Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Στη φυλακή σάτυρος που θώπευσε 22χρονη κοπέλα στη Θεσσαλονίκη

Τον δρόμο για τη φυλακή πήρε ένας 48χρονος άνδρας...

Η Μαρίνα Ασλάνογλου μιλά για τον ρόλο της στις «Ψυχοκόρες» του ANT1!

Τη στιγμή που η ταλαντούχα ηθοποιός Μαρίνα Ασλάνογλου περιοδεύει...

Φίλος «οχιά» και δολοφόνος του άτυχου καρκινοπαθούς Γερμανού στην Κρήτη

Τον δρόμο για τη φυλακή πήρε χθες, μετά την...

Τρεις για ένα τηλεπαιχνίδι

Χαμός για ένα τηλεπαιχνίδι! Συνεχίζονται τα δοκιμαστικά στο Mega...

Πρότζεκτ by ΣΥΡΙΖΑ με τους πρόσφυγες στην Κατερίνη

Σε μεγάλη μπίζνα και σε νέο τύπου συριζαϊκό ρουσφέτι των βουλευτών της περιφέρειας έναντι των ψηφοφόρων τους εξελίσσεται το Προσφυγικό.

ΑΠΟ ΤΗ ΒΙΒΙΑΝ ΜΠΕΝΕΚΟΥ

Σε μεγάλη μπίζνα και σε νέο τύπου συριζαϊκό ρουσφέτι των βουλευτών της περιφέρειας έναντι των ψηφοφόρων τους εξελίσσεται το Προσφυγικό. Πρώτοι και καλύτεροι, οι Κατερινιώτες επιχειρηματίες, που με τη μεσολάβηση ντόπιου βουλευτή κατάφεραν να έρθουν σε συνεννόηση με την Υπατη Αρμοστεία για να εξασφαλίσουν 9 ευρώ το κεφάλι ημερησίως για κάθε πρόσφυγα που θα φιλοξενεί στους χώρους τους. Τις αμέσως επόμενες ημέρες το Κτήμα Ηρακλή, κοντά στην Κατερίνη, και το κάμπινγκ Βαρικό, που ανήκει σε ιδιώτη, θα φιλοξενήσουν 500 πρόσφυγες έκαστο.

12524289 1021327884553891 2892328374277115472 n

Υπολογίστε τι μεροκάματο θα κάνουν ημερησίως. Και οι δύο ιδιώτες λέγεται ότι είναι ψηφοφόροι του ή της εν λόγω βουλευτή, που μεσολάβησε για να κλειστεί η συμφωνία. Εάν μάλιστα κάποιος από αυτούς διαθέτει και δωμάτια, το ποσό που θα δίνεται για κάθε πρόσφυγα θα είναι 45 ευρώ την ημέρα! Να πούμε στο σημείο αυτό, έτσι για να το ξέρουν οι ψηφοφόροι, ότι η Υπατη Αρμοστεία σε ανάλογες περιπτώσεις στο παρελθόν έχει… τραβήξει γερά φέσια!

(!)
Από τη μια κάνουν κατήχηση κατά της διαπλοκής στον ΣΥΡΙΖΑ οι πολεμοδιαπλόκοι οι λεγόμενοι και από την άλλη δίνουν τις δουλειές στον νούμερο ένα εργολάβο της χώρας. Ηδη συνεργεία της συγκεκριμένης εταιρίας δουλεύουν στο παλιό Ψυχιατρείο της Κατερίνης, που βρίσκεται στον δρόμο προς τον Ολυμπο, από χρόνια εγκαταλειμμένο, για να αποκατασταθεί και να μπορεί να φιλοξενήσει 1.200 πρόσφυγες. Το ακίνητο ανήκει στην Εκκλησία και σχεδόν ανακατασκευάζεται. Εντός του κτήματος υπάρχει μοναστήρι που χρονολογείται στο 1200, κι από αυτό ξεκίνησε η επανάσταση του Ολύμπου. Οι κάτοικοι λοιπόν ανησυχούν πολύ, γιατί η έλευση των προσφύγων μουσουλμάνων θα βεβηλώσει την ιστορική μονή. Ο βουλευτής της Ν.Δ. Κώστας Κουκοδήμος παρακολουθεί αποσβολωμένος την κατάσταση να εξελίσσεται και μάλιστα οι συνάδελφοί του βουλευτές του νομού από τον ΣΥΡΙΖΑ με θράσος να τον κατηγορούν ότι υποδεικνύει τα μέρη για την εγκατάσταση των προσφύγων… Πώς μπορεί να το κάνει αυτό ένας μη κυβερνητικός βουλευτής, κυρία Μπέττυ Σκούφα; Τότε εσείς θα πρέπει να ψαχτείτε λίγο!

Σχόλια μέσω του twitter
zoi konstantopoulouΣτον δρόμο που χάραξε η πρώην πρόεδρος της Βουλής Ζωή Κωνσταντοπούλου κινήθηκαν οι πολιτικοί αρχηγοί όσον αφορά τις δηλώσεις τους για το τρομοκρατικό χτύπημα στις Βρυξέλλες. Και ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας αλλά και η Φώφη Γεννηματά με τον Κυριάκο Μητσοτάκη τα πρώτα σχόλιά τους χθες το πρωί τα έκαναν μέσω twitter.

Προσχηματική αναβολή
Τα παιχνιδάκια της κυβέρνησης συνεχίζονται: η προγραμματισμένη Επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας για την Πέμπτη 24 Μαρτίου, που είχε ζητήσει η Νέα Δημοκρατία και είχαν κληθεί Παρασκευόπουλος και Παπαγγελόπουλος να παραστούν, αναβλήθηκε.paraskevopoulos Σύσσωμα τα κόμματα της αντιπολίτευσης καταγγέλλουν την κυβέρνηση ότι επίτηδες την ανέβαλε με πρόσχημα την 25η Μαρτίου, για να γίνει μετά την προ ημερησίας συζήτηση της Δευτέρας, όπως τη βολεύει.

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Θύμα και… η αδελφή της Μηλιού – Η υπόθεση του άγριου ξυλοδαρμού από τον σύντροφό της

Την ώρα που το πανελλήνιο προσπαθεί να συνέλθει από...

Το Open είναι… ανοιχτό για τους «Παγιδευμένους»

To Open θέλει τον δημοφιλή ηθοποιό Μιχάλη Λεβεντογιάννη στους κόλπους...