Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Νέα… άσφαλτος στην «Οδό Ζαρίφη» για να σωθεί η εκπομπή του Open

«Ανακαίνιση» στην «Οδό Ζαρίφη» και στο «Καλύτερα δε γίνεται!»....

Η Κάιλι Τζένερ με μπασκετμπολίστα του… κολεγίου

Με νεαρό μπασκετμπολίστα φέρεται ότι ξεπερνά η Κάιλι Τζένερ...

Η Κιμ Καρντάσιαν έπαθε… Σενσόρι

«Κιμ Σενσόρι» αποκαλούν την Κιμ Καρντάσιαν οι followers της...

Ντου της αστυνομίας σε βίλες του ράπερ «Ντίντι»!

Εφοδο σε δύο σπίτια του Σον Κομπς, γνωστού παλαιότερα...

Κινδυνεύει με ακρωτηριασμό η Σαμιωτάκη

Η ηθοποιός και σύζυγος του αείμνηστου Σπύρου Καλογήρου κινδυνεύει τώρα με ακρωτηριασμό λόγω προβλήματος στα αγγεία

Δύσκολες ώρες για την Ευαγγελία Σαμιωτάκη, που κινδυνεύει να χάσει και τα δύο πόδια της! Η συμπαθής ηθοποιός και σύζυγος του αείμνηστου Σπύρου Καλογήρου εισήχθη εσπευσμένα το περασμένο Σάββατο στο Σισμανόγλειο Νοσοκομείο, ύστερα από διάγνωση του προσωπικού γιατρού της πως υπάρχει πολύ σοβαρό αγγειολογικό πρόβλημα και στα δύο κάτω άκρα της.

ΑΠΟ ΤΟΝ
ΑΛΚΙΝΟΟ ΜΠΟΥΝΙΑ

«Μόλις με εξέτασε ο γιατρός μου έπαθε σοκ. “Πάμε για δυσάρεστα” μου είπε, κι έτσι μπήκα στο νοσοκομείο» εξηγεί η ίδια στην «Espresso», διατηρώντας όμως την ελπίδα πως όλα θα πάνε καλά και θα ξεπεράσει τον κίνδυνο.

Η κρίσιμη κατάσταση της υγείας της δεν προκλήθηκε ξαφνικά, αφού εδώ και τρία χρόνια η Ευαγγελία Σαμιωτάκη παλεύει με διάφορες επιπλοκές στις αρτηρίες των ποδιών της, με αποτέλεσμα να της έχει ήδη αφαιρεθεί ένα δάχτυλο του ποδιού της, αλλά και να κινδυνέψει να χάσει ολόκληρο το δεξιό κάτω άκρο της. Τότε ήρθε και η θρόμβωση στη γάμπα του δεξιού ποδιού της, ωστόσο το πρόβλημα λύθηκε με μια λεπτή εγχείρηση. «Η αρτηρία ήταν βουλωμένη 100% και, αν δεν βρίσκαμε έγκαιρα την εμπλοκή, θα πάθαινα ζημιά, δηλαδή θα μου έκοβαν το πόδι. Για ακόμα μία φορά ήμουν τυχερή» μας είχε πει τότε η κυρία Σαμιωτάκη.

Κι όλα αυτά λόγω του ανεβασμένου σακχάρου της και των παραπανίσιων κιλών της, που την εμποδίζουν να περπατήσει καλά, και γι’ αυτόν τον λόγο χρησιμοποιεί αναπηρικό αμαξίδιο. «Φταίνε τα ωραία γλυκά που φτιάχνει η Λία (σ.σ.: η Γεωργιανή βοηθός της) και το ότι δεν κάνω δίαιτα» μας λέει με το γνώριμο ύφος της η δημοφιλής ηθοποιός, που σε αυτή την περιπέτειά της δεν είναι μόνη. «Είναι στο πλευρό μου ο κουνιάδος μου και οι τέσσερις φίλες μου -οι “τέσσερις εύθυμες χήρες”, όπως τις λέω εγώ-, οι οποίες είναι η παρέα μου και όλες μαζί παίζουμε μπιρίμπα στο σπίτι όπου μένω» συμπληρώνει με χιούμορ και ελπίζει να βγει σύντομα από το νοσοκομείο, υγιής, δίνοντας υπόσχεση στον εαυτό της ότι αυτή τη φορά θα ακολουθήσει κατά γράμμα τις οδηγίες των γιατρών και τις διατροφικές συμβουλές τους.

Στο εξοχικό

Τα τελευταία χρόνια, η αγαπητή στο κοινό ηθοποιός μένει μόνιμα στο πανέμορφο εξοχικό της στον Ωρωπό, όπου βρίσκεται ο τάφος του συζύγου της Σπύρου Καλογήρου. «Το μέρος αυτό το πονάω, γιατί εδώ φτιάξαμε το αγρόκτημά μας, που τώρα το έχω κάνει μόνιμη κατοικία. Στο Μαρκόπουλο Ωρωπού έχω φτιάξει έναν πολύ ωραίο οικογενειακό τάφο και είναι έτοιμη και η μεριά μου. Θα με βάλουν στα αριστερά, εκεί όπου κοιμόμουν μαζί με τον άντρα μου τόσα χρόνια. Με περιμένει ο Σπύρος μου!» μας είχε πει σε συνέντευξή της, συγκινημένη. Θυμίζουμε ότι, πριν από μήνες, η Ευαγγελία Σαμιωτάκη είχε συμμετάσχει σε θεατρική παράσταση υποδυόμενη τη βασίλισσα Ελισάβετ, και μάλιστα η παραγωγή είχε μετατρέψει το αναπηρικό καροτσάκι της σε… θρόνο!

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η χλιδάτη απόδραση της Σκορδά, την ώρα που το τηλεοπτικό μέλλον της παραμένει αβέβαιο

Η Φαίη στο Ντουμπάι και οι τηλεοπτικοί μνηστήρες αναστενάζουν!...

Το «κατηγορώ» μητέρας κοριτσιού ΑμεΑ με το σπάνιο νευρολογικό σύνδρομο Rett προς τον Αδωνη Γεωργιάδη

Σοκ προκαλεί σε χιλιάδες ασθενείς αλλά και γονείς παιδιών...

Η γαλαζοαίματη Ολυμπία και η «χρυσή» κληρονόμος Ευγενία Νιάρχου έβαλαν στο μάτι τον ίδιο άντρα

Η πρόσφατη «γκράντε» εμφάνιση της πριγκίπισσας Ολυμπίας, κόρης του...

Το δυσβάσταχτο κόστος για τις σειρές οδηγεί τα τηλεοπτικά κανάλια στις… πρόχειρες λύσεις των realities και talent shows

Τέλος εποχής για την πανάκριβη και ποιοτική εγχώρια μυθοπλασία,...

Ποια είναι η Στέλλα Κοσμοπούλου, που τρέλανε κόσμο με το τσιφτετέλι της στο «Σάββατο με φίλους»

Χαράς ευαγγέλια στην εκπομπή του Χρήστου Φερεντίνου τα βράδια...