Τρίτη, 16 Απριλίου, 2024

«Ο Παράδεισος των κυριών»: Ο Ντίνος ζηλεύει την οικειότητα ανάμεσα στη Μιράντα...

Στο αποψινό επεισόδιο της σειράς «Ο παράδεισος των κυριών»...

Νυχτερινή έξοδος για Πιερίδη και Τσαλαπάτη

Η περσινή συνύπαρξή τους στο πλατό της εκπομπής του...

«Το προξενιό της Ιουλίας»: Οι τύψεις οδηγούν τον Στράτο στον τάφο του...

Όσα θα δούμε στο αποψινό επεισόδιο της σειράς «Το...

Σαν τρελό… λεωφορείο

Συναγερμός σήμανε χθες το πρωί στα Λιόσια, όταν ένα...

Πιωμένος στη στροφή θανάτου

Από τις αιματολογικές εξετάσεις που έγιναν ανιχνεύτηκε στο αίμα του αδικοχαμένου τραγουδιστή, σύμφωνα με πληροφορίες, 1,5 γραμμάριο αλκοόλ ανά λίτρο, ενώ το όριο είναι 0,50!

Πιωμένος ήταν ο Παντελής Παντελίδης, όταν έχασε τη ζωή του, το μοιραίο πρωινό στην κλειστή στροφή του Ελληνικού. Από τις αιματολογικές εξετάσεις που έγιναν ανιχνεύτηκε στο αίμα του αδικοχαμένου τραγουδιστή, σύμφωνα με πληροφορίες, 1,5 γραμμάριο αλκοόλ ανά λίτρο, ενώ το όριο είναι 0,50! Ταυτόχρονα, σύμφωνα με έγκυρες πηγές, η οικογένεια Παντελίδη έχει διορίσει εξειδικευμένο πραγματογνώμονα που θα αναπαραστήσει τις συνθήκες του δυστυχήματος!

ΑΠΟ ΤΟΥΣ
Θ. ΠΑΝΟΥ, ΓΙΟΥΛΗ ΣΤΑΡΙΔΑ

Το συγκεκριμένο πόρισμα θα κατατεθεί στην Τροχαία Ελληνικού μέσα στην εβδομάδα. Στο μεταξύ, όπως εξηγεί ο καθηγητής Παθολογίας της Ιατρικής Σχολής Αθηνών Αναστάσιος Σπαντιδέας, «το 1,5 γραμμάριο αλκοόλ ανά λίτρο είναι ικανό να επηρεάσει συμπεριφορά και αντανακλαστικά». Ωστόσο επισημαίνει: «Αποφεύγεται ο ορισμός “μεθυσμένος”, γιατί κάποιος που δεν πίνει μπορεί να επηρεαστεί και με ένα ποτηράκι».

Το πόρισμα των τοξικολογικών και ιστολογικών εξετάσεων θα παραδοθεί ολοκληρωμένο στην Τροχαία στο τέλος της εβδομάδας. Αν και αυτό επιβεβαιώσει την τιμή του αλκοόλ και αποδειχθεί πως οδηγούσε ο ίδιος ο τραγουδιστής, τα δεδομένα αλλάζουν, καθώς θα είχε επηρεαστεί άμεσα η οδηγική του ικανότητα.

Ο απεγκλωβισμός

Οπως έχει δημοσιεύσει η «Espresso», η έκθεση της Πυροσβεστικής με τις καταθέσεις των υπαλλήλων της που απεγκλώβισαν τους επιβάτες του τζιπ αναφέρει ότι από τη θέση του οδηγού ανασύρθηκε βαριά τραυματισμένος ένας άντρας.

Ομως, σύμφωνα με πηγές από την οικογένεια Παντελίδη, τα αποτελέσματα των εξετάσεων δεν διαφοροποιούν τις θέσεις της. Το αλκοόλ στο αίμα του τραγουδιστή ενισχύει τη θέση που υποστήριζε εξαρχής, ότι δεν οδηγούσε εκείνος αλλά η Φρόσω Κυριάκου. Οπως ανέφεραν, το 1,5 γραμμάριο μαρτυρά ότι δεν ήταν σε θέση να οδηγήσει και έδωσε το αυτοκίνητο στη συνεπιβάτισσά του, αφού είχε δίπλωμα οδήγησης. Αυτό -λένε- ενισχύεται από το γεγονός ότι το κάθισμα του οδηγού ήταν εννέα εκατοστά πιο μπροστά από αυτό του συνοδηγού.

Με βάση τα δεδομένα που έχουν συλλέξει οι γονείς του Παντελίδη, η ταχύτητα του τζιπ δεν ξεπερνούσε τα 80-85 χλμ./ώρα. Ετσι, αποδίδουν το δυστύχημα στις κακοτεχνίες στο συγκεκριμένο σημείο και τις επόμενες ημέρες θα το καταθέσουν στην Τροχαία, ενώ θα υποβάλουν μήνυση κατά της Περιφέρειας Αττικής, του Δήμου Ελληνικού και του κατασκευαστή του στηθαίου και του κιγκλιδώματος στο οποίο προσέκρουσε το τζιπ.

Διαβάστε επίσης:
Ποίημα της Πάολα για τον φίλο της Παντέλο

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

«Ολα στον αέρα» από τη Ζευγαρά

Η Λένα Ζευγαρά, η οποία παρασύρει με τις ερμηνείες...

Κατερίνα Λιόλιου: Αυτός είναι ο νέος της σύντροφος

Το «Κατερινάκι του» είναι η αγάπη του! Το τελευταίο...

Τελετές σατανισμού στη «σκιά» του ιερού βράχου της Ακρόπολης

Μια πολύ ιδιαίτερη καταγγελία έφτασε πριν από λίγες μέρες...

«Σύμμαχος» του Καρβέλα ο Λαζόπουλος

Τη περιβόητη συνέντευξη του Νίκου Καρβέλα στη Νίκη Λυμπεράκη...

Η περιπέτεια του πατέρα του Τζέιμς Καφετζή

Ποιος Τζέιμς; Ο πατέρας του, ο Λευτέρης, είναι ο...

Νοσοκόμα επιστρέφει στις ταινίες πορνό έπειτα από 15 χρόνια αποχής…

Επιστρέφει στις «ρίζες» της η 38χρονη Σάντι Σάμερς, που...