Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Στη φόρα βίντεο με επτάχρονο να ξυλοκοπά οκτάχρονο στην Πάτρα για να...

Δεν έχει προηγούμενο το νέο περιστατικό βίας ανηλίκων που...

O Ιερός Καθεδρικός Ναός του Ευαγγελισμού της Θεοτόκου στην Αλεξάνδρεια κινδυνεύει με...

Με άμεσο «σφράγισμα», λόγω φθορών, κινδυνεύει ο Ιερός Καθεδρικός...

Στη φυλακή σάτυρος που θώπευσε 22χρονη κοπέλα στη Θεσσαλονίκη

Τον δρόμο για τη φυλακή πήρε ένας 48χρονος άνδρας...

Η Μαρίνα Ασλάνογλου μιλά για τον ρόλο της στις «Ψυχοκόρες» του ANT1!

Τη στιγμή που η ταλαντούχα ηθοποιός Μαρίνα Ασλάνογλου περιοδεύει...

Αγωνία για τη σολίστ της Καμεράτας!

Αγνοείται από την Παρασκευή η Ελίζαμπεθ Σέιφερ. Εφυγε από τις πρόβες και χάθηκαν τα ίχνη της. Τι λέει ο πιανίστας σύζυγός της

Πέπλο μυστηρίου καλύπτει την εξαφάνιση της 51χρονης καταξιωμένης μουσικού και μέλους της Ορχήστρας Φίλων Μουσικής Καμεράτα Ελίζαμπεθ Σέιφερ, τα ίχνη της οποίας χάθηκαν ξαφνικά το απόγευμα της περασμένης Παρασκευής έπειτα από πρόβα της στο Μέγαρο Μουσικής εν όψει συναυλίας.

Σύμφωνα με τον πιανίστα σύζυγό της, η 51χρονη σολίστ, που κατάγεται από τη Γερμανία, έφυγε από το σπίτι τους στα Ιλίσια, παίρνοντας μόνο τα κλειδιά και το κινητό της, και έκτοτε δεν έχει δώσει σημεία ζωής. Οπως λέει, η τελευταία φορά που την είδε ήταν το πρωί της ίδιας ημέρας, πριν αναχωρήσουν εκείνη για το Μέγαρο Μουσικής και εκείνος για την εργασία του.

Σύμφωνα με τον επί 11 χρόνια Ελληνα σύζυγό της, είχαν συμφωνήσει να βρεθούν το βράδυ στο σπίτι, αλλά η ώρα περνούσε και η μουσικός δεν επέστρεφε. Εκείνος άρχισε να ανησυχεί, όταν δέχθηκε ένα τηλεφώνημα από συνάδελφό της, η οποία του ζήτησε να μιλήσει με τη Λιζ, όπως την αποκαλούσαν. «Της είπα ότι δεν έχει γυρίσει στο σπίτι και τότε εκείνη με ενημέρωσε ότι είχε αποχωρήσει ταραγμένη από την πρόβα έπειτα από έντονη διαμάχη που είχε με έναν συνάδελφό της» αναφέρει.

f3q54gw35tw34t

Αναζητώντας την στο κινητό, διαπίστωσε ότι ήταν απενεργοποιημένο και στη συνέχεια τηλεφώνησε στον φυσιοθεραπευτή της, με τον οποίο η 51χρονη είχε κλείσει ραντεβού μετά την πρόβα: «Μου είπε ότι τον είχε καλέσει και του ακύρωσε το ραντεβού, ενώ ακουγόταν ταραγμένη. Αρχικά σκέφτηκα ότι ίσως πήγε κάποια βόλτα να ηρεμήσει ή, ίσως, ότι θα έμενε σε κάποιο ξενοδοχείο, γιατί τα νεύρα της ήταν χάλια το τελευταίο διάστημα. Ηταν πολύ στρεσαρισμένη με τις πρόβες, γιατί είχε συνεχείς συναυλίες».

Καβγάς

Και προσθέτει ο πιανίστας: «Είχε προβλήματα με τον συγκεκριμένο, γιατί φερόταν άσχημα και την προσέβαλε. Προφανώς, πάνω στην πρόβα εξερράγη, κάτι που δεν έχει κάνει ποτέ στα 25 χρόνια της καριέρας της, γιατί είναι από τα ιδρυτικά στελέχη της Καμεράτας».

Οπως διαπίστωσε στη συνέχεια ο σύζυγος, μετά την αποχώρησή της από το Μέγαρο Μουσικής η 51χρονη πέρασε από το σπίτι και άφησε τη βιόλα της: «Δεν το είχα καταλάβει εξαρχής, αλλά είδα μετά ότι το όργανο ήταν σε ένα δωμάτιο. Εκεί ήταν και η τσάντα της και δεν είχε πάρει μαζί χρήματα, αφού το πορτοφολάκι της ήταν μέσα».

Το περασμένο Σάββατο ο ίδιος δήλωσε την εξαφάνισή της στο Αστυνομικό Τμήμα Αμπελοκήπων: «Είμαι πια απελπισμένος. Είμαστε μαζί 20 χρόνια. Είναι μια άψογη επαγγελματίας. Εκανε τα πάντα για να είναι στο υψηλότερο επίπεδο και ήταν. Και μετά εξαφανίζεται και φεύγει». Οι έρευνες για τον εντοπισμό της μουσικού παρέμεναν έως χθες άκαρπες. Η Ελίζαμπεθ Σέιφερ έχει ύψος 1,78 μ. και όταν χάθηκε, φορούσε τζιν παντελόνι, γκρι πουλόβερ και μπλε μπουφάν με άσπρα λουλούδια.

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Θύμα και… η αδελφή της Μηλιού – Η υπόθεση του άγριου ξυλοδαρμού από τον σύντροφό της

Την ώρα που το πανελλήνιο προσπαθεί να συνέλθει από...

Το Open είναι… ανοιχτό για τους «Παγιδευμένους»

To Open θέλει τον δημοφιλή ηθοποιό Μιχάλη Λεβεντογιάννη στους κόλπους...

Νίκος Αποστολόπουλος: «Η Φαίη Σκορδά είναι σαν τους αναστενάρηδες, λες και περπατάει σε αναμμένα κάρβουνα»

Ο Νίκος Αποστολόπουλος παραχώρησε μια συνέντευξη στην εκπομπή «Mega...

Στο… μικροσκόπιο 20 Ελληνες Influencers που ελέγχονται για παραπλανητικές πρακτικές

Στο μικροσκόπιο των ελεγκτικών μηχανισμών μπαίνουν 20 Ελληνες influencers...