Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Πιτσιρικάδες είχαν πετάξει αβγά στην Καρυοφυλλιά Καραμπέτη!

Ποιος να το περίμενε ότι η καλύτερη Ελληνίδα ηθοποιός...

Τα σχέδια Κάβουρα και Τζαβέλλα για το Πάσχα

Μια σύντομη απόδραση για τις ημέρες του Πάσχα έχουν...

Στον χώρο του παλιού αεροδρομίου εντοπίστηκαν 314 βόμβες Αεροπορίας από τον Β’...

Οχι μία ούτε δύο, αλλά… 314 βόμβες Αεροπορίας από...

Ελεύθερος μετά την απολογία του ο πρώην βουλευτής των «Σπαρτιατών» Κωνσταντίνος Φλώρος

Για ένα «ατυχές περιστατικό», το οποίο, όπως είπε, αν...

Που χάθηκε η Ελενα Παπαβασιλείου

Το show που άλλαξε την καριέρα της, η αποχή από εκπομπές και το πάθος για γιόγκα • Ο καβγάς στο πλατό του «Ε», η αποχώρηση και τα ειδύλλια που μαγνήτισαν τα φλας

Το show που άλλαξε την καριέρα της, η αποχή από εκπομπές και το πάθος για γιόγκα • Ο καβγάς στο πλατό του «Ε», η αποχώρηση και τα ειδύλλια που μαγνήτισαν τα φλας

Είναι όμορφη, σέξι και διαθέτει ένα από τα πιο hot κορμιά της ελληνικής σοουμπίζ, γι’ αυτό και οι παπαράτσι την κυνηγούν τα καλοκαίρια στις παραλίες της Μυκόνου για ένα «κλικ» με μαγιό! Η Ελενα Παπαβασιλείου, που γεννήθηκε στη Γερμανία την 1η Ιανουαρίου του 1978 κι έχει μια μικρότερη ετεροθαλή αδελφή, την Ειρήνη, μεγάλωσε στην Ελλάδα.

ΑΠΟ ΤΗ ΔΗΜΗΤΡΑ ΔΑΡΔΑ

a 5Εκτός από το υπέροχο κορμί και τη φρεσκάδα της νιότης της, διαθέτει κι ένα πλούσιο βιογραφικό σπουδών, αφού είναι αριστούχα απόφοιτη της Γερμανικής Σχολής και μιλά τέσσερις ξένες γλώσσες: αγγλικά, γερμανικά, γαλλικά και ιταλικά. Αυτή τη σεζόν δεν φιλοξενείται κάπου τηλεοπτικά, ενώ και το περσινό πέρασμά της από τη μικρή οθόνη ήταν μικρής διάρκειας. Εχοντας πλέον πολύ ελεύθερο χρόνο στη διάθεσή της, απολαμβάνει τη single ζωή της κάνοντας ταξίδια εκτός Ελλάδας ή απολαμβάνοντας νύχτες πρεμιέρας με κοριτσοπαρέες, αφού δηλώνει λάτρισσα των κινηματογραφικών ταινιών. Και μπορεί να απέχει από το γυαλί, όμως συχνά πυκνά τη συναντάμε σε κάποιο νυχτερινό μαγαζί να απολαμβάνει την Athens by night.

Δημοσιογραφικά η καριέρα της άρχισε σε περιοδικά μόδας, ενώ τηλεοπτικά στο πλευρό του Γρηγόρη Αρναούτογλου, στο πρωινό «Ομορφος κόσμος το πρωί» του Mega, όπου μαζί με τον Νότη Χριστοδούλου παρουσίαζαν τη στήλη διακόσμησης. Κατόπιν η καριέρα της… απογειώθηκε.
Το 2007 αποφάσισε να δοκιμάσει την τύχη της στο σόου του Alpha «TV Stars, παρουσιάστε», το οποίο είχε σκοπό να αναδείξει τα νέα ταλέντα της παρουσίασης. Μπορεί τότε η Ελενα να κατέκτησε τη δεύτερη θέση, ωστόσο από όλες τις κοπέλες που διακρίθηκαν ήταν η μόνη η οποία έκανε τηλεοπτική καριέρα. «Δεν με πείραξε που δεν σήκωσα την κούπα, γιατί είχα την τύχη να με αγκαλιάσει ο κόσμος και να κάνω σημαντικές δουλειές. Για μένα αυτό ήταν η μεγαλύτερη επιβράβευση» είχε δηλώσει τότε σε συνέντευξή της.

Με τη Ναταλία Γερμανού

Ο Alpha, διακρίνοντας το ταλέντο και την όρεξη για δουλειά, της άνοιξε την «πόρτα» στο ψυχαγωγικό πρόγραμμα και από τη μια μέρα στην άλλη βρέθηκε συμπαρουσιάστρια της Ναταλίας Γερμανού στο πρωινό του Σαββατοκύριακου «Μες στην καλή χαρά». Το 2009 ανέλαβε την παρουσίαση της καθημερινής εκπομπής «Πάνω στην ώρα» με τον δημοσιογράφο Σπύρο Λάμπρου η οποία, παρά τις ικανοποιητικές τηλεθεάσεις, κόπηκε το 2011. Τότε επέστρεψε στον καναπέ του «Μες στην καλή χαρά». Εκείνο το διάστημα είχε αποκαλύψει ότι το μεγαλύτερο όνειρό της είναι να συνεργαστεί με την Ελένη Μενεγάκη.

Το 2012 πήρε μέρος στο «Dancing with the stars». Τι κι αν αποχώρησε στο 10ο live; Είχε προσφέρει άφθονο θέαμα στους θαυμαστές της, τόσο με το ταλέντο όσο και με τις σέξι εμφανίσεις της. Οι φήμες έλεγαν τότε ότι ήταν στα μαχαίρια με την ανταγωνίστριά της στο σόου Λάουρα Νάργες. Την ίδια εποχή ο Βαγγέλης Περρής την επέλεξε ως παρτενέρ στη δημοφιλή πρωινή ραδιοφωνική εκπομπή του, ενώ την επομένη χρονιά η όμορφη Ελενα «μετακόμισε» στην Κύπρο, όπου παρουσίασε το σόου «Feel Fantastic» για την ανάδειξη της Star Κύπρος 2013.
Αν και είναι ευγενική, ειλικρινής, αυθόρμητη και χαμογελαστή, η συνεργασία της με την απογευματινή εκπομπή «Γυναίκες» στο Ε TV διακόπηκε άδοξα, μετά τον on air άγριο καβγά με τη συμπαρουσιάστριά της Δέσποινα Καμπούρη. Η τελευταία δημόσια, επαγγελματική εμφάνισή της ήταν το βράδυ της Πρωτοχρονιάς του 2015, όταν, παρά το τσουχτερό κρύο, εκείνη παρουσίασε τις εορταστικές εκδηλώσεις του Πειραιά φορώντας μια σέξι αέρινη δημιουργία.

Αν κάνει κάποιος αναζήτηση του ονόματός της στο Google, θα πέσει πάνω σε εκατοντάδες φωτογραφίες της Ελενας από λαμπερές εμφανίσεις, αλλά και selfies, οι οποίεςυστερούν βέβαια μπροστά στις πόζες της στα εξώφυλλα περιοδικών, που προκαλούν «εγκεφαλικά» στον αντρικό πληθυσμό. Αν και κατά καιρούς της έχουν χρεώσει έρωτες με επώνυμους Ελληνες -και όχι μόνο-, η παρουσιάστρια αποφεύγει να δίνει εξηγήσεις για την προσωπική ζωή της. «Δεν έχω πρόβλημα να γίνεται αναφορά στο όνομά μου, είναι παρελκόμενο της τηλεοπτικής έκθεσης. Αισθάνομαι, όμως, άβολα, όταν πρωταγωνιστώ σε ανύπαρκτα γεγονότα ή θίγονται αγαπημένα μου πρόσωπα» είχε δηλώσει σε συνέντευξή της.

Αδοξος χωρισμός

Οπως λέγεται, η Ελενα υπήρξε για σύντομο χρονικό διάστημα ζευγάρι με τον εφοπλιστή Πασχάλη Διαμαντίδη (πριν από μια τετραετία), σχέση που δεν παραδέχτηκε ποτέ. Τον Νοέμβριο του 2013 η παρουσιάστρια άρχισε να κυκλοφορεί με τον επιχειρηματία Σταμάτη Κώνστα, γνώριμό της από τα εφηβικά χρόνια. Το ζευγάρι δεν κρύφτηκε από τους φωτογράφους και όλοι έλεγαν ότι αυτή η σχέση θα κατέληγε σε γάμο. Ωστόσο χώρισαν ύστερα από τέσσερις μήνες κι από τότε η Ελενα δεν έδωσε ξανά αφορμή για τα προσωπικά της.

Η γλυκιά παρουσιάστρια λατρεύει τη γιόγκα, κάνει εντατική γυμναστική και αποφεύγει τις δίαιτες. «Στο λύκειο είχα πέσει μια φορά στην παγίδα. Εκανα μια διατροφή μονοφαγίας, έχασα σε πέντε μέρες πολύ βάρος και λιποθύμησα. Από τότε είπα “ποτέ ξανά περίεργες δίαιτες”» είχε αποκαλύψει στο παρελθόν. Στην προσωπική ζωή της κυκλοφορεί χαλαρή, φορώντας τζιν, φόρμες, ενώ πιάνει συνήθως τα μαλλιά της σε αλογουρά. «Δεν μπορείς να είσαι 24 ώρες το 24ωρο στην τρίχα, αυτό θα ήταν πολύ καταπιεστικό» έχει πει. Από την τσάντα της δεν λείπουν ποτέ μια βούρτσα μαλλιών και ένα καθρεφτάκι για να τσεκάρει το χαμόγελό της έπειτα από κάθε γεύμα, ενώ επί 12 χρόνια φορά το ίδιο άρωμα.

{{-PCOUNT-}}15{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Υπάλληλοι του δημάρχου Γιάννη Μώραλη τα στελέχη της «Θύρας 7» που συμμετείχαν στη δολοφονία του Λυγγερίδη!

«Μεροκάματα» στον Δήμο Πειραιά επί ημερών Γιάννη Μώραλη έκαναν...

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου, παρουσία και του...

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...