Τρίτη, 16 Απριλίου, 2024

Τα γενέθλια της συζύγου του Κώστα Καραμανλή και ο Πέπε ο ψιψίνος...

Αποχαιρέτησε τα 58 και μπήκε ολοταχώς στα 59 η...

Ρομπέρτο Καβάλι: Ντεφιλέ στους ουρανούς

Δύο γάμοι, έξι παιδιά (το τελευταίο το απέκτησε σε...

Το Σάββατο 20.04 με την Εspresso: Αυγουστίνος Καντιώτης

Μη χάσετε το Σάββατο 20.04 με την Espresso: Ο...

Μαρίνα Σάττι: Διπλά πλατινένιο σε ψηφιακές πωλήσεις το «Ζάρι»

Μέσα σε έναν μήνα από την κυκλοφορία του το...

Τρίτη 29 Μαρτίου 2016

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Επιμεληθείτε την εικόνα σας και μην είστε υπερβολικοί στις εκτιμήσεις καταστάσεων. Παράλληλα, δώστε προσοχή στις…

ΚΡΙΟΣ: Προσπαθήστε να συγκεντρωθείτε και να μη σκορπίζεστε δεξιά και αριστερά, καθώς είναι περίοδος δημιουργικότητας και έργων και απαιτούνται αυτοπειθαρχία και τάξη. Από τις γνωριμίες σας θα δρομολογηθεί η καινούργια επαγγελματική καριέρα σας.

ΤΑΥΡΟΣ: Θα χρειαστεί να διευθετήσετε επειγόντως με διάλογο και όχι με προστριβές τα θέματα που σας απασχολούν ή καταστάσεις που εξακολουθούν να σας κουράζουν και να σας αποσυντονίζουν. Είναι άδικο να κολλάτε στο παρελθόν, τώρα που βρίσκεστε σε μια πολύ δημιουργική περίοδο της ζωής σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Εξετάστε τις υποθέσεις σας χωρίς να προβείτε σε παρορμητικές κινήσεις και σύντομα θα έχετε μια σαφή ιδέα για τη θέση που πρέπει να πάρετε. Φροντίστε να μη σας αποσπάσει τίποτε την προσοχή και μετά προγραμματίστε κάποιο ερωτικό ραντεβού.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Τα βασικά ζητήματα της ζωής σας καταλαμβάνουν τη μέγιστη προτεραιότητα στη ζωή σας και χρειάζονται έξυπνες στρατηγικές και καινούργιους διακανονισμούς. Διευθετήστε όποιες εκκρεμότητες σας κρατούν μακριά από την πραγματοποίηση των επιθυμιών σας.

ΛΕΩΝ: Συγκεντρωθείτε στην εργασία σας και μην αδρανείτε στο να διευθετήσετε πρακτικά θέματα. Εξάλλου, κατακτήσεις που θα υπάρξουν στον εργασιακό χώρο θα σας φτιάξουν το κέφι. Πρέπει να είστε ειλικρινείς για να υπάρξει πραγματική ισορροπία στις σχέσεις σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Δεν θα υπάρξουν αναποδιές, όσο περίεργο και αν σας φαίνεται. Αποφύγετε, λοιπόν, τις υπερβολές για να έχετε στα χέρια σας τα όπλα που θα σας βοηθήσουν. Οργανώστε έτσι τον χρόνο που απαιτεί η εργασία σας, ώστε να βρίσκετε πιο δημιουργικές ενασχολήσεις.

ΖΥΓΟΣ: Συνδυάστε χαρά και εργασία για να μην αφήσετε τις δουλειές σας να σας απομακρύνουν από τα αγαπημένα σας πρόσωπα, μια που τώρα θα έχετε την ευκαιρία να γεφυρώσετε τις σχέσεις σας. Μη δώσετε μεγάλη σημασία στις λεκτικές προκλήσεις.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Δημιουργήστε καινούργιους στόχους έχοντας μετρημένη την αισιοδοξία σας, καθώς η αλλαγή νοοτροπίας θα σας κάνει να βρείτε διεξόδους σε ό,τι σας απασχολούσε. Διαλέξτε μόνοι σας αυτό ακριβώς που σας ταιριάζει και μην παρασύρεστε από τους γύρω σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Επενδύστε στον εαυτό σας χρόνο, ενέργεια και χρήμα για να φροντίσετε πιο σωστά τη ζωή σας. Διατηρήστε αποστάσεις από κάποια πρόσωπα που σας είχαν δημιουργήσει προβλήματα στο παρελθόν.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Ζητήστε την υποστήριξη των δικών σας ανθρώπων, μια που η τύχη δεν θα σας εγκαταλείψει και τα εμπόδια ή οι δυσκολίες που θα συναντήσετε θα είναι ασήμαντα. Για να σταθείτε καλύτερα στους χώρους που σας ενδιαφέρουν, αυξήστε τη δημοτικότητά σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Επιμεληθείτε την εικόνα σας και μην είστε υπερβολικοί στις εκτιμήσεις καταστάσεων. Παράλληλα, δώστε προσοχή στις επαγγελματικές διευθετήσεις σας. Συμπαρασταθείτε σε συγγενείς σας που σας έχουν ανάγκη και βοηθήστε τους όπως μπορείτε.

ΙΧΘΥΕΣ: Κάποιοι φίλοι από το παρελθόν σας είναι έτοιμοι να σας προτείνουν μια συνεργασία, όμως, πρώτα θα δοκιμαστεί σε φιλικό επίπεδο προτού προχωρήσει. Μην εμπλέκεστε σε λογομαχίες που δεν θα σας οδηγήσουν σε θετικές εξελίξεις.

{{-PCOUNT-}}14{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

«Ολα στον αέρα» από τη Ζευγαρά

Η Λένα Ζευγαρά, η οποία παρασύρει με τις ερμηνείες...

Κατερίνα Λιόλιου: Αυτός είναι ο νέος της σύντροφος

Το «Κατερινάκι του» είναι η αγάπη του! Το τελευταίο...

Τελετές σατανισμού στη «σκιά» του ιερού βράχου της Ακρόπολης

Μια πολύ ιδιαίτερη καταγγελία έφτασε πριν από λίγες μέρες...

Νοσοκόμα επιστρέφει στις ταινίες πορνό έπειτα από 15 χρόνια αποχής…

Επιστρέφει στις «ρίζες» της η 38χρονη Σάντι Σάμερς, που...

ΗΠΑ: Ζευγάρι αδιανόητης διαστροφής

Παντρεμένη νοσοκόμα και ο σύζυγός της, που έχουν δύο...

«Σύμμαχος» του Καρβέλα ο Λαζόπουλος

Τη περιβόητη συνέντευξη του Νίκου Καρβέλα στη Νίκη Λυμπεράκη...

Το σατανικό σχέδιο μητέρας, η οποία κατήγγειλε τον πρώην σύζυγό της για σεξουαλική κακοποίηση του 4χρονου γιου τους

Με τη «βούλα» του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών Αθηνών απαλλάχτηκε από...