητα να βρείτε μια άκρη τόσο στα οικονομικά θέματα όσο και στα προσωπικά υπάρχει. Αναθεωρήστε απόψεις στις οποίες ήσασταν κάθετοι και σας κρατούσαν μακριά από αυτά που πραγματικά αγαπάτε.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Αυτό που χρειάζεστε αυτήν την περίοδο είναι να κινηθείτε με μεθοδικότητα και υπομονή, επαναλαμβάνοντας τις προσπάθειές σας μέχρι να πέσουν και τα τελευταία εμπόδια. Μην αφήνετε την απελπισία να σας κυριεύει, επειδή δεν γίνονται αμέσως αυτά που θέλετε.

ΛΕΩΝ: Προσέξτε τη συμπεριφορά σας σε ανθρώπους που αγαπάτε ή συνεργάζεστε μαζί τους και μην τους επιτίθεστε, όταν οι επαγγελματικές ή οι οικογενειακές συνθήκες δυσκολεύουν. Μείνετε σταθεροί στις σχέσεις σας για να έρθει η εδραίωσή σας στον επαγγελματικό χώρο.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Για να απαλλαγείτε από το άγχος εκμεταλλευτείτε τις ευκαιρίες που θα υπάρξουν και τακτοποιήσετε επαγγελματικά και οικονομικά προβλήματα που σας απασχολούν εδώ και καιρό. Σε ό,τι αφορά τα αισθηματικά σας, περιμένετε τον σωστό χρόνο για να δράσετε.

ΖΥΓΟΣ: Αποφύγετε λάθη και ρήξεις στις προσωπικές υποθέσεις σας, κι ας εντείνονται οι δυσκολίες που αντιμετωπίζετε, γιατί θα βγείτε εκτός εαυτού και θα τα κάνετε χειρότερα. Ανανεωθείτε συναισθηματικά, αγνοώντας ακόμα και τα εμπόδια που μπορεί να παρουσιαστούν.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Πειθαρχήστε στις εξωτερικές συνθήκες όπως αυτές διαμορφώνονται και δώστε βαρύτητα στις επιχειρηματικές δραστηριότητές σας που τις έχετε παραμελήσει εδώ και καιρό. Το να μένετε άπραγοι και απλοί παρατηρητές δεν ωφελεί σε τίποτα.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Ανεχτείτε λίγο το περιβάλλον και τις συνθήκες που διαμορφώνονται στον χώρο σας, χωρίς να χάνετε την ψυχραιμία σας και χωρίς να πιέζετε ανθρώπους ή καταστάσεις. Αφήστε πίσω σας ό,τι σας προκαλεί ανασφάλειες αλλάζοντας τους ρυθμούς της καθημερινότητας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Προβάλετε διακριτικά τα προσόντα σας, γιατί η αναγνώριση από τους άλλους έρχεται αυθόρμητα κι όχι με το έτσι θέλω, εκτός αν προτιμάτε να έχετε αντιδράσεις. Κρατήστε κάτι για τον εαυτό σας και μη δίνετε την εντύπωση στους άλλους ότι τους ανήκετε ολοκληρωτικά.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Η πρακτική μορφή των υπαρξιακών ζητημάτων που το τελευταίο διάστημα φαίνεται ότι σας ταλαιπωρούν αντιπροσωπεύεται στις σχέσεις, στα επαγγελματικά και στα οικονομικά θέματα, αλλά δεν πρόκειται να βελτιωθεί τίποτα χωρίς προσπάθεια από μέρους σας.

ΙΧΘΥΕΣ: Κατασταλάξτε σε καινούργιες στρατηγικές και μελετήστε τα δεδομένα πριν ενεργήσετε παρορμητικά, ώστε να μπορέσετε να προχωρήσετε στις αλλαγές που επιθυμείτε. Για να έχετε αποτελέσματα σε αυτά που κάνετε βελτιώστε τον τρόμο με τον οποίο λειτουργείτε.

{{-PCOUNT-}}14{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Μπηχτές Μαραντίνη για χωρισμό και συνεπιμέλεια

Ο Θοδωρής Μαραντίνης έδωσε συνέντευξη στη «Real Life», μίλησε...

Ανδρέας Ανδρεόπουλος: Ο ηθοποιός άφησε το Σπίτι του Ηθοποιού και στέκεται πάλι όρθιος

Νέα ζωή για τον Τίμο Δράκο της θρυλικής τηλεοπτικής...

Στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ. ο μάνατζερ του τράπερ Trannos για όσα έγιναν στου Ρέντη

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις από την αστυνομική επιχείρηση «μαμούθ»...

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Η Πωλίνα Σανταλοβάκη έδωσε σημεία ζωής

Ενώ είναι μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας η...

Ο μάνατζερ του τράπερ Τrannos καταγγέλλει απαγωγή από την ΕΛ.ΑΣ.

Θύμα άγριου ξυλοδαρμού καταγγέλλει ότι έπεσε ο μάνατζερ του...

Η Μπόμπα δεν γλίτωσε ούτε αυτή τη φορά τη διαδικτυακή γιούχα

Πρόκειται για χάρισμα και οφείλουμε να τους το αναγνωρίσουμε!...