Τρίτη, 16 Απριλίου, 2024

Cool στο κέντρο της Αθήνας ο Μπισμπίκης

Η νέα ταινία του Γιάννη Οικονομίδη «Σπασμένη φλέβα» άρχισε...

«Σασμός»: Ο Αντώνης λαμβάνει ένα στοιχείο για τον Αντρέα, ενώ ο...

Όσα θα δούμε στο αποψινό επεισόδιο του «Σασμού».Ο Παύλος...

Birthday party για τη Μηλιού, παρέα με καλούς φίλους στη Γλυφάδα

Περιτριγυρισμένη από καλούς φίλους γιόρτασε η Χριστίνα Μηλιού τα...

«Ο Παράδεισος των κυριών»: Ο Ντίνος ζηλεύει την οικειότητα ανάμεσα στη Μιράντα...

Στο αποψινό επεισόδιο της σειράς «Ο παράδεισος των κυριών»...

Σε διεθνείς αγώνες ιππασίας οι αμαζόνες της high society

Πολλές και εκλεκτές καλλονές της αθηναϊκής society επιδίδονται με πάθος, ψυχή και αγάπη στο ευγενές άθλημα της ιππασίας

Πολλές και εκλεκτές καλλονές της αθηναϊκής society επιδίδονται με πάθος, ψυχή και αγάπη στο ευγενές άθλημα της ιππασίας, έχοντας την ευλογία να συναναστρέφονται υπέροχα άλογα και να ξεχωρίζουν με τη συμμετοχή και τις επιδόσεις τους ακόμη και σε διεθνείς αγώνες, όπως συνέβη πρόσφατα στο Toscana Tour, στο Αρέτσο της Ιταλίας.

Με το δεξί μπήκε στη διεθνή διοργάνωση η καλλονή αμαζόνα Μιλένα Παππά, με το άλογό της Crème Van’t Steentje, κερδίζοντας το πρώτο μετάλλιο της ελληνικής αποστολής.

Η Μιλένα Παππά, κόρη του εφοπλιστή Πέτρου Παππά και της Λευκής Παππά, εκτός από τον χώρο της ναυτιλίας, όπου διαπρέπει ως director της Star Bulk Carries Corp., με B.A από το Cornel University, συγκαταλέγεται στις σπουδαίες Ελληνίδες αθλήτριες, με διεθνείς διακρίσεις και ρεκόρ και είναι πρέσβειρα του διεθνούς οργανισμού Just World International. Δεινή αναβάτρια είναι και η Ιόλη Μυτιληναίου, κόρη του επιχειρηματία Γιάννη Μυτιληναίου και της αμαζόνας Hannah Μυτιληναίου, βρετανικής καταγωγής, με πολλά μετάλλια στο ενεργητικό της.

Κτήμα στη Βαρυμπόμπη

Από τη στιγμή που εγκαταστάθηκε μόνιμα στην Ελλάδα, η Hannah Μυτιληναίου αφιερώθηκε στην οικογένειά της και στο ευγενές σπορ, δημιουργώντας στην περιοχή της Βαρυμπόμπης ένα ονειρικό κτήμα, πρότυπο για ιππείς. Την αγάπη της για τα άλογα και το ιδεώδες του αθλήματος μετέδωσε στην κόρη της Ιόλη, η οποία σήμερα θεωρείται κορυφαία αθλήτρια σε διεθνές επίπεδο.

Μάλιστα την τρίτη ημέρα του Toscana Tour και συγκεκριμένα στο Silver Tour 1,35 μ. έκαναν τον αγώνα «οικογενειακή» υπόθεση, καθώς η Hannah και η κόρη της Ιόλη πραγματοποίησαν διπλή άπταιστη, ιππεύοντας τον Broadway και τον Mon Ame αντίστοιχα. Το πρώτο χρυσό, πάντως, κύπελλο για τη χώρα μας ήρθε από την Αλεξάνδρα Παράσχη και την Carmen Lou στο 1,20μ.

Στον άλλο διεθνή αγώνα, που θα διεξαχθεί στις Κάννες την Τρίτη 29 Μαρτίου, θα τρέξει με την ελληνική αποστολή η Ηλέκτρα Νιάρχου. H μικρότερη και άγνωστη στην Ελλάδα Νιάρχου, σε σχέση με τα αδέλφια της Σταύρο και Ευγενία, κόρη του Φίλιππου Νιάρχου και της Βικτόρια Γκίνες, θεωρείται από τις καλύτερες αθλήτριες.

Δεινή αναβάτρια είναι και η Μελίσσα Βαρδινογιάννη, σύζυγος του Γιάννη Β. Βαρδινογιάννη, η οποία έχει μεταδώσει την αγάπη της για το άθλημα στον γιο της Ανδρέα Βαρδινογιάννη, ο οποίος έχει ήδη πολλές διακρίσεις στην κατηγορία εφήβων. Μάνα και γιος θα συμμετάσχουν στον αγώνα στο San Giovanni. Καλή επιτυχία σε όλους!

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

«Ολα στον αέρα» από τη Ζευγαρά

Η Λένα Ζευγαρά, η οποία παρασύρει με τις ερμηνείες...

Κατερίνα Λιόλιου: Αυτός είναι ο νέος της σύντροφος

Το «Κατερινάκι του» είναι η αγάπη του! Το τελευταίο...

Τελετές σατανισμού στη «σκιά» του ιερού βράχου της Ακρόπολης

Μια πολύ ιδιαίτερη καταγγελία έφτασε πριν από λίγες μέρες...

Η περιπέτεια του πατέρα του Τζέιμς Καφετζή

Ποιος Τζέιμς; Ο πατέρας του, ο Λευτέρης, είναι ο...

«Σύμμαχος» του Καρβέλα ο Λαζόπουλος

Τη περιβόητη συνέντευξη του Νίκου Καρβέλα στη Νίκη Λυμπεράκη...

Νοσοκόμα επιστρέφει στις ταινίες πορνό έπειτα από 15 χρόνια αποχής…

Επιστρέφει στις «ρίζες» της η 38χρονη Σάντι Σάμερς, που...