Δευτέρα, 15 Απριλίου, 2024

Ο Χολίδης και η σύντροφός του για καφεδάκι στα νότια προάστια

Ο Χρήστος Χολίδης και η σύντροφός του Κατερίνα Γκιουζέλη...

Για γαμπρός το 2024 ετοιμάζεται ο Πολυδερόπουλος

Γαμπρός μέσα στο 2024  σχεδιάζει να ντυθεί ο Νίκος...

Η Αφροδίτη Σκαφιδά έφερε στον κόσμο κοριτσάκι και έκανε τον Πύρρο Δήμα...

Πατέρας για πέμπτη φορά έγινε ο Πύρρος Δήμας! Η...

Αντωνά – Σοϊλέδης: Μαζί στο σπίτι, χώρια στα μπουζούκια

Μαζί στο σπίτι, χώρια στα μπουζούκια ο Αρης Σοϊλέδης...

Ζιγκολό και παιδόφιλος στη Ρόδο

Συνελήφθη 42χρονος που σκόπευε να προσφέρει σε κυρίες ερωτικές υπηρεσίες! Τον ξεσκέπασε μια 35χρονη

Συνελήφθη 42χρονος που σκόπευε να προσφέρει σε κυρίες ερωτικές υπηρεσίες! Τον ξεσκέπασε μια 35χρονη

Τον δρόμο για τις Φυλακές της Κω πήρε ένας 42χρονος εργολάβος οικοδομών που, αν και παντρεμένος, θέλησε να κάνει καριέρα… ζιγκολό, προσφέροντας ερωτικές υπηρεσίες αντί αμοιβής! Τον άνδρα, που δεν δίστασε να παρενοχλήσει σεξουαλικά κι ένα κοριτσάκι ηλικίας 12 ετών, ξεσκέπασε τελικά μια 35χρονη ζωγράφος από την Ιαλυσό!

ΑΠΟ ΤΗ ΓΙΟΥΛΗ ΣΤΑΡΙΔΑ

Σε βάρος του παιδόφιλου… ζιγκολό, ο οποίος συνελήφθη τη Δευτέρα από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ρόδου, εκκρεμούσαν δύο καταδικαστικές αποφάσεις του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Ρόδου για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας και παράβαση της νομοθεσίας για τις επιταγές. Συγκεκριμένα, στις 15 Οκτωβρίου 2014 είχε καταδικαστεί ερήμην σε ποινή φυλάκισης τριών ετών, μετατρέψιμη προς πέντε ευρώ ημερησίως, καθώς κρίθηκε ένοχος για την υπόθεση της ανήλικης.

Ωστόσο, ήταν παλιός γνώριμος των Αρχών, καθώς τα καμώματά του προκάλεσαν σκάνδαλο στο νησί τον Ιούνιο του 2009, όταν ο εργολάβος σκέφτηκε να αντιμετωπίσει τα οικονομικά προβλήματά του παρέχοντας ερωτικές υπηρεσίες, και είχε βάλει αγγελία σε τοπική εφημερίδα αναζητώντας… πελάτισσες! Ωστόσο, έκανε ένα μοιραίο λάθος: Αποκάλυψε τον αριθμό του προσωπικού του κινητού κάτω από το κείμενο που ανέφερε ότι «35χρονος, πολύ εμφανίσιμος, προσφέρει παρέα και συνοδεία σε κυρίες»!

Οπως ισχυρίστηκε αργότερα στην απολογία του, αν και βρήκε μεγάλη ανταπόκριση (!), κανένα από τα ραντεβού δεν ολοκληρώθηκε.

 «Χαλούσαν»

Κι αυτό γιατί, όπως δήλωσε, «άλλα χαλούσαν είτε από μένα, γιατί είμαι παντρεμένος και με ζητούσαν σε ώρες που δεν μπορούσα να ανταποκριθώ, είτε από αυτές, γιατί δεν συμφωνούσαμε στο ποσό». Επειτα, ο επίδοξος ζιγκολό έστελνε ο ίδιος μηνύματα σε γυναίκες που πίστευε ότι χρειάζονταν τις υπηρεσίες του, πάλι από το κινητό του!

Ετσι, τις ενοχλητικές προτάσεις του δέχθηκε μια 35χρονη τότε ζωγράφος από την Ιαλυσό. «Είσαι πολύ power γκόμενα. Ποιος είμαι, όταν μου τα ακούμπησες ήταν ωραία… να ξέρεις είμαι ζιγκολό» ανέφερε σε ένα από τα πρώτα μηνύματά του προς τη γυναίκα. Η ζωγράφος πίστεψε τότε ότι κάποιος γνωστός τής έκανε φάρσα. Ωστόσο, τα μηνύματα πύκνωσαν και έγιναν ακόμη πιο ενοχλητικά. Το κουβάρι της υπόθεσης άρχισε να ξετυλίγεται λίγες ημέρες αργότερα, όταν, κοιτάζοντας τις μικρές αγγελίες, η 35χρονη έπεσε πάνω σε αυτή που είχε βάλει ο άνδρας και διαπίστωσε ότι το νούμερο κινητού ήταν το ίδιο με αυτό από το οποίο δεχόταν τα SMS! Ετσι, έστησε την παγίδα!

 «Τζένη, η διαιτολόγος» 

Χρησιμοποιώντας καρτοκινητό, επικοινώνησε μαζί του, συστήθηκε ως «Τζένη, η διαιτολόγος» και του πρότεινε να συναντηθούν! Τότε ο… πρωτάρης ζιγκολό έκανε ακόμη ένα λάθος: Της αποκάλυψε ότι ήταν εργολάβος οικοδομών και της έδωσε το πραγματικό όνομά του! Εχοντας πια τα στοιχεία του, η ζωγράφος υπέβαλε μήνυση στο τμήμα Ιαλυσού και έδωσε στους αστυνομικούς τα μηνύματα που είχε δεχθεί. Μάλιστα, σε ένα από αυτά ο εργολάβος την άφηνε να ορίσει εκείνη το… ύψος της αμοιβής που θα του έδινε μετά την ερωτική τους συνεύρεση, στοιχειοθετώντας έτσι την κατηγορία της πορνείας! «Θα δεις, θα απολαύσεις και μετά θα αποφασίσεις» έγραφε το μήνυμα!

Παρενόχλησε ανήλικη

Τον Οκτώβριο του 2014, μητέρα ενός κοριτσιού κατήγγειλε στις αστυνομικές Αρχές ότι ο εργολάβος έκανε ανήθικες προτάσεις στη 12χρονη κόρη της. Σύμφωνα με το κατηγορητήριο, με τη χρήση κινητού τηλεφώνου απέκτησε επαφή με την ανήλικη, στο κινητό της οποίας έστελνε μηνύματα, και της πρότεινε να της κάνει μασάζ με… μέλι!
Η μαθήτρια και η μητέρα της κατέθεσαν ότι δεν ήξεραν πώς βρήκε το κινητό της και επικοινώνησε μαζί της. Η μητέρα έδωσε τον αριθμό του κινητού τηλεφώνου του δράστη στους άνδρες του Αστυνομικού Τμήματος Ιαλυσού, οι οποίοι διαπίστωσαν ότι ήταν το ίδιο με εκείνο που χρησιμοποιούσε στην υπόθεση με την 35χρονη ζωγράφο.
Ο εργολάβος παραπέμφθηκε να δικαστεί από το Τριμελές Πλημμελειοδικείο Ρόδου, το οποίο τον καταδίκασε ερήμην σε ποινή φυλάκισης τριών ετών με αναστολή. Στην αγόρευσή της, η εισαγγελέας της έδρας τόνισε ότι ο κατηγορούμενος γνώριζε ότι συνομιλούσε με ανήλικη.

{{-PCOUNT-}}16{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το σατανικό σχέδιο μητέρας, η οποία κατήγγειλε τον πρώην σύζυγό της για σεξουαλική κακοποίηση του 4χρονου γιου τους

Με τη «βούλα» του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών Αθηνών απαλλάχτηκε από...

Κατερίνα Λιόλιου: Αυτός είναι ο νέος της σύντροφος

Το «Κατερινάκι του» είναι η αγάπη του! Το τελευταίο...

ΗΠΑ: Ζευγάρι αδιανόητης διαστροφής

Παντρεμένη νοσοκόμα και ο σύζυγός της, που έχουν δύο...

Και η Καίτη Κουτσολιούτσου δήλωσε άγνοια για το σκάνδαλο της εταιρίας, την οποία μιμήθηκε και η Hermès

Δημιουργική… έμπνευση ακόμη και στον οίκο Hermès είχαν προκαλέσει...

Νοσοκόμα επιστρέφει στις ταινίες πορνό έπειτα από 15 χρόνια αποχής…

Επιστρέφει στις «ρίζες» της η 38χρονη Σάντι Σάμερς, που...

Παρίστανε την ανήλικη για να… πάει με πιτσιρίκια

Τη 14χρονη μαθήτρια υποδυόταν στο Snapchat η 23χρονη Αλίσα...