Τετάρτη, 4 Οκτωβρίου, 2023

Η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου έτοιμη για το «Baywatch»

Αν υπήρχε ελληνικό «Baywatch», τότε η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου θα...

Έφυγε από τη ζωή ο Γιάννης Ιωαννίδης

Θλίψη στον κόσμο του μπάσκετ με την είδηση του...

Χριστίνα Χειλά Φαμέλη: «Προς το παρόν δεν λέω να κάνω δικό μου...

Η Χριστίνα Χειλά Φαμέλη μίλησε στην εκπομπή «Happy Day»...

«Το προξενιό της Ιουλίας»: Όσα αποκάλυψαν οι πρωταγωνιστές λίγες ώρες πριν την...

Η κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα» βρέθηκε στα γυρίσματα...

Αγρια κόντρα

Ο αδελφός του Γιαννουσάκη κατέθεσε (χθες) μήνυση κατά του Γιώργου Μπουρδούβαλη επειδή τον ενέπλεξε στο μάνατζμεντ του πλοίου

Στα άκρα οδηγείται η κόντρα μεταξύ του Γιώργου Μπουρδούβαλη και του εφοπλιστή Ευθύμη Γιαννουσάκη για την υπόθεση μεταφοράς δύο τόνων ηρωίνης με το «Noor Οne». Μάλιστα, ο αδελφός του εφοπλιστή κατέθεσε μήνυση για ψευδή καταμήνυση και συκοφαντική δυσφήμηση σε βάρος του φερόμενου «κάπτεν Τζωρτζ», επειδή στην προηγούμενη συνεδρίαση τον ενέπλεξε στο μάνατζμεντ του δεξαμενόπλοιου!

ΑΠΟ ΤΗ
ΜΑΡΙΑ ΜΕΪΜΑΡΗ

Ο συνήγορος του εφοπλιστή, Φίλιππος Φίλιας, υπέβαλε αίτημα να καταθέσει ως μάρτυρας ο Στέλιος Γιαννουσάκης, που ήταν παρών χθες στο δικαστήριο.

Η μήνυση αφορά όσα είχε αναφέρει ο Γιώργος Μπουρδούβαλης στην απολογία του, όταν, στην ερώτηση της προέδρου «ποιος έφερε το πλοίο, ο άγιος Νικόλας;», είχε παρουσιάσει χαρτί σύμφωνα με το οποίο στην πινακίδα της γέφυρας του πλοίου αναγραφόταν το όνομα του Στέλιου Γιαννουσάκη ως υπεύθυνου ασφαλείας.

«Ο Στέλιος κι ο Μάκης Γιαννουσάκης έφεραν το πλοίο. Δεν είπα ότι ο Στέλιος Γιαννουσάκης είχε σχέση με ναρκωτικά, αλλά για το πλοίο ήταν αρμόδιος» τόνισε.

Τι υποστηρίζει

Σύμφωνα με πληροφορίες, στη μήνυσή του ο Στέλιος Γιαννουσάκης υποστηρίζει ότι υπήρξε υπεύθυνος ασφαλείας μόνο όσο η διαχείρισή του γινόταν από την εταιρία GFTK (έως τον Μάιο του 2013), όταν το πλοίο ήταν ιδιοκτησίας της εταιρίας Axia. Κατόπιν πουλήθηκε στην «Bronte Ventures» του ζεύγους Αλεξανδρή – Καλαφάτη.

Οταν η εισαγγελέας ρώτησε τον Μπουρδούβαλη αν ανέφερε στο Γιαννουσάκη την εταιρία Arab Waves (μέσω της οποίας, σύμφωνα με τη δικογραφία, θα διακινούνταν τα χρήματα για την αγορά των ναρκωτικών), προκειμένου να τον πείσει να γίνει το ταξίδι, απάντησε:

«Η Arab Waves ανοίχτηκε από τον Γιαννουσάκη για λογαριασμό του Αιμίλιου Κοτσώνη. Δεν ήξερα τίποτα, στη φυλακή έμαθα. Ρωτήστε τον Κοτσώνη αν έχει μιλήσει μαζί μου για την Arab Waves. Δεν μπορούμε χωρίς ντοκουμέντα να καταδικάζουμε ανθρώπους».

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ MOBILE APP ΤΗΣ ESPRESSO

spot_img

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πέταξε τα μαύρα και τα όπλα από τον «Σασμό» και έγινε «γιατρός» για να σώσει ζωές

Στον «Σασμό» ντυμένος στα μαύρα και έτοιμος να ριχτεί...

Παντρεύτηκε Ελληνίδα πρωταγωνίστρια και δεν το πήρε είδηση κανείς

Η καταξιωμένη ηθοποιός παντρεύτηκε χωρίς να το πάρει είδηση κανείς. Μάλιστα η ίδια έκανε την αποκάλυψη ποστάροντας μια φωτογραφία του γάμο της στο instastory της.

Εξοδούχοι και full in love

Ζευγάρια της showbiz στο Ηρώδειο, στις Νύχτες Πρεμιέρας και...

Παντρεύονται μετά από 18 χρόνια σχέσης και τρία παιδιά

Ραφτείτε γιατί έχουμε γάμο στην ελληνική σόουμπιζ!Μετά από 18...

Κακούρης – Σταύρου: Αγνώριστοι μερικά χρόνια πριν συμπρωταγωνιστούσαν στη «Λάμψη»

Ο Λεωνίδας Κακούρης και ο Αλέξανδρος Σταύρου συμπρωταγωνίστησαν στο...

Έφυγε από τη ζωή ο Γιάννης Ιωαννίδης

Θλίψη στον κόσμο του μπάσκετ με την είδηση του...