Κυριακή, 14 Απριλίου, 2024

Toυ έκοψε το πέος αλλά τον θέλει πίσω

Ο Βραζιλιάνος που ακόμη μπαινοβγαίνει στα χειρουργεία για να...

Ζευγάρι έπαιξε άθελά του τους ίδιους αριθμούς και κέρδισε 1.000.000 δολάρια από...

Τύχη βουνό είχε ζευγάρι στις ΗΠΑ που κατά λάθος...

Ο διδάκτωρ καρδιολόγος Χαράλαμπος Κάββουρας μιλάει για τα πολλά εμφράγματα στη showbiz...

Τι συμβαίνει πλέον και νέοι άνθρωποι από τον χώρο...

Νοσοκόμα επιστρέφει στις ταινίες πορνό έπειτα από 15 χρόνια αποχής…

Επιστρέφει στις «ρίζες» της η 38χρονη Σάντι Σάμερς, που...

Κοσμοσυρροή στη μνήμη του Παντελίδη

Συγκίνηση, πλήθος κόσμου και γιορτή με μουσική στα σαράντα του τραγουδιστή

4ewq4fdd 1Σαράντα ημέρες συμπληρώνονται από την ημέρα που ο 32χρονος Παντελής Παντελίδης βρήκε τραγικό θάνατο σε τροχαίο στο Ελληνικό. Στον Ιερό Ναό του Αγίου Σπυρίδωνα στη Νέα Ιωνία, κοντά στο πατρικό του σπίτι, τελέστηκε χθες το πρωί, το σαρανταήμερο μνημόσυνο του τραγουδιστή, που ήταν ανοιχτό για τον κόσμο, κατόπιν επιθυμίας της οικογένειας.

Λίγο πριν από την ολοκλήρωση της επιμνημόσυνης δέησης, ενώπιον εκατοντάδων συγγενών, φίλων και θαυμαστών που είχαν γεμίσει ασφυκτικά τον εσωτερικό αλλά και τον αύλειο χώρο της εκκλησίας, ο ιερέας του ναού, πατέρας Νεκτάριος έκανε μια συγκλονιστική ομιλία.

Δάκρυα ευγνωμοσύνης

Εχοντας την άδεια της οικογένειας, μετέφερε τα λεγόμενα της μητέρας του Παντελή, που του εξομολογήθηκε πως λίγες ημέρες μετά τον θάνατο του παιδιού της, κόσμος, άγνωστος προς εκείνη, την επισκέφθηκε και με δάκρυα ευγνωμοσύνης την ευχαρίστησε για την ανθρωπιά και την αλληλεγγύη του παιδιού της.

4ewq4fdd 2«Ηταν ένα ευχαριστώ για την οικονομική βοήθεια που τους πρόσφερε» είπε με τρεμάμενη φωνή ο ιερέας. Και συνέχισε: «Ο Παντελής έκανε πράξη την ανθρωπιά. Ας ακολουθήσουμε το παράδειγμα της ελεημοσύνης του». Και κλείνοντας την ομιλία του εξομολογήθηκε: «Και η δική μου καρδιά είναι σήμερα θλιμμένη».

Ο δίσκος με τα κόλλυβα που ήταν διακοσμημένα με μια κιθάρα ακουμπούσε στην ελληνική σημαία και ανάμεσα στις στήλες με τα λευκά λουλούδια ξεχώριζε η φωτογραφία του Παντελή Παντελίδη.

Μετά τον καφέ που προσφέρθηκε στην πολιτιστική αίθουσα του ιερού ναού σε περίπου 200 συγγενείς και φίλους, ακολούθησε μεγάλη γιορτή με μουσική και τραγούδια. Με μια κιθάρα και ένα τουμπελέκι η Αμαρυλλίς πήρε το μικρόφωνο και τραγούδησε επιτυχίες του λατρεμένου φίλου της, ενώ στη συνέχεια σηκώθηκε ο Σταύρος Παντελίδης, ο πατέρας του Παντελή, ο οποίος στα νιάτα του ήταν κι εκείνος τραγουδιστής. Οι γιοι του Τριαντάφυλλος και Νίνο, που βαδίζει στα χνάρια του «Παντέλου», όπως τον φώναζε χαϊδευτικά, σιγοντάρησαν τον μπαμπά τους που ερμήνευσε επιτυχίες του παιδιού του αλλά και του Στέλιου Καζαντζίδη.

4rews4ef 1Οι στιγμές ήταν πραγματικά συγκλονιστικές, με τον κόσμο να τραγουδάει και τα δάκρυα να μη στερεύουν. Ηταν η ύψιστη τιμή του πατέρα προς τον γιο που τον έκανε τόσο υπερήφανο αλλά και τόσο δυστυχισμένο με τον πρόωρο χαμό του.

Ούτε Ρέμος ούτε Καρράς ούτε Βανδή!

Λίγα 24ωρα μετά τον θάνατο του Παντελή Παντελίδη πολλοί συνάδελφοί του εμφανίστηκαν συντετριμμένοι σε τηλεοπτικά παράθυρα και εκπομπές, κάνοντας δηλώσεις. Πολλοί δε από αυτούς κατέβασαν μικρόφωνα κρατώντας (προς τιμήν τους) κλειστά για κάποιες μέρες τα νυχτερινά κέντρα όπου εμφανίζονταν, σε ένδειξη πένθους. Στην κηδεία του έδωσαν το «παρών» με μάτια κλαμένα κρυμμένα πίσω από τα μεγάλα τους γυαλιά. Στο 40ήμερο μνημόσυνο όμως έλαμψαν διά της απουσίας τους!

Μόνο η Αμαρυλλίς, ο Γιώργος Βασιλείου και ο pr-man Χάρης Σιανίδης εμφανίσθηκαν χθες το πρωί στον Ιερό Ναό του Αγ. Σπυρίδωνος. Η Δέσποινα Βανδή και ο Κώστας Μαρτάκης, που φέτος θα συνεργάζονταν με τον αδικοχαμένο ερμηνευτή στο Teatro, δεν 4rews4ef 3φάνηκαν, όπως και ο «αδελφικός» του φίλος Αντώνης Ρέμος. Ο Βασίλης Καρράς, που στην κηδεία του τραγουδιστή είχε δηλώσει συγκλονισμένος που έχασε τον «γιο» του, επίσης δεν ήταν εκεί για να τιμήσει τη μνήμη του.

Μάταια οι θαυμαστές του Παντελίδη περίμεναν μέχρι την τελευταία στιγμή εκείνους που συχνά εξέφραζαν την αγάπη τους προς τον νεαρό λαϊκό καλλιτέχνη, όπως η Πάολα. Κανείς από όλους όσοι τον αποχαιρέτησαν το Σάββατο 20 Φεβρουαρίου όπως οι Γιώργος Τσαλίκης, Μάκης Χριστοδουλόπουλος, Αντζελα Δημητρίου και Γιώργος Δασκουλίδης δεν παρευρέθηκαν στο μνημόσυνο για να τον τιμήσουν, μόλις 40 ημέρες από τον θάνατό του.

Θαυμαστές του έβαλαν τέρμα τα ηχεία των ΙΧ και έκαναν τη νύχτα μέρα

Τη… νύχτα, μέρα έκαναν οι θαυμαστές του Παντελή Παντελίδη, οι οποίοι το περασμένο Σάββατο στις επτά το απόγευμα συγκεντρώθηκαν έξω από το πατρικό σπίτι του τραγουδιστή στη Νέα Ιωνία, βάζοντας τέρμα στα ηχεία των αυτοκινήτων τους το τραγούδι «Πίνω από κει ψηλά για σένα» και ανάβοντας δεκάδες καπνογόνα (φωτό).

Περισσότερα από 200 άτομα, φορώντας μαύρες μπλούζες όπου αναγραφόταν η ημερομηνία θανάτου του αδικοχαμένου ερμηνευτή, έδειξαν έμπρακτα την αγάπη τους στον λαϊκό καλλιτέχνη, που ξεκίνησε δειλά από την προσφυγική γειτονιά και έγινε δημοφιλής σε όλη την Ελλάδα. Την ίδια ώρα, κόσμος μαζεύτηκε στην καφετέρια του αδερφού του, Τριαντάφυλλου Παντελίδη, αλλά και στο πρακτορείο τυχερών παιχνιδιών του πατέρα του, σε ένα μεγάλο 4ewq4fdd 1«πάρτι» με κιθάρες, μία ημέρα πριν από το 40ήμερο μνημόσυνο του καλλιτέχνη. Η διαδικτυακή πρωτοβουλία του Τριαντάφυλλου να καλέσει όλους τους θαυμαστές του αδελφού του να παίξουν δυνατά στα ηχεία τους το συγκεκριμένο τραγούδι την ίδια στιγμή, τελικά, είχε μεγάλη ανταπόκριση. Σαν μια φωνή, δεκάδες άνθρωποι, κυρίως νεολαία, τραγούδησαν τη μεγάλη επιτυχία του Παντελίδη. Συγκέντρωση, αλλά με μικρότερη συμμετοχή, έγινε την ίδια ημέρα και ώρα στο σημείο του τροχαίου δυστυχήματος στη Λ. Βουλιαγμένης όπου ο Παντελής Παντελίδης άφησε την τελευταία του πνοή.

Ωστόσο, φίλοι του καλλιτέχνη από όλη την Ελλάδα (π.χ. από τη Βέροια, τη Μυτιλήνη, ακόμα και από το εξωτερικό) ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα του αδελφού του και ανέβασαν δεκάδες βίντεο στη σελίδα του στο facebook, προκαλώντας τον ενθουσιασμό του.

«Πραγματικά σας ευχαριστώ όλους μέσα από τα βάθη της καρδιάς μου. Αυτό που έγινε σήμερα δεν έχει προηγούμενο. Ολη η Γη σήμερα έπαιζε Παντέλο. Μόνο περηφάνια για σένα, μπρο μου» έγραψε λίγες ώρες μετά ο Τριαντάφυλλος Παντελίδης.

Διαβάστε επίσης: 

► «Παιδί μου, με ακούς;»

► Η 21χρονη Φρόσω Κυριακού έσπασε την σιωπή της

► Λέσβος: Ιερέας ερμήνευσε δύο επιτυχίες του Παντελή


 


{{-PCOUNT-}}25{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Και η Καίτη Κουτσολιούτσου δήλωσε άγνοια για το σκάνδαλο της εταιρίας, την οποία μιμήθηκε και η Hermès

Δημιουργική… έμπνευση ακόμη και στον οίκο Hermès είχαν προκαλέσει...

ΗΠΑ: Ζευγάρι αδιανόητης διαστροφής

Παντρεμένη νοσοκόμα και ο σύζυγός της, που έχουν δύο...

Κατερίνα Λιόλιου: Αυτός είναι ο νέος της σύντροφος

Το «Κατερινάκι του» είναι η αγάπη του! Το τελευταίο...

Παράταση για τον «Ασχημο»

Με περισσότερες από 120 παραστάσεις από την αρχή της...

Το σατανικό σχέδιο μητέρας, η οποία κατήγγειλε τον πρώην σύζυγό της για σεξουαλική κακοποίηση του 4χρονου γιου τους

Με τη «βούλα» του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών Αθηνών απαλλάχτηκε από...