Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Πάτωσε το νέο άλμπουμ της Jlo! Δεν… τσουλάει η περιοδεία της

Αν μας λέγανε ότι οι συναυλίες της δεν πουλάνε...

Ιουλία Καλλιμάνη: Το διήμερο closing party στο Tokyo μετά από 8 μήνες...

Μετά από 8 ολόκληρους μήνες επιτυχίας, η Ιουλία Καλλιμάνη,...

Η μελωδία της θέλησης για τη μικρή Λουκία με τα μάτια της...

Μαθήματα ζωής δίνει ένα μικρό κορίτσι με οπτική αναπηρία,...

Παγκόσμιος πόλεμος του Tik Tok!

Πριν από επτά χρόνια χτύπησε για πρώτη φορά στις...

Μαρίνα Παράσχου: Ζούσα μαζί του έναν εφιάλτη

Γνωρίστηκαν στη Λάρνακα το 1983 και η γνωριμία εξελίχθηκε σε έρωτα και γάμο από τον οποίο απέκτησαν τρία παιδιά. Τα επόμενα επτά χρόνια ήταν ο χειρότερος εφιάλτης.

Γνωρίστηκαν τυχαία στη Λάρνακα το 1983 και η γνωριμία εξελίχθηκε σε έρωτα που κατέληξε σε γάμο από τον οποίο απέκτησαν τρία παιδιά. Τα επόμενα επτά χρόνια ήταν ο χειρότερος εφιάλτης στη ζωή της Μαρίνας Παράσχου και των τριών παιδιών της.

Το 1983 ο Σαΐφ αλ Ντιν Μουσταφά ήταν 26 ετών και η Μαρίνα 18. Από το 1990, που ο Σαΐφ εγκατέλειψε οριστικά τα παιδιά και τη γυναίκα του (πήραν διαζύγιο λίγους μήνες μετά), υπήρξε μεταξύ τους μόνο μια τηλεφωνική επικοινωνία. Ήταν τόσο σκληρή για τη Μαρίνα που δεν την ξέχασε ποτέ. Πριν μερικά χρόνια, σε δυστύχημα στη Λάρνακα, σκοτώθηκε ένα από τα παιδιά που απέκτησαν μαζί, η κόρη τους. Θεώρησε σωστό να τον πάρει τηλέφωνο και να του το πει. «Και εμένα τι με νοιάζει, δεν πειράζει που σκοτώθηκε», της απάντησε ξερά εκείνος.

Η Μαρίνα έκλεισε δακρυσμένη το τηλέφωνο και από τότε δεν υπήρξε ποτέ άλλη επικοινωνία μαζί του. Μέχρι που το πρωί της περασμένης Τρίτης, ο Σαΐφ αλ Ντιν Μουσταφά έφτασε ως αεροπειρατής στο νησί μας και όλοι έμαθαν για τη «Μαρίνα της Ορόκλινης», την πρώην σύζυγό του, που «για χάρη της έκανε την αεροπειρατεία, ζητώντας να τη δει».

Η συνομιλία μας με την κυρία Μαρίνα οφειλόταν στην ανάγκη της να εξωτερικεύσει κάποια πραγματικά γεγονότα σε σχέση με την υπόθεση, εκφράζοντας ταυτόχρονα την πικρία της για τις ανακρίβειες που διατυπώθηκαν από ΜΜΕ, ιστοσελίδες και διάφορους στο Διαδίκτυο, γύρω από το περιστατικό. Τονίζοντας ταυτόχρονα ότι, για κάποιες περιπτώσεις, τα όσα λέχθηκαν, γράφτηκαν και ειπώθηκαν σε κάποια ΜΜΕ θα παρουσιαστούν στα Δικαστήρια.

Δεν συνομίλησαν

Ένας απλός άνθρωπος που πέρασε πολλά στη ζωή της για να μεγαλώσει τρία ανήλικα παιδιά και μετά να ξαναφτιάξει τη ζωή της, αποκτώντας και ένα τέταρτο παιδί. Τα όσα συνέβησαν προχθές διατάραξαν ξαφνικά την οικογενειακή και ψυχική της γαλήνη. Πολλά από αυτά που μετέδωσαν κάποια ΜΜΕ επιδείνωσαν αυτή την κατάσταση.

«Ήταν πρωί της Τρίτης όταν με πήραν τηλέφωνο από την Αστυνομία, μου ανέφεραν κάτι για την αεροπειρατεία και τον Μουσταφά και μου είπαν ότι σε λίγο θα με παραλάμβανε ένα περιπολικό, να με μεταφέρει στο αεροδρόμιο», μας αναφέρει.

 «Είπαν ότι με πήραν εκεί για να μιλήσω με τον Σαΐφ, επειδή το ζητούσε στην επιστολή του, αλλά αυτό είναι ψέμα», πρόσθεσε. «Με πήραν εκεί για να επιβεβαιώσω, ακούγοντάς τον να μιλά από τον ασύρματο, ότι ήταν αυτού η φωνή που ακουγόταν», εξηγεί.

Μαρίνα: Ένας γάμος-κόλαση

Παντρεύτηκαν δύο χρόνια μετά τη γνωριμία τους, κάπου το 1985. Ήταν μια μαύρη πενταετία για τη Μαρίνα, που δηλώνει ότι με τον χωρισμό τους, λυτρώθηκε και αυτή και τα παιδιά της.

Σε αυτό τον γάμο, ο Σαΐφ δεν δούλεψε ποτέ και δεν πρόσφερε έστω και μια λίρα στην οικογένειά του. Διέμεναν όλο αυτό το διάστημα στο σπίτι των γονιών της στην Ορόκλινη και τους συντηρούσε ο πατέρας της.

Το ότι δεν δούλευε ο Σαΐφ, όμως, δεν ήταν το μεγαλύτερό του πρόβλημα. Έκανε χρήση ναρκωτικών και όταν δεν υπήρχαν χρήματα για τη δόση του ξεσπούσε βίαια εναντίον των παιδιών, της γυναίκας του, όλων όσοι ζούσαν στο πατρικό της σπίτι.

Έχοντας εκπαίδευση σε πολεμικές τέχνες και υπό το στερητικό σύνδρομο που του προκαλούσε η έλλειψη της δόσης του, αυτές οι βίαιες επιθέσεις, όπως τις περιέγραψε η Μαρίνα, προκαλούσαν φρίκη. Τυφλωμένος από τα πάθη του, επιχειρούσε συχνά να σκοτώσει ακόμα και τα παιδιά του με τον πιο στυγνό τρόπο και όχι απλώς να βιαιοπραγήσει σε βάρος τους. Περίπου ένα χρόνο μετά τη γέννηση των δίδυμων θυγατέρων του, το ζεύγος χώρισε. Το 1989.

Στα υπόλοιπά του, ο Σαΐφ, αποτελούσε μια εξίσου προβληματική κατάσταση για το σπίτι της Μαρίνας. Η επταετής συμβίωση μαζί του, σημαδεύτηκε με 4-5 απελάσεις από το νησί μας, λόγω είτε πλαστών ταξιδιωτικών εγγράφων και παράνομης εισόδου στο νησί ως επικίνδυνο πρόσωπο, ή λόγω εμπλοκής του σε διάφορες αξιόποινες πράξεις στην Κύπρο.

Όταν απελαυνόταν από την Κύπρο, συνήθως εξέτιε ποινές φυλάκισης στη χώρα του την Αίγυπτο και μετά, με πλαστά έγγραφα κατόρθωνε να επιστρέφει στο νησί μας.

 Άνθρωπος με σκοτεινό παρελθόν

Παρορμητικός με εξάρσεις θυμού, εθισμένος σε ουσίες και με διαταραγμένη συμπεριφορά και προσωπικότητα. Παρόλο που έζησε μαζί του επτά χρόνια, στο τέλος ούτε και η Μαρίνα Παράσχου δεν έφτασε ίσως στο έπακρον της γνώσης ως προς το σκοτεινό παρελθόν του πρώην συζύγου της.

Υποστήριζε ο ίδιος αλλά και η συμπεριφορά του το μαρτυρούσε, μας ανέφερε χθες, ότι ήταν φανατικός υποστηρικτής του Γιασέρ Αραφάτ και της οργάνωσής του PLO. Για τον λόγο αυτό είχε εκτίσει σε κάποια περίοδο της ζωής του τετραετή φυλάκιση στη Συρία, η οποία σε κάποιο στάδιο ήταν αντίπαλος για το PLO. Καυχόταν ακόμη ότι έλαβε μέρος στη δολοφονία τριών Ισραηλινών στρατιωτών, ενώ σε κάποια δράση του είχε δεχθεί σφαίρα στον θώρακά του, τα σημάδια της οποίας επεδείκνυε. Υποστήριζε, ακόμα, πως διετέλεσε αξιωματικός του αιγυπτιακού στρατού.

Ο Σαΐφ αλ Ντιν Μουσταφά φέρει επίσης στο σώμα του διάφορα τατουάζ-σύμβολα, που φαίνεται να σχετίζονται με το σκοτεινό παρελθόν του -θέμα στο οποίο, αξίζει να αναφερθεί, έκανε λόγο και η Αστυνομία παρουσιάζοντας τον ύποπτο στο Δικαστήριο χθες και αναφέροντας ότι θα διερευνηθεί ο συμβολισμός αυτών των τατουάζ.

«Ήμουνα σίγουρη από τα τατουάζ, κάποια αντικείμενα και ένα για το οποίο δεν θέλω να πω δημόσια τι ήταν, πως αυτός ο άνθρωπος είχε σχέση με σκοτεινά πράγματα», ανέφερε χαρακτηριστικά η Μαρίνα Παράσχου, στις δηλώσεις της στον «Φ».

Τόνισε ακόμη ότι ισχυρή πεποίθησή της, από τη ζωή που πέρασε με τον Σαΐφ αλ Ντιν Μουσταφά, είναι πως «πρόκειται για ένα πολύ επικίνδυνο άτομο», επεξηγώντας ότι εννοεί με τον όρο την εξτρεμιστική δράση του 59χρονου.

«Ανισόρροπος, τρομακτικός άνθρωπος»

«Σε διάφορα ΜΜΕ και ιστοσελίδες ο Σαΐφ παρουσιάστηκε ως ένας περίπου ρομαντικός άνθρωπος, που ήθελε να μου στείλει μήνυμα και έκανε αεροπειρατεία. Όπως είπα, στην επιστολή του λέξη δεν έγραψε για εμένα». «Πέραν τούτου», όμως, τονίζει η Μαρίνα, «δεν ξέρω πώς πρέπει να αισθάνονται κάποιοι, αν ήξεραν πως το επταετές πέρασμα αυτού του ανθρώπου από την οικογένειά μου, ήταν μια μαύρη περίοδος. Γεμάτη απειλές, ξύλο, βάσανα και τρόμο. Από έναν άνθρωπο που ήξερε να παράγει τον τρόμο και να σπέρνει μέσω αυτού τη δυστυχία στους γύρω του, αδιαφορώντας και γι’ αυτήν ακόμη τη ζωή και των παιδιών του και των δικών του ανθρώπων. Ήταν ένας ανισόρροπος, τρομακτικός άνθρωπος».

«Κάποιοι έκατσαν και έγραψαν πως ο Σαΐφ Ελ Ντιν Μουστάφα, έκανε αεροπειρατεία για χάρη της Μαρίνας της Ορόκλινης. Μακάρι να ήταν έτσι. Αλλά, τους πληροφορώ εγώ που τον ξέρω και τον έζησα, πως τούτος ο άνθρωπος δεν ενδιαφέρθηκε ούτε για μια στιγμή για τα μωρά του, ούτε όταν ζούσε εδώ, ούτε και όταν έφυγε. Πρόσφερε μόνο πόνο, δυστυχία και τρόμο. Και τώρα ακόμα που είναι κρατούμενος από την Αστυνομία, εγώ και τα παιδιά μου φοβούμαστε», εξομολογείται στον «Φ» η Μαρίνα Παράσχου.

Πηγή: Φιλελεύθερος

{{-PCOUNT-}}27{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Γιάννης Φέρτης: Η Βίβιαν Μπενέκου αποκαλύπτει όλα όσα δεν ξέρουμε για τον τεράστιο ηθοποιό

Δάκρυζε όταν άκουγε κλαρίνο, χόρευε τσάμικα με πάθος, αγαπούσε...

Ανδρέας Ανδρεόπουλος: Ο ηθοποιός άφησε το Σπίτι του Ηθοποιού και στέκεται πάλι όρθιος

Νέα ζωή για τον Τίμο Δράκο της θρυλικής τηλεοπτικής...

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Μπηχτές Μαραντίνη για χωρισμό και συνεπιμέλεια

Ο Θοδωρής Μαραντίνης έδωσε συνέντευξη στη «Real Life», μίλησε...

Η Μπόμπα δεν γλίτωσε ούτε αυτή τη φορά τη διαδικτυακή γιούχα

Πρόκειται για χάρισμα και οφείλουμε να τους το αναγνωρίσουμε!...

«Εβδομάδα μόδας» με stylish εγγονή Τσοχατζόπουλου & «χρυσή» Πλατανιώτη

Η «χρυσή» Πλατανιώτη και η εγγονή του Ακη Τσοχατζόπουλου...