Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Τζορτζ Κρίστι: Ο ομογενής ήταν για δεκαετίες αρχηγός λέσχης των Hells Angels

Ομογενής στις ΗΠΑ που επί 40 χρόνια υπήρξε αρχηγός...

«Εκαψαν» την Πισπιρίγκου με τις καταθέσεις τους οι τρεις νοσηλεύτριες του νοσοκομείου...

«Φωτιά» για τη Ρούλα Πισπιρίγκου ήταν οι καταθέσεις που...

Αλμπέρτο Εσκενάζη: Ζεν πρεμιέ στο πλευρό του Κόκκαλη!

Ο 72χρονος ηθοποιός Αλμπέρτο Εσκενάζη είναι υποψήφιος ευρωβουλευτής με...

Από τα σκυλάκια στις πίστες

Η επεισοδιακή γνωριμία του κτηνιατρού-τραγουδιστή Στέργιου Λυμπέρη με τη «Λαίδη», η συνεργασία του με τη Ρουμάνα σταρ Inna και ο ρόλος του σε τουρκική σειρά

Η επεισοδιακή γνωριμία του κτηνιατρού-τραγουδιστή Στέργιου Λυμπέρη με τη «Λαίδη», η συνεργασία του με τη Ρουμάνα σταρ Inna και ο ρόλος του σε τουρκική σειρά

Τα πρωινά φορά την ποδιά του κτηνιάτρου και βοηθά αδέσποτα σκυλάκια που χρίζουν ιατρικής περίθαλψης, ενώ τα βράδια εμφανίζεται στις πίστες. Ο βαφτισιμιός της Τζούλι Μασίνο, που κάνει καριέρα στα Βαλκάνια, στην Τουρκία και στον Λίβανο με το όνομα Stergios, επέστρεψε στην Ελλάδα για να συστηθεί και πάλι στο κοινό του!

ΑΠΟ ΤΗ ΔΗΜΗΤΡΑ ΔΑΡΔΑ

2 17Ο 30χρονος Στέργιος Λυμπέρης, που ξεκίνησε το τραγούδι σε νεαρή ηλικία δίπλα στον πατέρα του, τον λαϊκό τραγουδιστή Γιώργο Σερραίο, μετά τη συμμετοχή του στην παγκόσμια περιοδεία της Ρουμάνας σταρ Inna και τη βράβευσή του με «χρυσό» δίσκο στη Ρωσία, μιλά στην «Espresso» για την ταραχώδη συνεργασία του με την Αντζελα Δημητρίου, αλλά και τους λόγους που νοιώθει ευγνωμοσύνη για την αείμνηστη Τζένη Βάνου και τη Ρούλα Κορομηλά.

Η πρώτη γνωριμία του με τη «Λαίδη» ήταν επεισοδιακή. «Ηρθε για ένα εξτρά στο νυχτερινό κέντρο Ελιζέ, στο Βουκουρέστι, όπου πρώτο όνομα ήταν ο πατέρας μου κι εγώ εμφανιζόμουν στη θέση του Γιώργου Τσαλίκη, που είχε φύγει για την Ελλάδα μετά το τέλος των σπουδών του στην Ιατρική. Η Αντζελα εκείνο το βράδυ μπήκε στο καμαρίνι μου ξαφνικά και με πέταξε έξω, μαζί με τον στυλίστα και τον μακιγιέρ. Ετσι, χωρίς να πει λέξη! Αργότερα τη συνάντησα στη Γλυφάδα και όχι μόνο μου ζήτησε συγγνώμη, αλλά μου έδωσε και δουλειά. Φοβερή γυναίκα. Πρέπει να εξοργίστηκε τότε με τον ιδιοκτήτη, που κυκλοφόρησε αφίσες της έχοντας δίπλα στη φωτογραφία της τη δική μου» εξομολογείται ο νεαρός καλλιτέχνης.

1 10

Η Τζένη Βάνου, όπως λέει, του στάθηκε σαν μητέρα. «Με φρόντιζε πολύ, γιατί ήμουν μικρός σε ηλικία και μου είχε αδυναμία! Θυμάμαι που με σκέπαζε με τη γούνα της, όταν έπεφτα ξερός από την κούραση στο καμαρίνι της» λέει συγκινημένος κι ύστερα αναφέρεται με αγάπη στη Ρουλά Κορομηλά. «Τη λατρεύω. Με στήριξε στη χειρότερη περίοδο της ζωής μου, παρόλο που με γνώριζε λίγο. Κάναμε ατελείωτες συζητήσεις στα τηλέφωνα. Με βοήθησε ψυχολογικά να σταθώ και πάλι στα πόδια μου» αποκαλύπτει ο Στέργιος.

4me tin nona toy tzoyli masino sta genethlia toy

Την αγάπη του για το τραγούδι την κληρονόμησε και από τη μητέρα του, την ερμηνεύτρια του νέου κύματος Αγνή Κατέλη, που πέθανε όταν εκείνος ήταν 10 ετών. Ο Γιώργος Σερραίος, ο οποίος έκανε μεγάλη καριέρα δίπλα στους Γιώργο Ζαμπέτα, Τόλη Βοσκόπουλο και Γιώργο Μητσάκη, στην πραγματικότητα δεν επιθυμούσε ο γιος του να ασχοληθεί με το τραγούδι. «Καλύτερα να μάθεις μια τέχνη» του είχε πει.

me ton patera toy giorgo serraio

«Εμένα όμως ήταν το όνειρό μου. Γι’ αυτό σπούδασα Κτηνιατρική στο πανεπιστήμιο στο Βουκουρέστι κι ύστερα ξεκίνησα επαγγελματικά πλέον το τραγούδι» λέει γελώντας ο νεαρός καλλιτέχνης, που τα πρωινά εργάζεται εθελοντικά στα κτηνιατρεία φίλων του, όπως του Λάζαρου Καρανάσιου στη Γλυφάδα. Ο Stergios, που το νέο του cd single με τίτλο «Σήμερα χωρίζω» κυκλοφορεί από τη Spicy music, είναι και ηθοποιός με σπουδές στο Λονδίνο, ενώ σύντομα θα αρχίσει γυρίσματα σε τούρκικο σίριαλ, όπου θα έχει πρωταγωνιστικό ρόλο.

{{-PCOUNT-}}14{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Ο Σταϊκούρας θαυμαστής της sexy Μαρίας Τζινέρη

Δεν ήταν και λίγοι οι παρευρισκόμενοι σε εγκαίνια έργων...

Στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ. ο μάνατζερ του τράπερ Trannos για όσα έγιναν στου Ρέντη

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις από την αστυνομική επιχείρηση «μαμούθ»...

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Η Πωλίνα Σανταλοβάκη έδωσε σημεία ζωής

Ενώ είναι μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας η...

Μπηχτές Μαραντίνη για χωρισμό και συνεπιμέλεια

Ο Θοδωρής Μαραντίνης έδωσε συνέντευξη στη «Real Life», μίλησε...