Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Πιτσιρικάδες είχαν πετάξει αβγά στην Καρυοφυλλιά Καραμπέτη!

Ποιος να το περίμενε ότι η καλύτερη Ελληνίδα ηθοποιός...

Τα σχέδια Κάβουρα και Τζαβέλλα για το Πάσχα

Μια σύντομη απόδραση για τις ημέρες του Πάσχα έχουν...

Στον χώρο του παλιού αεροδρομίου εντοπίστηκαν 314 βόμβες Αεροπορίας από τον Β’...

Οχι μία ούτε δύο, αλλά… 314 βόμβες Αεροπορίας από...

Ελεύθερος μετά την απολογία του ο πρώην βουλευτής των «Σπαρτιατών» Κωνσταντίνος Φλώρος

Για ένα «ατυχές περιστατικό», το οποίο, όπως είπε, αν...

Εξουσία, πολυτέλεια και… γκλαμουριά

Ωραία περνάνε τα κυβερνητικά μεσημέρια τους οι «αριστεροί συριζαίοι».

ΑΠΟ ΤΗ ΒΙΒΙΑΝ ΜΠΕΝΕΚΟΥ

Ωραία περνάνε τα κυβερνητικά μεσημέρια τους οι «αριστεροί συριζαίοι». Αραλίκι και δημόσιες σχέσεις σε ρεστοράν που στο παρελθόν θεωρούσαν «καπιταλιστικές γιάφκες»! Τώρα όμως κυβερνούν… Και όταν έχεις εξουσία τα βλέπεις όλα αλλιώς. Χθες το μεσημέρι λοιπόν η κυβερνητική εκπρόσωπος Ολγα Γεροβασίλη γευμάτιζε στο City Bistro με παράγοντα του… επιχειρείν, ενώ στο απέναντι μαγαζί, στο Πασάτζι, έτρωγε ο υπουργός Εσωτερικών Παναγιώτης Κουρουμπλής με ξανθιά κοντομαλλούσα και ευειδή νεαρά. Ετσι είναι. Η εξουσία έλκεται από την πολυτέλεια και το γκλάμουρ, τι και αν είναι αριστερή!

(!)

z 0

Παρέλαση μοντέλων χθες στη Βουλή, λίγο προτού ξεκινήσει η ολομέλεια. Η Αννα Καραμανλή (φωτό) της Ν.Δ. εθεάθη με δερμάτινο παντελόνι, πορτοκαλοκόκκινο πουκάμισο, γόβα δωδεκάποντη και σακίδιο στους ώμους. Η πανύψηλη Κατερίνα Μάρκου του Ποταμιού φορούσε λευκό ημιδιάφανο παντελόνι με ίδιας απόχρωσης μπλουζάκι και μαύρο σακάκι. Η Αννα Μισέλ Ασημακοπούλου της Ν.Δ. φορούσε σακάκι τύπου Σανέλ και κλασικό μαύρο παντελόνι. Ετοιμοπόλεμες οι γυναίκες της Βουλής, με λαμπερές εμφανίσεις και άψογο μακιγιάζ. Οι άντρες, πάλι, ήταν από νωρίς στο εντευκτήριο και το καφέ συγκεντρωμένοι και συζητούσαν για το τι μέλλει γενέσθαι στην ολομέλεια, που ήταν προ της ενάρξεώς της.

Το υψηλό… επίπεδο
tsipras«Σήμερα ανοίγουμε τη συζήτηση στη Βουλή, στο υψηλότερο δυνατό επίπεδο, για τη Δικαιοσύνη, τη διαφθορά και τη διαπλοκή. Συζητάμε για το σύστημα εξουσίας που οικοδομήθηκε τα τελευταία 40 χρόνια και οδήγησε τη χώρα στο χείλος της καταστροφής» έγραψε στην ιστοσελίδα του προτού έρθει στη Βουλή ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας. Πολλοί, διαβάζοντας την ανακοίνωση, σχολίαζαν ότι «…το υψηλότερο δυνατό επίπεδο, εάν δεν το δούμε, δεν μπορούμε να το λέμε». Ολα αυτά πριν από την καυτή ολομέλεια που προσέλκυσε και πλήθος πρώην βουλευτών, καθώς και πολιτευτών από όλες τις παρατάξεις.

Μόνο ο Ταλιαδούρος;

Δεν φαίνεται να ενδιαφέρονται ιδιαίτερα για τις προσκλήσεις Μητσοτάκη οι βουλευτές του. taliadoyrosΠριν από ένα δεκαπενθήμερο συνεκλήθη ο τομέας Παιδείας της Ν.Δ. στη Συγγρού, προεξαρχόντων των Θεόδωρου Φορτσάκη και Μάξιμου Χαρακόπουλου, και δεν πήγε κανένας πρώην υπουργός. Το θέμα ήταν η σύσταση του κυβερνητικού προγράμματος του κόμματος για την παιδεία. Εντούτοις κανενός πρώην δεν ίδρωσε το αυτί! Ο μόνος που έδωσε το «παρών» και τοποθετήθηκε με εμπεριστατωμένες προτάσεις ήταν ο πρώην υφυπουργός Παιδείας Σπύρος Ταλιαδούρος. Ο ίδιος ανήκει στον τομέα Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης και το ενδιαφέρον του είναι αμείωτο γι’ αυτά τα ζητήματα, καθώς είναι και καθηγητής των ΤΕΙ.

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Υπάλληλοι του δημάρχου Γιάννη Μώραλη τα στελέχη της «Θύρας 7» που συμμετείχαν στη δολοφονία του Λυγγερίδη!

«Μεροκάματα» στον Δήμο Πειραιά επί ημερών Γιάννη Μώραλη έκαναν...

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου, παρουσία και του...

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...

Κεραυνοβόλος έρωτας για τον Κασσελάκη

Εχασε τα πρωτεία στην αγάπη του συζύγου του ο...