Δύο «πρώην» σε διπλανά τραπέζια

Η Θεοδωροπούλου (που συνοδευόταν από τον Ταχτσίδη) και ο Μηλιώνης βρέθηκαν στα μπουζούκια, αλλά δεν αντάλλαξαν ούτε ματιά

Η Θεοδωροπούλου (που συνοδευόταν από τον Ταχτσίδη) και ο Μηλιώνης βρέθηκαν στα μπουζούκια, αλλά δεν αντάλλαξαν ούτε ματιά

Από τον ΗΛΙΑ ΜΑΡΑΒΕΓΙΑ

Ο κόσμος είναι πολύ μικρός τελικά. Σε διπλανά τραπέζια, στα μπουζούκια, διασκέδασαν πριν από μερικά βράδια η Ζέτα Θεοδωροπούλου και ο πρώην της Δημήτρης Μηλιώνης. Ωστόσο, το γνωστό μοντέλο, που βρίσκεται στη χώρα μας από την προηγούμενη εβδομάδα μαζί με τον αγαπημένο της Παναγιώτη Ταχτσίδη και την κόρη τους Αφροδίτη, ούτε γύρισε να τον κοιτάξει! Οσο για τον Μηλιώνη; Ο επιχειρηματίας, που δεν συνοδευόταν το συγκεκριμένο βράδυ από τη νυν σύντροφό του Δήμητρα Αλεξανδράκη, μόλις διαπίστωσε την παρουσία της Ζέτας και του ποδοσφαιριστή της ιταλικής Τζένοα, αφοσιώθηκε στο κινητό του.

Εχοντας χάσει όλα τα κιλά της εγκυμοσύνης της, η Θεοδωροπούλου έλαμπε μέσα στο μαύρο φόρεμά της και δεν είχε μάτια παρά μόνο για τον Ταχτσίδη, με τον οποίο έβγαλε και μια τρυφερή selfie, ανεβάζοντάς την στο Instagram. Η κοινή έξοδος του ζευγαριού, στο νυχτερινό μαγαζί όπου τραγουδούν ο Πάνος Κιάμος και η Αγγελική Ηλιάδη, πραγματοποιήθηκε μετά τη νίκη της Εθνικής ομάδας ποδοσφαίρου στο φιλικό ματς με το Μαυροβούνιο, το οποίο παρακολούθησε από την κερκίδα και η Ζέτα, έχοντας μαζί και το μωρό της.

Στο γλέντι ήταν και άλλοι ποδοσφαιριστές, οι Βασίλης Τοροσίδης, Γιάννης Μανιάτης και Κώστας Μανωλάς, ενώ σε διπλανό τραπέζι καθόταν και ο Ραφίκ Τζεμπούρ. Οταν το κέφι… χτύπησε κόκκινο, οι διεθνείς μας ανέβηκαν στην πίστα και άρχισαν τα τραγούδια. Τα λουλούδια έπεσαν «βροχή» και την ώρα που ο Ταχτσίδης χόρεψε λεβέντικα το ζεϊμπέκικο «Δεν θα ξαναγαπήσω» του Στέλιου Καζαντζίδη, η Ζέτα δεν σταματούσε να τον καμαρώνει και να τραβάει βίντεο. Το μοντέλο φάνηκε να συγκινείται όταν η Αγγελική Ηλιάδη σταμάτησε το πρόγραμμα και ευχήθηκε από μικροφώνου στην ίδια και στον Παναγιώτη να χαίρονται την κόρη τους και να είναι πάντα ερωτευμένοι και ευτυχισμένοι.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πασίγνωστος τραγουδιστής αρραβωνιάστηκε με τον σύντροφό του!

Μετά από τρία χρόνια σχέσης ήρθε και ο αρραβώνας!

Ζευγάρι ηθοποιών παντρεύτηκε στα κρυφά – Ερωτεύτηκε στα γυρίσματα πετυχημένης σειράς

Εδώ υπάρχει ένας έρωτας μεγάλος που οδήγησε σε γάμο!

Αποκλειστικό! Η προαγγελία γάμου των Οικονομάκου – Τσερέλα: Δεν παντρεύονται στην Πάρο

Η Αθηνά Οικονομάκου και ο Μπρούνο Τσερέλα σε λίγες ημέρες θα είναι παντρεμένοι.

Εκτός εκπομπής ο Άκης Παυλόπουλος – «Ούτε πρόκειται να τον δείτε. Μέχρι νεωτέρας, θα δούμε πότε θα ‘ρθει»

Ο Άκης Παυλόπουλος δεν βρισκόταν στην εκπομπή «Καλημέρα ΣΚΑΙ» με τον Δημήτρη Οικονόμου να καλημερίζει τους τηλεθεατές και να κάνει αναφορά στην απουσία του συναδέλφου του.

Σία Κοσιώνη: Η νέα «σιδηρά κυρία» της Αγίας Παρασκευής

Η Κοσιώνη θα παρουσιάζει το κεντρικό δελτίο ειδήσεων της...

Δεν γνωρίζαμε καν τη σχέση τους κι όμως είναι παντρεμένοι με παιδιά

Αυτό το ζευγάρι είναι χαμηλών τόνων και πολλοί δεν γνώριζαν πως είναι μαζί και μάλιστα παντρεμένο με δύο παιδιά!

Πρωταγωνίστρια που πήρε πρόσφατα διαζύγιο μετά από 17 χρόνια έκανε έξοδο με τον νεαρό σύντροφό της

Η ηθοποιός ερωτεύτηκε ξανά και μάλιστα έναν άντρα αρκετά νεότερό της και συνάδελφό της, τον

Κεφαλονιά: Η μητέρα της 19χρονης Μυρτώς «σπάει» τη σιωπή της – Δείτε όσα κατέθεσε

Την περασμένη Πέμπτη η μητέρα της 19χρονης Μυρτώς που πέθανε στην Κεφαλονιά μετά από υπερβολική δόση ναρκωτικών κατέθεσε όσα γνώριζε.