Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

«Σασμός»: Χρήστος, Στέλλα εκφράζουν τα συναισθήματά τους

Όσα θα δούμε στο αποψινό επεισόδιο του «Σασμού».Μαθιός, Βασιλική,...

Η Αννα Βίσση δεν «ψήνεται» για το «Voice»

Η Αννα Βίσση είπε «όχι» σε μια θέση στην...

Συμμορίες Ρομά έχουν ρημάξει τους τελευταίους μήνες την ανατολική Θεσσαλονίκη

Σε μάστιγα έχουν εξελιχθεί τους τελευταίους μήνες οι κλοπές,...

Η Κατερίνα Βρανά γιορτάζει την ημέρα που σχεδόν πέθανε

Είναι μια μαχήτρια της ζωής και δεν ξεχνά ποτέ...

Δευτέρα 28 Μαρτίου 2016

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Το ένστικτο αυτοσυντήρησης και το μυαλό σας θα δουλέψουν ικανοποιητικά, για να μπορέσετε να προχωρήσετε στην…

ΚΡΙΟΣ: Οι εξελίξεις που θα υπάρξουν στα επαγγελματικά και τα προσωπικά ζητήματά σας θα είναι ραγδαίες, γι’ αυτό μην αφήσετε τη νευρικότητά σας να σας παρασύρει. Με επιμονή και υπομονή θα έρθει το πλήρωμα του χρόνου και θα δικαιωθείτε.

ΤΑΥΡΟΣ: Υπάρχει το ενδεχόμενο ακόμη και να περάσετε ανατροπές ή εμπόδια να σας βγουν σε καλό για τα μελλοντικά σχέδιά σας, γι’ αυτό μην προεξοφλείτε τα αποτελέσματα των γεγονότων. Ενεργήστε με αποφασιστικότητα και τόλμη, για να πραγματοποιηθούν τα όνειρά σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Ισως για λίγο να πελαγώσετε μπροστά σε κάποιες επιλογές που θα κληθείτε να διορθώσετε, αλλά η εύνοια θα σας ακολουθεί στις αποφάσεις σας. Διορθώστε το συντομότερο δυνατό τα κακώς κείμενα που σας εκνευρίζουν και σας βγάζουν από το πρόγραμμά σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Εκτός από τις υποχρεώσεις που έχετε σε επαγγελματικό επίπεδο, υπάρχουν και απαιτητικά συγγενικά πρόσωπα, οπότε είναι πιθανό να αυξηθεί το άγχος σας. Δημιουργήστε καλές εντυπώσεις στο εργασιακό περιβάλλον σας με λογικές διαδικασίες.

ΛΕΩΝ: Ορατές είναι οι προοπτικές κέρδους, ακόμη και αν σας παιδέψουν κάποιες από τις συνεργασίες σας. Γι’ αυτό μη χάσετε την ψυχραιμία σας και μαζί με αυτήν και τις ευκαιρίες. Σε μια σχέση που μπορεί να σας στηρίξει στο μέλλον δημιουργήστε την οικειότητα που χρειάζεται.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Η διάθεσή σας δεν θα βρίσκεται και στα καλύτερα επίπεδα, οπότε μην τα βάλετε με τα αγαπημένα σας πρόσωπα ή τον σύντροφό σας, που δεν φταίνε σε τίποτα. Οι κατακτήσεις σας θα είναι στο φόρτε τους και θα εντυπωσιάζετε τους πάντες στο πέρασμά σας.

ΖΥΓΟΣ: Εχετε δυνατότητες στην εργασία και στα προσωπικά σας, αρκεί να διατηρήσετε την ψυχραιμία σας και να μην ανταποκριθείτε σε προκλήσεις που έχουν σκοπό να σας αποδυναμώσουν. Δεν θα μπορέσετε να επικοινωνήσετε με τους συνεργάτες σας, αν είστε συνέχεια τόσο εύθικτοι.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Κάποιες προσπάθειές σας θα αποδώσουν λίγο αργότερα από το αναμενόμενο, καθώς επικρατεί ρευστότητα, αλλά το τελικό αποτέλεσμα δεν θα σας δυσαρεστήσει. Να είστε πολύ προσεκτικοί σε ό,τι αφορά λεπτομέρειες συμφωνιών που πρέπει να υπογράψετε.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Βάλτε καινούργιες βάσεις κέρδους, κυνηγώντας την ουσία, έστω και αν κάποια πράγματα ή πρόσωπα σας εκνευρίζουν και σας αποσυντονίζουν. Ανανεώστε τις δραστηριότητές σας και ασχοληθείτε με πιο βασικά και ουσιαστικά πράγματα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Το ένστικτο αυτοσυντήρησης και το μυαλό σας θα δουλέψουν ικανοποιητικά, για να μπορέσετε να προχωρήσετε στην επιδίωξη των στόχων αποφεύγοντας τα λάθη. Φροντίστε να βρείτε χρόνο για χαλάρωση, αν οι συνθήκες που επικρατούν σας έχουν αναστατώσει.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Ακόμη και αν υπάρχουν κακώς κείμενα που θίγουν τις προσωπικές ή τις επαγγελματικές σχέσεις σας, σκεφτείτε ότι ίσως έτσι πρέπει να γίνει, για να ξέρετε πού βαδίζετε. Μην αλλάζετε τις προτεραιότητες της ζωής σας, επειδή το θέλουν τα άτομα του περιβάλλοντός σας.

ΙΧΘΥΕΣ: Οι εντάσεις που θα υπάρξουν στις συνεργασίες αλλά και στις υπόλοιπες σχέσεις σας θα είναι ενοχλητικές, γι’ αυτό μη θεωρήσετε τίποτε και κανέναν δεδομένο, ακόμη και αν μπορεί να υπάρξει κέρδος. Στηρίξτε έναν φίλο που σας έχει ανάγκη, αλλά πάντα με διακριτικό τρόπο.

{{-PCOUNT-}}14{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Ο Σταϊκούρας θαυμαστής της sexy Μαρίας Τζινέρη

Δεν ήταν και λίγοι οι παρευρισκόμενοι σε εγκαίνια έργων...

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ. ο μάνατζερ του τράπερ Trannos για όσα έγιναν στου Ρέντη

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις από την αστυνομική επιχείρηση «μαμούθ»...

Η Πωλίνα Σανταλοβάκη έδωσε σημεία ζωής

Ενώ είναι μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας η...