Τετάρτη, 30 Ιουλίου, 2025

Ποιοι ετοιμάζουν βαλίτσες για τον καναπέ του Θανάση Πάτρα;

Την εκπομπή του στήνει αυτή την περίοδο ο Θανάσης Πάτρας και πολλοί είναι οι μνηστήρες για το πάνελ του.

Καιρός για beach parties με djs και hot καλεσμένες!

Η Μύκονος έχει τιγκάρει από ξένους σταρ και τουρίστες, που δίνουν μάχη για ένα πανάκριβο τραπέζι και στο τέλος της βραδιάς παθαίνουν

Ρένος Χαραλαμπίδης: Οι γάμοι που δεν έγιναν στο παρά πέντε, η απιστία...

Ο Ρένος Χαραλαμπίδης σε συνέντευξή του μίλησε για τους...

Β. Κικίλιας: «Νέο ΠΔ για την προσβασιμότητα ΑμεΑ και ατόμων με μειωμένη...

«Το Υπουργείο Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, με τους αρμόδιους...

Γαμήλιο «κλικ» με άγρια συμμορία

Η φωτογράφιση που έγινε viral με νιόπαντρο ζευγάρι στη Νέα Ζηλανδία να ποζάρει μέσα σε δάσος που ήταν γεμάτο με σκληρούς κακοποιούς

Η φωτογράφιση που έγινε viral με νιόπαντρο ζευγάρι στη Νέα Ζηλανδία να ποζάρει μέσα σε δάσος που ήταν γεμάτο με σκληρούς κακοποιούς

Νεόνυμφο ζευγάρι στη Νέα Ζηλανδία, που θέλησε να δώσει μια νότα άγριας φύσης στην αναμνηστική φωτογράφιση του γάμου του, επιλέγοντας ως φόντο ένα δάσος, τελικά πέτυχε ένα αρκετά πιο «άγριο» αποτέλεσμα, το οποίο και έγινε viral.

H Σάρα και ο Μάθιου Οουκ, στο ραντεβού τους με τη φωτογράφο τους στο Λουσις Γκάλι του Νορθ Αϊλαντ, διαπίστωσαν ότι είχαν δώσει άθελά τους ραντεβού και με μέλη της διαβόητης συμμορίας Black Power, τα οποία είχαν μαζευτεί στο δάσος για να τιμήσουν τους νεκρούς, όπως προβλέπει η παράδοση τον Μαορί της περιοχής. Οι Black Power ιδρύθηκαν τη δεκαετία του ’70 από Πολυνήσιους και Μαορί, ενώ κατά καιρούς μέλη τους έχουν συνδεθεί με την εμπορία ναρκωτικών και το οργανωμένο έγκλημα.

Αμηχανία

Η συνάντηση, μετά την αρχική αμηχανία, αποδείχθηκε πηγή έμπνευσης για τη φωτογράφο, η οποία ζήτησε από τα μέλη της συμμορίας να ποζάρουν με το ζευγάρι!
«Η βροχή είχε μόλις σταματήσει και απολαμβάναμε μια ηλιόλουστη γαμήλια φωτογράφιση. Ενώ επιστρέφαμε, συναντήσαμε έναν χώρο στάθμευσης αυτοκίνητων που ήταν γεμάτος από άνδρες, οι οποίοι είχαν φτάσει εκεί στο πλαίσιο μιας τελετής hikoi. Τους ρωτήσαμε αν ήταν εντάξει με την ιδέα να τους συμπεριλάβουμε στη γαμήλια φωτογράφιση και ήταν πολύ βολικοί. Αυτό λοιπόν είναι το αποτέλεσμα» έγραψε σχετικά στη σελίδα της στο facebook η 31χρονη φωτογράφος Ρεμπέκα Ινς.

Η αν μη τι άλλο ασυνήθιστη φωτογράφιση γάμου έγινε αμέσως share εκατοντάδες φορές. Κάποιοι που τη σχολίασαν έσπευσαν, μάλιστα, να τονίσουν ότι αυτή η φωτογραφία έρχεται να ανατρέψει τα κοινωνικά στερεότυπα και τον ρατσισμό στη Νέα Ζηλανδία. Η φωτογράφος, που διευκρινίζει ότι ανέβασε στο facebook τη φωτογραφία μόνο κατόπιν άδειας του ζευγαριού, εξομολογήθηκε στο BBC ότι αιφνιδιάστηκε από τη μεγάλη απήχηση που είχε. «Σίγουρα δεν περιμέναμε να γίνει viral, όταν την τραβούσαμε. Ωστόσο υπερηφανευόμαστε που καταγράψαμε αυτές τις μοναδικές στιγμές» συμπλήρωσε, τονίζοντας ότι τα μέλη της συμμορίας έδειξαν μεγάλο σεβασμό στο ζευγάρι.

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Γιάννης και Καλλιόπη Ευαγγελίδου: Δείτε να ποζάρουν πατέρας και κόρη

Η Καλλιόπη Ευαγγελίδου ζει μόνιμα εδώ και αρκετά χρόνια...

Ιωάννα Τούνη – Δημήτρης Αλεξάνδρου: Βγήκαν τα «μαχαίρια» για το πρώην ζευγάρι

Μια νέα ανάρτηση-καρφί έκανε ο Δημήτρης Αλεξάνδρου μετά τη συνέντευξη-χείμαρρος της Ιωάννας Τούνη, που εξιστορούσε στιγμές της προσωπικής

Κώστας Φραγκολιάς: «Με τη Δώρα χωρίσαμε γιατί είχαμε…»

Ο Κώστας Φραγκολιάς σε συνέντευξή του αναφέρθηκε στον χωρισμό του από τη Δώρα Πατσιώτη αλλά και στην παρέα της εκπομπής «Happy Day».

Η Αννίτα Πάνια ποζάρει στα 55 με μικροσκοπικό μπικίνι

Η Αννίτα Πάνια το Σαββατοκύριακό της έκανε τις βουτιές της φορώντας μαύρο μπικίνι.

Αναστατώνει τα πλήθη ποζάροντας με μικροσκοπικό μπικίνι στα 52 της

Προκάλεσε πανικό στα social media με τη φωτογραφία που δημοσίευσε στο instagram η γνωστή κυρία της σόουμπιζ.

Επέτειο 18 χρόνων γάμου γιόρτασε Έλληνας παρουσιαστής

Επέτειο γάμου 18 χρόνων γιόρτασε γνωστός Έλληνας παρουσιαστής.
spot_img
spot_img