Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Tρεις τελευταίες παραστάσεις από τον Διονύση Ζάχο στο Mayor

Επιστρέφει, ύστερα από μια μικρή παύση, ο Διονύσης Ζάχος...

Η κίνηση στα social media από Λάλο και Μαυρίδου που επιβεβαιώνει την...

Το αποκλειστικό πρωτοσέλιδο δημοσίευμα της «Espresso» για τον χωρισμό-βόμβα...

Είναι πολλά τα λεφτά για το «GNTM», Ηλιάνα

Μαύρες πλερέζες... για την Ηλιάνα Παπαγεωργίου, καθώς το «GNTM»...

«Χωρισμός» για Καινούργιου και Μικρούτσικο!

Εκαναν αμφότεροι «μπαμ»! Διαζύγιο κοινή συναινέσει θα είναι αυτό...

Αναζητούν ίχνη της… αμαζόνας των «Πυρήνων»

«Cherchez la femme!» είναι το σύνθημα στην Αντιτρομοκρατική για τη μυστηριώδη γυναίκα με αρχηγικό ρόλο στην τρομοκρατική οργάνωση.

Cherchez la femme ή «αναζητήστε τη γυναίκα» για τους αξιωματικούς της Αντιτρομοκρατικής που ασχολούνται με τη «Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς»! Μια ειδική ομάδα έμπειρων αστυνομικών ασχολείται αποκλειστικά με την αναζήτηση της άγνωστης γυναίκας που έχει συμμετάσχει σε τουλάχιστον δύο επιθέσεις της οργάνωσης και μάλιστα με ηγετικό ρόλο! Η «αμαζόνα του αντάρτικου πόλης», όπως την έχουν «βαφτίσει» οι αστυνομικοί, έχει καταφέρει να ξεγλιστρήσει ουκ ολίγες φορές κάτω από τη μύτη τους. Θεωρούν όμως «κλειδί» τον εντοπισμό της, καθώς πιστεύουν ότι θα τους οδηγήσει στη γιάφκα με τον οπλισμό της οργάνωσης, που ακόμη δεν έχει βρεθεί. Και όχι μόνο, αφού αν τη συλλάβουν, θα εξιχνιάσουν τρομοκρατικές ενέργειες όπως η βομβιστική επίθεση στο εμπορικό κέντρο «The Mall», όπου οι κάμερες ασφαλείας την κατέγραψαν να τοποθετεί τον εκρηκτικό μηχανισμό σε ένα από τα σταντ του πρώτου επίπεδου του εμπορικού κέντρου.

Η μυστηριώδης «γυναίκα με τα χίλια πρόσωπα», που εμφανίζεται άλλοτε ξανθιά και άλλοτε μελαχρινή και πιθανότατα με αλλοιωμένα τα χαρακτηριστικά της, είχε συμμετάσχει και στη ληστεία που είχαν κάνει τον περασμένο Φεβρουάριο στο Φιλώτα Φλώρινας τα μέλη της «Συνωμοσίας», τα οποία ήδη έχουν συλληφθεί. Σύμφωνα με μαρτυρία κατοίκου της περιοχής, πρόκειται για τη νεαρή κοπέλα  που κρατούσε στα χέρια της ένα πολυβόλο και στεκόταν μπροστά στην είσοδο της τράπεζας καλύπτοντας τους συντρόφους της. Μαρτυρίες υπάρχουν για την παρουσία της ίδιας νεαρής γυναίκας και στη γιάφκα που ανακάλυψε η Αντιτρομοκρατική στα Σίδερα Χαλανδρίου τον περασμένο Απρίλιο, έπειτα από τη σύλληψη των τεσσάρων μελών της οργάνωσης για τη διπλή ληστεία στο Βελβεντό της Κοζάνης. Οι μάρτυρες την περιέγραψαν και αποκάλυψαν ότι οδηγούσε ένα μαύρο τζιπ.

Ωστόσο, αφορμή για τη συγκρότηση ειδικής ομάδας της Αντιτρομοκρατικής για την αναζήτηση της «αμαζόνας» αποτέλεσε η επιχείρηση που είχε γίνει στις αρχές Μαΐου στη Νέα Φιλαδέλφεια, κατά την οποία συνελήφθησαν οι δύο καταζητούμενοι για τη ληστεία στο Φιλώτα Φλώρινας. Οπως διαπίστωσαν στη συνέχεια οι αστυνομικοί, η μυστηριώδης άγνωστη ήταν παρούσα στην καφετέρια τη στιγμή της εισβολής τους, αλλά κατάφερε να ξεγλιστρήσει σαν χέλι κάτω από τη μύτη τους! Οι αστυνομικοί της Αντιτρομοκρατικής είναι σίγουροι ότι ο θηλυκός «φαντομάς» παίζει σημαντικό ρόλο στην οργάνωση και τον συντονισμό της ένοπλης οργάνωσης. Ενδεχομένως μάλιστα η συμμετοχή της στις ληστείες τραπεζών να σημαίνει ότι αυτή είναι που κρατάει το λεγόμενο «επαναστατικό ταμείο» των «Πυρήνων»!

ΘΕΟΔΟΣΗΣ Π. ΠΑΝΟΥ

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η Κιμ Καρντάσιαν έπαθε… Σενσόρι

«Κιμ Σενσόρι» αποκαλούν την Κιμ Καρντάσιαν οι followers της...

Σάλος στη Μύκονο με τη θαμμένη εκκλησία σε έκταση ιδιοκτησίας των Ρέμου και Πηλαδάκη

Αλγεινή εντύπωση και έντονες αντιδράσεις προκαλεί η είδηση ότι...

Ερωτευμένα ζευγάρια σε νυχτερινές περιπλανήσεις

Κοσμικές εξορμήσεις στην Αθήνα για τέσσερα ερωτευμένα ζευγάρια της...

Νέα… άσφαλτος στην «Οδό Ζαρίφη» για να σωθεί η εκπομπή του Open

«Ανακαίνιση» στην «Οδό Ζαρίφη» και στο «Καλύτερα δε γίνεται!»....

«Χωρισμός» για Καινούργιου και Μικρούτσικο!

Εκαναν αμφότεροι «μπαμ»! Διαζύγιο κοινή συναινέσει θα είναι αυτό...

Ιωάννα Τούνη: Τα επίμαχα «κεφάλαια» του βουλεύματος που στέλνει σε δίκη τους δύο άντρες

Συγκλονιστικά στοιχεία για την υπόθεση revenge porn εις βάρος...