Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Πάτωσε το νέο άλμπουμ της Jlo! Δεν… τσουλάει η περιοδεία της

Αν μας λέγανε ότι οι συναυλίες της δεν πουλάνε...

Ιουλία Καλλιμάνη: Το διήμερο closing party στο Tokyo μετά από 8 μήνες...

Μετά από 8 ολόκληρους μήνες επιτυχίας, η Ιουλία Καλλιμάνη,...

Η μελωδία της θέλησης για τη μικρή Λουκία με τα μάτια της...

Μαθήματα ζωής δίνει ένα μικρό κορίτσι με οπτική αναπηρία,...

Παγκόσμιος πόλεμος του Tik Tok!

Πριν από επτά χρόνια χτύπησε για πρώτη φορά στις...

Σαββατοκύριακο 26-27 Μαρτίου 2016

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Τα καθιερωμένα μπορούν να ανανεωθούν, να βελτιωθούν και να εκσυγχρονιστούν, ενώ θα δείτε…

ΚΡΙΟΣ: Περιοριστείτε στα μικρά και σταθερά βήματα, οργανώνοντας παράλληλα τα σχέδιά σας, αφού βρίσκεστε σε γόνιμη φάση και οι συμπάθειες που έχετε σίγουρα είναι αρκετές. Αν η θετική σας ενέργεια πέφτει, κάντε μια βόλτα για να γεμίσετε πάλι τις μπαταρίες σας.

ΤΑΥΡΟΣ: Μην παρασυρθείτε σε βεβιασμένες αποφάσεις, επειδή κάποιες στιγμές θα έχετε το αίσθημα ότι έχει χαθεί πολύτιμος χρόνος και πρέπει να τρέξετε. Μη διστάσετε να ζητήσετε βοήθεια και συμβουλές για κάτι που θέλετε να ξεκινήσετε και δεν ξέρετε με ποιον τρόπο.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Η ανάκαμψη που περιμένατε σε όλους τους τομείς έρχεται και είστε αρκετά δυναμικοί, ώστε να τα βγάλετε πέρα με τις υποχρεώσεις που έχετε αναλάβει να φέρετε εις πέρας. Ξεκολλήστε από αρνητικές καταστάσεις και ανοίξετε τα φτερά σας στο μέλλον.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Μην προβείτε σε οικονομικά ανοίγματα που είναι πέρα από τις δυνατότητές σας και μη ζητήσετε πολλά από τους άλλους, γιατί θα οδηγηθείτε σε σκαμπανεβάσματα. Αποφύγετε τις αγορές που δεν είναι απαραίτητες και θα σας βγάλουν από τον προϋπολογισμό σας.

ΛΕΩΝ: Η λογική θα συνεργάζεται με απόλυτη επιτυχία με τη διαίσθησή σας και θα μπορέσετε αναμφίβολα να καταφέρετε αξιόλογα πράγματα σε όλους τους τομείς. Για να μην προκαλέσετε την τύχη σας και λειτουργήσει εις βάρος σας, σταματήστε να είστε απόλυτοι.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Η μέρα όχι μόνο προσφέρει δυνατότητες σε υλικό και πρακτικό επίπεδο, αλλά βοηθάει να κρίνετε και να ξεκαθαρίσετε τις σχέσεις με τους γύρω σας. Με προσοχή και μεθοδικές κινήσεις οι επαγγελματικές υποθέσεις σας θα προχωρήσουν θετικά.

ΖΥΓΟΣ: Οι προοπτικές για τα επαγγελματικά σχέδιά σας παίρνουν καλό δρόμο και τώρα που θα διαμορφωθούν καλύτερες συνθήκες θα πρέπει να τις αξιοποιήσετε κατάλληλα. Μπορεί οι ραγδαίες εξελίξεις να σας κουράσουν, αλλά θα είναι για το δικό σας καλό και μόνο.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Βάλτε σε τάξη κάποια εργασιακά ή οικονομικά θέματα και ξεκαθαρίστε συνεργασίες, χωρίς όμως να παραμελείτε τη συναισθηματική σας ζωή ή τον σύντροφό σας. Κατασταλάξετε σε αξίες που μπορούν να σας προσφέρουν καλύτερες λύσεις σε όλους τους τομείς.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Νέες επιλογές μπορούν να καλύψουν το μεγαλύτερο κομμάτι του τομέα που σας απασχολεί. Επίσης οι γνωριμίες ή οι αναθερμασμένες σχέσεις έχουν κάτι να σας προσφέρουν. Φροντίστε να είστε ξεκάθαροι σε αυτά που ζητάτε για να αποφύγετε τις παρεξηγήσεις.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Τα καθιερωμένα μπορούν να ανανεωθούν, να βελτιωθούν και να εκσυγχρονιστούν, ενώ θα δείτε καινούργιες προτάσεις που εκπληρώνουν τις προσδοκίες σας. Μην ασχοληθείτε με υποθέσεις που θα σας μπερδέψουν και ερωτικά και στις σχέσεις σας με τους άλλους.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Επειδή πολλά πράγματα θα παιχτούν στο παρά πέντε, μην επιχειρήσετε μεγάλα άλματα στον τομέα που σκέφτεστε, αν δεν έχετε έτοιμο το δίχτυ ασφαλείας. Αναλάβετε πρωτοβουλίες που θα σας δώσουν μεγαλύτερη ισχύ στον επαγγελματικό χώρο.

ΙΧΘΥΕΣ: Τις ελλείψεις που έχετε σε οικονομικά ή συναισθηματικά θέματα θα μπορέσετε να τις καλύψετε, αν σκεφτείτε λίγο πιο ρεαλιστικά και αντικειμενικά. Είναι περιττό να ανησυχείτε για υποθέσεις που δεν μπορείτε να ελέγξετε με κανέναν τρόπο.

{{-PCOUNT-}}14{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Μπηχτές Μαραντίνη για χωρισμό και συνεπιμέλεια

Ο Θοδωρής Μαραντίνης έδωσε συνέντευξη στη «Real Life», μίλησε...

Ανδρέας Ανδρεόπουλος: Ο ηθοποιός άφησε το Σπίτι του Ηθοποιού και στέκεται πάλι όρθιος

Νέα ζωή για τον Τίμο Δράκο της θρυλικής τηλεοπτικής...

Στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ. ο μάνατζερ του τράπερ Trannos για όσα έγιναν στου Ρέντη

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις από την αστυνομική επιχείρηση «μαμούθ»...

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Ο μάνατζερ του τράπερ Τrannos καταγγέλλει απαγωγή από την ΕΛ.ΑΣ.

Θύμα άγριου ξυλοδαρμού καταγγέλλει ότι έπεσε ο μάνατζερ του...

Η Μπόμπα δεν γλίτωσε ούτε αυτή τη φορά τη διαδικτυακή γιούχα

Πρόκειται για χάρισμα και οφείλουμε να τους το αναγνωρίσουμε!...