Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Πάτωσε το νέο άλμπουμ της Jlo! Δεν… τσουλάει η περιοδεία της

Αν μας λέγανε ότι οι συναυλίες της δεν πουλάνε...

Ιουλία Καλλιμάνη: Το διήμερο closing party στο Tokyo μετά από 8 μήνες...

Μετά από 8 ολόκληρους μήνες επιτυχίας, η Ιουλία Καλλιμάνη,...

Η μελωδία της θέλησης για τη μικρή Λουκία με τα μάτια της...

Μαθήματα ζωής δίνει ένα μικρό κορίτσι με οπτική αναπηρία,...

Παγκόσμιος πόλεμος του Tik Tok!

Πριν από επτά χρόνια χτύπησε για πρώτη φορά στις...

Σύμφωνα με την ιατροδικαστική έκθεση, η σολίστ Ελίζαμπεθ Σέιφερ αυτοκτόνησε

Μόνη της έβαλε τέλος στη ζωή της η διάσημη σολίστ της Καμεράτας Ελίζαμπεθ Σέιφερ, το πτώμα της οποίας βρέθηκε το απόγευμα του Σαββάτου 5,5 χιλιόμετρα μακριά από το σπίτι της, στο δάσος της Καισαριανής

Μόνη της έβαλε τέλος στη ζωή της η διάσημη σολίστ της Καμεράτας Ελίζαμπεθ Σέιφερ, το πτώμα της οποίας βρέθηκε το απόγευμα του Σαββάτου 5,5 χιλιόμετρα μακριά από το σπίτι της, στο δάσος της Καισαριανής. Ο ιατροδικαστής έσβησε τις όποιες αμφιβολίες για την αιτία του θανάτου της, καθώς διαπίστωσε ότι έφερε τρία τραύματα από ξυραφάκι στο εσωτερικό του αριστερού καρπού της.

Τα δύο πρώτα είναι επιφανειακά και δείχνουν ότι έκανε δοκιμαστικές τομές προτού προκαλέσει το τρίτο τραύμα, που είναι βαθύ και θανατηφόρο. Σε απόσταση λίγων εκατοστών από το πτώμα της 51χρονης μουσικού βρέθηκε το ξυραφάκι που χρησιμοποίησε, ενώ στην τσάντα που είχε μαζί της βρέθηκε ένα πακέτο με άλλα δύο αχρησιμοποίητα ξυραφάκια. Οπως είπε στους αστυνομικούς ο σύζυγος της Γερμανίδας Σπύρος Κουτσουβέλης, η γυναίκα του ήταν δεξιόχειρας και κατά συνέπεια τα τραύματα στον αριστερό καρπό συνάδουν με την κίνηση του δεξιού χεριού της.

Σύμφωνα με πληροφορίες, από τα στοιχεία που έχουν συλλέξει οι αστυνομικοί προκύπτει ότι η άτυχη σολίστ είχε εκδηλώσει κάποια σημάδια κατάθλιψης, χωρίς όμως να δείξει ότι είχε πρόθεση να βάλει τέρμα στη ζωή της. Οι αστυνομικοί που έχουν αναλάβει τις έρευνες αναζητούν στοιχεία για το κίνητρο που οδήγησε τη γνωστή μουσικό του Μεγάρου να προβεί στην αυτοχειρία.

Ετσι, εξετάζουν με πολλή προσοχή τις πληροφορίες που θέλουν την 51χρονη Λιζ, όπως τη φώναζαν οι φίλοι, να είχε στο πρόσφατο παρελθόν έντονες διαφορές με έναν συνάδελφό της στην ορχήστρα Καμεράτα. Μάλιστα, ο ίδιος ο σύζυγός της είχε δηλώσει πως την ημέρα της εξαφάνισής της πρέπει να ήταν εκνευρισμένη, καθώς είχε προηγηθεί άλλο ένα σοβαρό επεισόδιο με τον συνάδελφό της.

Τι είχε πει ο σύζυγός της

Η Σέιφερ εξαφανίστηκε την Παρασκευή 18 Μαρτίου από το σπίτι όπου διέμενε με τον σύζυγό της στα Ιλίσια. Οπως έχει πει ο πιανίστας, έφυγε αφήνοντας πίσω της τα κλειδιά του σπιτιού και τα προσωπικά της έγγραφα. Ο ίδιος πίστεψε πως θα πήγαινε βόλτα για να αποφορτιστεί από τον καβγά που είχε στην πρόβα της στο Μέγαρο. Ομως, όταν βράδιασε, άρχισε να ανησυχεί και απευθύνθηκε στις αστυνομικές Αρχές καταγγέλλοντας εξαφάνιση. Επειτα από πολυήμερες έρευνες η σολίστ βρέθηκε νεκρή από περιπατητή το απόγευμα του Σαββάτου, στο δάσος στους πρόποδες του Υμηττού.

Mέλιsses: Μια υπέροχη κυρία με ιδιαίτερη αύρα

Το δικό τους συγκινητικό «αντίο» για τη σολίστ της Καμεράτας Ελίζαμπεθ Σέιφερ ανάρτησαν στη σελίδα τους στο facebook οι Mέλιsses. Το συγκρότημα συνεργάστηκε πέρυσι επί σκηνής με τη μουσικό στα MAD VMA. ddd«Τη Λιζ Σέιφερ τη γνωρίσαμε στις πρόβες για τις συναυλίες που έκανε η Καμεράτα Ορχήστρα των Φίλων της Μουσικής/Armonia Atenea στο Μέγαρο Μουσικής και στο Ηρώδειο. Ηταν μια υπέροχη κυρία που δεν την έβγαζες εύκολα από το μυαλό σου. Είχε μία ιδιαίτερη αύρα. Ηταν πάντα ευγενής, χαμογελαστή και φαινόταν ότι ήταν πλασμένη από τα υλικά μιας σπουδαίας μουσικού. Τελευταία φορά συναντηθήκαμε επί σκηνής στα περσινά βραβεία MAD, στα οποία συμμετείχε η Καμεράτα. Είμαστε πολύ περήφανοι που τη γνωρίσαμε και παίξαμε μαζί της. Καλό σου ταξίδι στη γειτονιά των μουσικών αγγέλων, Liz» έγραψαν τα μέλη της μπάντας, ποστάροντας και το μουσικό απόσπασμα από το event. Σε αυτό οι Mέλιsses, μαζί με τους Playmen και την Καμεράτα παρουσίασαν τα τραγούδια «Δεν με νοιάζει / Dive» σε ένα εξαιρετικό «πάντρεμα».

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Γιάννης Φέρτης: Η Βίβιαν Μπενέκου αποκαλύπτει όλα όσα δεν ξέρουμε για τον τεράστιο ηθοποιό

Δάκρυζε όταν άκουγε κλαρίνο, χόρευε τσάμικα με πάθος, αγαπούσε...

Ανδρέας Ανδρεόπουλος: Ο ηθοποιός άφησε το Σπίτι του Ηθοποιού και στέκεται πάλι όρθιος

Νέα ζωή για τον Τίμο Δράκο της θρυλικής τηλεοπτικής...

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Μπηχτές Μαραντίνη για χωρισμό και συνεπιμέλεια

Ο Θοδωρής Μαραντίνης έδωσε συνέντευξη στη «Real Life», μίλησε...

«Εφυγε» ο Ηλίας Μπαρμπαλιάς

«Εφυγε» στα 68 του χρόνια ο Ηλίας Μπαρμπαλιάς που...

Η Μπόμπα δεν γλίτωσε ούτε αυτή τη φορά τη διαδικτυακή γιούχα

Πρόκειται για χάρισμα και οφείλουμε να τους το αναγνωρίσουμε!...