Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Φωνή ΑμεΑ με τη Χρονοπούλου – Αυξημένος κίνδυνος αναπηρίας για πρόωρα βρέφη

Η προωρότητα, που ορίζεται ως η γέννηση πριν από...

Ανδρουλάκης και Δούκας ήπιαν τον «καφέ της ειρήνης» στο δημαρχείο της...

«Ανακωχή» για τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ Νίκο Ανδρουλάκη και...

«Secret song»: Ξεκίνησαν τα γυρίσματα κι επιστρέφει με νέα επεισόδια!

Το μεγαλύτερο τηλεοπτικό event της ελληνικής τηλεόρασης, που καθήλωσε και συγκίνησε πάνω...

Βαρύς ο πέλεκυς για τον 21χρονο που το 2021 βίασε τη 18χρονη...

Σε φυλάκιση πέντε ετών καταδικάστηκε προχθές κατά πλειοψηφία από...

Τετάρτη 30 Μαρτίου 2016

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Πειραματιστείτε για να δείτε μέχρι πού φτάνουν οι δυνάμεις σας. Ο ενθουσιασμός σας θα παίξει σημαντικό ρόλο, ώστε να κατασταλάξετε στους στόχους σας.

ΚΡΙΟΣ: Μην ενεργείτε σαν να είστε μόνοι σας στη Γη, γιατί το ζητούμενο είναι να ενταχθείτε σε ένα καινούργιο κοινωνικό πλαίσιο και να ζήσετε στους ρυθμούς της εποχής. Μην επιχειρήσετε μεγάλα οικονομικά ανοίγματα, γιατί δεν θα μπορέσετε να αντεπεξέλθετε στο μέλλον.

ΤΑΥΡΟΣ: Επειδή θα νιώσετε την ανάγκη να κινηθείτε πιο ελεύθερα σε όλους τους τομείς της ζωής σας, αυτό δεν σημαίνει ότι δεν μπορείτε να προβείτε σε ανακατατάξεις. Δημιουργήστε τις προϋποθέσεις που θα σας βοηθήσουν να αναπτύξετε σωστά τις σχέσεις σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Οι λεπτομέρειες θα σας αποκαλύψουν αρκετά πράγματα κι αν τις εξετάσετε προσεκτικά, θα αναβαθμίσετε τη ζωή σας και θα ανακαλύψετε πως η κάθε σχέση έχει τη δική της διάσταση. Πάρτε αποφάσεις όσο πιο ψύχραιμα μπορείτε και όχι υπό το κράτος πανικού.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Για να νιώσετε πιο ισορροπημένα και να βρείτε σε ποια σημεία το κλίμα είναι φιλικό ή εχθρικό, φροντίστε να είστε άψογοι στο επαγγελματικό και το προσωπικό σας περιβάλλον. Θα σας κάνει πολύ καλό ένα ταξίδι που θα συνδυάζει δουλειά και χαλάρωση.

ΛΕΩΝ: Βρείτε καινούργιες στρατηγικές και αφήστε στην άκρη τους χαμηλούς τόνους. Αν ακόμα επιθυμείτε να διεκδικήσετε και να αποκτήσετε πολλά, τώρα είναι η ώρα. Βάλτε όρια στις απαιτήσεις των άλλων, γιατί μπορεί να σας προκαλέσουν άγχος και να σας κουράσουν.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Πειραματιστείτε για να δείτε μέχρι πού φτάνουν οι δυνάμεις σας. Ο ενθουσιασμός σας θα παίξει σημαντικό ρόλο, ώστε να κατασταλάξετε στους στόχους σας. Φροντίστε να είστε σαφείς σε αυτά που ζητάτε για να μην υπάρξουν απρόοπτα στον εργασιακό χώρο.

ΖΥΓΟΣ: Παραμείνετε ανοιχτοί στις προτάσεις που θα σας κάνουν και μην αυτοπεριορίζεστε, γιατί κοιτώντας τα πράγματα μονόπλευρα θα χάσετε σημαντικές ευκαιρίες. Για να μην ταλαιπωρείστε χωρίς ουσιαστικό λόγο χρειάζεται να βάλετε όρια σε όσους σας περιστοιχίζουν.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Οι ανακατατάξεις που έγιναν τους προηγούμενους μήνες σας κάνουν πιο προσεκτικούς, ώστε να καταλαβαίνετε πλέον σε ποιους και σε τι μπορείτε να υπολογίζετε. Κατασταλάξτε στα συναισθήματά σας και μην τα βάζετε με ανθρώπους που δεν σας φταίνε σε τίποτα.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Για να διαμορφώσετε το μέλλον σας απαιτείται να κάνετε αλλαγές σε κάποια σημεία δίνοντας μεγαλύτερη έμφαση στα θέματα που αφορούν τις σχέσεις σας. Φροντίστε να δημιουργήσετε γερές βάσεις σε ό,τι ξεκινήσετε τώρα, επειδή η αρχή είναι το ήμισυ του παντός.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Αλλάξτε μόνοι σας την τύχη σας μαθαίνοντας καινούργιες μεθόδους και το περιβάλλον σας θα σας προσφέρει τις απαραίτητες εξασφαλίσεις που χρειάζεστε. Μόνο η αυτοπειθαρχία θα σας βοηθήσει να πετύχετε τους μακροπρόθεσμους στόχους σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Ενδιαφερθείτε για όλα όσα έχετε καταφέρει μέχρι σήμερα και μην επαναπαύεστε στις δάφνες σας, ώστε να διατηρήσετε την αυτοπεποίθησή σας ακέραια. Προωθήστε κάποιες συνεργασίες που μπορούν να σας στηρίξουν και να αποδώσουν σύντομα.

ΙΧΘΥΕΣ: Εκμεταλλευτείτε τις ευκαιρίες που θα σας δοθούν για να αποκαταστήσετε τις χαμένες ισορροπίες, θέτοντας παράλληλα τα όριά σας απέναντι στις επιρροές που θα δέχεστε. Για να ασχοληθείτε με πράγματα που σας διασκεδάζουν οργανώστε καλύτερα τον χρόνο σας.

{{-PCOUNT-}}14{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Μπηχτές Μαραντίνη για χωρισμό και συνεπιμέλεια

Ο Θοδωρής Μαραντίνης έδωσε συνέντευξη στη «Real Life», μίλησε...

Στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ. ο μάνατζερ του τράπερ Trannos για όσα έγιναν στου Ρέντη

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις από την αστυνομική επιχείρηση «μαμούθ»...

Ανδρέας Ανδρεόπουλος: Ο ηθοποιός άφησε το Σπίτι του Ηθοποιού και στέκεται πάλι όρθιος

Νέα ζωή για τον Τίμο Δράκο της θρυλικής τηλεοπτικής...

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Η Πωλίνα Σανταλοβάκη έδωσε σημεία ζωής

Ενώ είναι μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας η...

«Ξαπλώπουλος και σία» για τους αστυνομικούς στις Φυλακές Μαλανδρίνου

Ζωή και κότα εμφανίζονται να κάνουν όλοι οι αστυνομικοί...

Ο μάνατζερ του τράπερ Τrannos καταγγέλλει απαγωγή από την ΕΛ.ΑΣ.

Θύμα άγριου ξυλοδαρμού καταγγέλλει ότι έπεσε ο μάνατζερ του...